fuck alla andra


kk

Åkte till kungens kurva efter jobbet. Bara för en fucking pälskrage. SUCK! Men ofta jag åkte hem därifrån med bara den. Fuck heller, en kjol blev det också. ÄNNU MERA SUCK!

Sara kom i hit ikväll och kollade på Idol & GA med mig. Tyvärr utan ost. Får bli en annan gång.




sämsta fotograten ever


michaela & mikaela

Sara & jag ska fira våran namnsdag idag. Eller vi hade namnsdag igår men ska firas idag. Jag vill ha ost. Massor av ost ikväll! Idol & Greys Anatomy.



jag & sara på grönan


såå 2006


gratz

Okej, jag har typ helt fel kläder på mig idag. Klänningen åker upp 24/7. Hade inte alls räknat med att springa som en galning. Aja, grattis till er som fått er en titt under min klänning.



ziztaaaah!


nike & linn


jenny & jag


jag & alice


solarieöarna

Joanna är här och jobbar idag. Då blir det solning på lunchen. Me like.
Igår satt jag och ringde runt till varenda h&m i hela sthlm (till och med kista) för en pälskrage liksom. Men ialla fall det fanns en i kungens kurva som satt på en docka som dom skulle plocka ner i dag som jag skulle få köpa. Desperat, aldrig!


joanna


10 sakar ni inte visste om mig

1. Jag kan inte äta mat hos folk som inte har diskmaskin.
2. Jag älskar blodpudding med lingonsylt och keso.
3. Har ett antal jultraditioner som inte får brytas. T ex får inte dricka must innan första advent.
4. Jag hatar fula personer.
5. Hatar smulor i sängen.
6. Jag biter på naglarna
7. Är allergisk mot: stenfrukter (äpple, päron, plommon mm), pälsdjur, råpotatis, morötter, nötter, gräs & björk
8. Säger jämt vad jag tycker och tänker. (Inte jämt så jävla bra)
9. Lägger papper i toan innan ska kissa eller skita
10. Jag gråter minst en gång i veckan.

please!

The boss kom in till mig och frågade om jag ville börja jobba heltid. Öööh, JA! Klart att jag vill! Han skulle i alla fall kämpa och försöka få igenom det. Hoppas hoppas!!!


tupac


hatar fortfarande rubriker

Mötte upp rickie efter jobbet. Blev en sväng på stan innan tacobar. Jag hittade som vanligt en jävligt massa najsiga kläder. Obegränsat med pengar? Ja tack!! Aja, inget shoppande i alla fall. R bjöd på middag som han lovat. Hemma sen plockade jag ihop lite grejs, hyrde film och åkte hem till r. Han hade köpt en ny tandborste till mig. WTF?! Ny person?!?! Aja, vette fan. Får se hur det blir..

Miffot ligger i alla fall och sover och här sitter jag. Varför sova bort livet liksom?


sommaren 2006


:D

Tro det eller ej. Idag ska Rickie bjuda mig på middag. Tacobar har jag valt.


typ så där glad


jobbnr

Vill man få tag i mig kl 12-16, ring min jobbanknytning som är: 08-50445692


mobilfan

Min mobil är helt fuckad. Endast nödsamtal står det på displayen 24/7 även fast jag ska ha mottagning. Jag som har no cach liksom. Aja, vette fan.


sämsta mobilen ever!


mohahaha

emelie & jag är avslöjade. I fredags busringde vi. Tycker synd om dom stackarna som vi ringde till men vi hade grymt kul. Länge sen jag skrattade så mycket. Måste vi göra om!!


måndag

Idag glömde jag inte bort att kliva av tåget på t-centralen men däremot glömde jag bort att låsa bilen i tumba så jag fick springa tillbaka. Stressigt som fan! ´

Lämnat kvar VISA kortet hemma idag. Smart idé!


barnkalas


napish history

Jag hatar söndagar. Jämt svårt att sova.

Jag och sara hade träffat some guys på stranden. Party på grabbarnas senare på kvällen med dom. Det beställdes in ett antal shotar. Jag och shotar har nog aldrig kommit riktigt bra överrens. Jag vinglar fram till baren för att beställa en drink. Jävligt full och känner hur jag snart kommer få en hostattack. (Har nog aldrig i hela mitt liv varit så sjuk som jag var nere i ayia napa). Jag börjar hosta och spyr som en gris rätt på bardisken. Langar upp 10 euro på disken och springer därifrån utan drink eller sara. Tar en dusch på rummet, sminkar om mig, byter kläder och går tillbaka som ingenting har hänt. Jävligt nice!


sunday

Vaknade vid halv 2 idag. Orkade inte gå upp. Kände mig nere så jag låg där ett tag.
Gick upp och åkte och solade.
Har precis käkat middag. Nu ska jag göra slingor på min syrra. På egen risk säger jag bara!


asshole

Jag som varit så jävla happy & crazy sista tiden. Allt har varit på topp! Hade glömt bort hur det egentligen var. Sista halvåret som har varit till mesta dels skit.
Jag tänker vara glad. Jag tänker inte gråta!!!!


Happy face, napa 2009


shopping, me like

Efter fikat åkte jag och sara till skärholmen. En klänning från topshop, en från gina, mascara och foundation fick ha med mig hem. Fan!

från topshop


dop

Dop idag. Kusinen tuva skulle döpas i tullinge kyrka. Jag gillar kyrkan. Det är fint.
Passade även på att besöka minneslunden när jag ändå var där. Min farfar ligger begravd där.



bilder tagna med skit mobilen


bild från igår


möss och vantpremiär 25 september

Sanne har fixat min utväxt idag. Ljusare och någon centimeter kortare. Om man ska klippa sig är hon ett måste. Hon är grym! eller vad säger du maddisen? ;)  

Maddisen har ju flyttat så vi bestämde oss för att ses när jag var färdig. Hon visade mig lägenheten. Drog sen vidare till förorten för att äta middag. Bara hon och jag på mitt golv framför idol.

Maddisen drog sen till stan för att hämta boyfrienden och jag åkte till emelie. Hon bad mig klä mig varmt. En långärmad, en tjock tröja, långkalsonger, mjukisbyxkor, halsduk, mössa och vantar. WTF?! Jag hatar att frysa. Därför jag hatar hösten och vintern. Spelar ju ingenroll om man har världens tjockaste jacka. Fryser ju fortfarande om benen. Termobyxor?! Hell no!! Emelie tog bild men jag är en slarva så jag har no idea var sladden till datorn är så bild kommer imorgon. Vi hade i allafall fruktansvärt roligt på våran prommis.

Nu blir det sängen, fjorton suger och sen sova.




fu så jävla stenhårt

Han är en riktig jävla svikare! Jag hatar honom just nu. Känner hur gråten sitter i halsen. Får inte gråta. Får inte det! Att jag förtjänar någon bättre har jag aldrig sagt. Men att bli spottad rätt i ansiktet så här är fan inte OK.

Du kan dra!


euuh

Jag har gjort det igen. Lost som jag är. Imorse glömde jag bort att hoppa av tåget på t-centralen. Var totalt inne i min metro och ipoden var på hägsta volym så jag märke inte ens att folk gick av. Det var bara att hoppa av vid Karlberg och åka tillbaka. Kunde ju gått Sankt Eriksgatan och sen svängt vänster på Fleminggatan men jag orkade verkligen inte gå. Kallt var det också!



bjuder på 3 goddamn ugly bilder från förra sommaren.


:)

Nu ska jag sova. Imorgon är det fredag & löning. Kan inte bli bättre!


just idag är jag stark

Bara för att min pappa är en riktig kämpe!


rumpa? röv? whatever!

Mutha fucka vad ont jag har i aset! Cykelfan säger jag bara! Igår cyklade jag i en timme och imorse när jag vaknade kunde jag knappt gå. Inte pga träningsvärk utan att jag hade så jävla ont i aset. Kändes som att jag hade sår. Känns fortfarande...
Och ikväll skulle jag upp på den där fucking cykeln igen! Varför?!


drop it low


again

Jaha, i vinter var det dags. Då blir jag själv igen. Familjen åker till thailand och är borta nästan hela december. I över 3 veckor. Jag vill också åka till thailand!



koh chang


hua hin


me like

Imorgon på drottninggatan öppnar nya H&M kl 11. Då ska jag vara där. Punkt slut!


skjut mig

Fan vad jag är pinsam ibland. Jag är verkligen expert på att bara säga saker utan att tänka mig för.

Som igår när det stod två yngre poliser och väntade på fotografen säger jag rätt ut: Gubben kommer nog snart.
Då säger den ena: Vad sa du? Nej det var inget svarar jag. Då börjar dom båda två garva. Tur att dom tyckte det var kul!

Och idag under lunchen kommer det in två äldre poliser. Jag bara öppnar munnen och frågar dom fall om dom ätit sushi till lunch för att det luktar. SHIT!!!
Ena polisen börjar garva och svarar att det är hans kollega som bor i skärgården. Det är därför det luktar fisk.


lycky day

Det tog inte två veckor. Det tog 4 dagar att hitta mina nycklar. Jag hade nästan gett upp när världens bästa mamma hittade dom. I min väska!!


crazy mam in thai


jag skäms!

Det här är skit! Men hammarby - trelleborg på söderstadion den 4/7 var grym. Det minns jag. Efter blev det snaps & malmen med mina bästa vänner och den dagen kunde inte bli bättre. Fortsätta kämpa!




PS. Emelie spydde som en gris utanför malmen. Hon & jag gick till donken. Innan vi skulle försöka gå igen bytte vi kofta med varandra. Som att dom inte skulle känna igen oss? Emelie var DYNG men vakten tyckte hon hade blivit piggare. Det tyckte inte jag...


håret

Jag har alltid haft som någon tradition att förga mitt hår mörkbrunt till hösten, tänker bryta den i år. Jag tänker fortsätta på mitt ljusa. Kanske lite ljusare till och med.. Lugg brukar jag väl klippa också nån gång om året men jag tror jag väntar med det också.


nu


då (maddis, sanne & jag)


history

Kom att tänka på den gången sanne & jag var ute på krogen. Vi skulle ta nattbussen hem och hon hade feber så jag skulle tydligen hålla mig vaken eftersom hon var sjuk och behövde sova. Men hon om någon borde veta att mig kan man aldrig lita på. Somnar jämt innan Gullmarsplan ju. Men vi båda somnar i alla fall och sanne vaknar. Hon kollar på displayen och känner inte alls igen nästa hållplats. Hon går fram till chauffören och det visar sig att vi är på motorvägen påväg till s-tälje. Klockan var väl 6 på morgonen och svinkallt. Det var bara att sätta sig i en taxi tillbaka hem. Sånt händer bara mig.



sista utgången innan thailand 15 dec 2007


!!!

Jaha, imorse rånades en värdedepå och jag kan inte bli annat än irriterad. Jag hatar sånt där. Samma sak när någon jävel får för sig att hoppa framför tåget. Jämt, jämt i rusningstrafik! Om man är så jävla TPL kan man väl ta livet av sig någon annanstans men inte bland folk. Tänk den stackaren som kör tåget.
Men i alla fall min buss kör i alla fall förbi Västberga varje morgon så det var bara att ta tåget. Kom försent gjorde jag också!


En lista på de femton mest effektiva ocht genomförbara metoderna.
  1. Nembutal
  2. Sömnpiller
  3. Opiater
  4. Drogcocktails
  5. Hängning
  6. Helium
  7. Tåg eller tunnelbana
  8. Hopp från hög plats
  9. Dränkning
  10. Engångsgrillen/kolgrillen
  11. Förblödning
  12. Plastpåse över huvudet
  13. Skjutvapen
  14. Uttorkning
  15. Hypotermi (frysa till döds)

öka takten

Av med sminket och på med träningskläderna. Här ska det springas! Ses!!



;D

FÖR ATT JAG VILL VARA FULL I AYIA NAPA!!!



?

Insane eller tatuera sig? Emelie har ju varit med båda gångerna så hon vet. Grinade som ett litet barn efter Insane och hört klagandet när jag tatuera mig hur jävla ont det gjorde + att jag glömde bort att andas. Smart brud! Men hellre lite smärta än att kanske dö i en åkattraktion på gröna lund. Får inte glömma bort höjden heller......



gröna lund i somras


tatuering


boring inlägg

Pappa har skickat sms idag och förmodligen blir det så att alice ska byta medicin idag.

Igår efter middagen blev det promis med emelie. När vi skildes åt mötte jag rickie. Vi gick hem till mig och kollade på en ny Wallander. Han åkte hem och jag la mig i sängen och glodde lite på idol.


Dom tröttnade på grisbilen så jag fick den.


det är så vi gör här i sthlm..















ny vecka

Jobbar heltid den här veckan. Mera pengar i plånboken. Tack för den!

Ställde kl på halv 9 för att slippa stressa men jag somnade om och gick inte upp förens halv 10. Hittade inte mina nycklar. Inget ovanligt. Jag är en riktigt slarva. Men lyckas alltid hitta dom efter nån vecka eller två.
Tappat dom på väg hem från krogen. Då har jag alltid haft sån tur att det är någon snäll granne som satt upp en lapp om upphittade nycklar. Mina varje gång.


emelie & jag på mitt barnkalas.


favorit i repris


lillskruttan

Jag vill att min lillasyster ska komma hem nu. Nu på en gång! Hon är så liten och hjälplös. Snälla, jag ber och hoppas hela tiden att hon ska bli bättre. Älskade alice.


roligare än så blir det inte


varning för starka bilder

Jag kom på en ny matträtt. Kycklinglåda. Det låter så fruktansvärt sliskigt och äckligt. Så nu har jag svårt att äta kyckling. Det växer i munnen på mig. Jag nästan kräks!




:(

Var hemma hos rickie för att hämta min ipodsladd. Familjen Lindblom skulle gå på bio idag och jag skulle inte följa med. Då kändes det riktigt jobbigt. Jag som jämt brukar följa med. Jag tillhör ju den familjen. Det är som min andra familj. Det kommer bli bra, det måste bli bra.


:O

PS2. Jag med. DS2.

me like not

PS. Sara fes så nu kommer den stanna kvar under täcket hela natten. DS

earthquake

Spenderat lördagkvällen med em och s. Singstar och freaky friday. E åkte hem och jag och sara avslutade kvällen med Buzz dino. Jävligt roligt till en början tills vi båda nästan somnade. Sjukt trött!





gravid i thailand?


mes

Ner till ICA snart för att skicka tillbaka en jacka som jag inte alls vill ha. Forsätta sen med en lång och rask promenad. En lugn kväll idag också med emelie och sara. Sällskapsspelen ska dammas av för ikväll ska det spelas. Jag som är så fruktansvärt bra på att baka hoppas på det också. Jag är faktiskt det!




bakade till hela klassen!


nästa johan palm?

Trevlig middag ikväll med min ikke kärnfamilj. Jag har ju en sån här modern familj. Dina barn, mina barn, våra barn osv.
Kräftor, rosé, västerbottenpaj, baguette, ost och massa godsaker. Me like.

Ikväll har jag mest legat i sängen och kollat på tv. Idol, mitt super ex och roast på berns.
Funderar på att stänga av datorn, säga god natt till mamma och sen titta på Wildchild.
Eller varför inte en film som man blir riktigt blödig av? Ensam och övergiven som man är.



91a. Kanske något för oss sara?


tråkigt tidsfördriv

Höger- eller vänsterhänt: vänsterhänt
Humör just nu: nere
Favoritgodis: det mesta
Är det nåt du absolut inte äter: majonäs
Kläder just nu: vit skjorta, brunt skärp, jeans & converse
Musik just nu: jason derulo - whatcha say
Vad sa du senast: Godnatt
Höstplaner: jobba...
Fisk eller badkruka: fisk i vatten över 25 grader
Saft eller alkohol: alkohol
Hur många kuddar sover du med: 5
Favoritväder: sol!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: laptop, mobil och godis
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska
Sparare eller slösare: slösare
Bästa film: sex and the city
Kommer du ihåg din första kärlek: ja
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner: vet inte
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ?
Ser du på kärleken som ett misstag: nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 kanske
Bio eller promenad: bio
Är du kittlig: ja, överrallt
Snarkar du? på fyllan
Stjärntecken? lejon
Rädd för insekter? ja
Äckligaste insekten: alla
Det här är jag bra på: vara glad
Bästa bok? har många  
Vad vill du jobba som? lyxhustru
Chips, morötter eller godis? chips och godis
Pizza eller hamburgare? båda
Skriver du dagbok? nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? redan gjort
Stökigt eller välstädat? olika
Gungar du på stolen? ja
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nej
Vilken hand håller du gaffeln i? vet inte
Är du rädd för blod? nej
Saltar du på maten? ibland
Gillar du att sjunga? haha ja
Anser du att du är stark? nej
Brukar du sola? ja
Vad gör du om du får hicka? inget
Använder du knark? nej
Kaffe, te eller inget? te

freeeeeee

Fredag och idag ska jag verkligen bara ta det så jävla lugnt. Idag kommer alla ungarna hem. (Syrran och 2 styvsyskon). Vi ska äta kräftor så därför tänker jag lyxa till det lite med rosé ikväll.. Håller tummarna att jag inte får en dålig kräfta bara? Sist jag åt kräftor och var lite lost började jag försöka mig på bajset. Uuuuh!!!! ALDRIG MER!!


 


tråk och rolig

Det kanske i förrgår när jag skulle hem som var bussen försenad (alla andra dagar också). Så får ap-chauffören för sig att ta en annan väg hem. Och alla på bussen bara sitter där på sina feta arslen och verkar inte bry sig att han kör helt fel väg. Jävla puckon tänker jag och går fram och frågar varför han kör här.
Apan svarar att den här vägen bara tar lite längre tid. Varför ta en väg som tar lite längre tid när det finns en snabbare?! Jävla SL!

Det var den tråkiga och den roliga var att när bussen kör förbi Tumba gymnasium så ser jag min gamla rektor springa. Stackarn ser helt färdig ut. Som att han ska dö när som helst (skadeglädjare som man är). Men vilken krigare till rektor! Den springande rektorn Alf Solander.


nollåtta





hate

Det luktar verkligen skit ute! Måste vara alla ruttna äpplen och bär som luktar. Kallt som fan är det också! Jag hatar när sommaren är slut. Jag hatar hösten och vintern. Mörkt och äckligt!!


hur kan det här vara mysigt?!


armbandet

Det är viktigt att du får tillbaka armbandet, har du sett han med armbanet?, du vet honom med armbanet?, har du fått armbandet än?, glöm inte att ta tillbaka armbandet, tänk om han åker hem med armbandet? och lalala...
,
Sara det var ett jävla tjat om ditt armband. Har nog aldrig pratat så mycket om ett armband tidigare, haha!





kärlek till alice

Min lillasyster ligger på sjukhus. Hon har hjärtklappning hela tiden. Men det har blivit bättre så jag hoppas att hon får komma hem snart. Lilla skruttan! <3



godnatt hälsning från alice


långt ner i halsen

För exakt en månad sen befann sig sara och jag i varma, soliga ayia napa. På dagen hade vi legat på stranden med bönderna från nybro och på kvällen skulle det bli tacobuffé och fri bar på grabbarna grus.







hypokondriker

Den 25e ska min kompis, bästaste frisör sanne fixa min otoligt fina landingsbana och klippas behövs väl också efter solen och salt vattnet? Jag längtar! Och självklart längtar jag efter henne. Ses ju inte så ofta nu när hon (som alla andra) flyttar ifrån tumba. Jag vill också flytta! Thailand nästa? Sara?!



påväg mot bloggtorka?

idag



mobilbilder


today

sushi freak

ayia napa


jobbet


evig kärlek

alice

ayia napa

rickies (min) pool


poo-poo

Hatar min bajsmobil. Den är full på sms men när jag försöker radera så hänger sig skiten och stängs av. WTF?!
Ska väl inte behöva sitta och radera ett i taget?! Dessutom är det en bajsmobil så jag måste verkligen ha en ny.
Kan inte ta i den efter händelsen igår så jag har lindat papper runt den...


trött

Brukar bli tokig på Linn när hon somnar med tv:n på. (Jämt jag som får släcka och stänga av när hon somnat).
Igår gjorde jag som henne. Vart helt slut efter jag träffat emelie på kvällen. Duschade, la mig i sängen och försökte kolla på CSI men gick inte. Somnade efter 5 min med tv:n på. Var länge sen jag var så trött!


Däckat på nattbussen


ck one

Eftersom jag är så grymt fattig just nu måste jag gå omkring och lukta man, kille.. whatever...
Har inte ens råd med en ny deo så jag använder nödfallsdeon. Därför kommer jag att få lukta man enda fram tills den 25e..


Ps. Igår när jag var ute och gick tappade jag min mobil på en hundbajspåse. Ds.

blue

Rickie frågade mig för typ 2 veckor sen om han skulle handla åt mig från bolaget. Stackarn hade glömt bort att jag var 20, så jävla sorligt!


godaste drickan!


mmm

Vilken delikatesslunch det blev idag. Havregrynsgröt. Alltid när jag börjar träna så börjar jag alltid pina i mig en jävla massa havregrynsgröt. Får kväljningar!


sömn tack

Måndag igen då och jag är så jävla död. Kunde inte somna igår ikväll. Vände och vred på mig skit länge. Har kanske sovit 1½ timme i natt. Jag som ska träna efter jobbet. Hur fan ska jag palla det?

Min lillasyster utan rött hår har ju fotbollsträning idag som jag skulle titta på men jag tror faktiskt inte att jag orkar. Idag tänker jag gå och lägga mig tidigt!



old bild på mig och jenny


haha


Påminner om min vurpa?!


ett gott skratt förlänger livet


full, ful & hes i ayia napa 09.


nike

Lillasyster skulle bada och ville självklart att jag skulle passa henne. Mamma och pappa tycker inte det är roligt att få vatten på sig. Jag tycker det är roligt att busa med lillasyster med rött hår.


hatar rubriker

Min lillasyster med rött hår har glömt sin godispåse inne på mitt rum men jag har inte tagit en enda godis!
Var ute och sprang idag. Hur skönt som helst! Íkväll skulle jag och sara egentligen till gymmet men det verkar inte bli så. Därför blir det cykeln hemma istället. Me like.



miss fucking napa!


b-movie

Låg och kollade på blood in blood out igår kväll. Helt plötsligt var klockan 3! Hade ingen lust av vakna halv 2 idag så jag jag ställde klockan på 12. Helt otroligt att jag vaknade.


vurpan gjorde emelies dag

Jag och emelie skulle ta oss till pappa för att låna bilen. I tumba c gjorde jag världens vurpa. Hade dörren inte varit öppen hade jag flugit rätt in i den. Emelie hade något att garva åt i alla fall. (Hon kissade nästan på sig).

Hämtade bilen och åkte sen till närakuten. Det var tydligen inget fel på mig men fick recept på hostmedicin och blev tipsad om en butik på kungsgatan där jag kan köpa specialsula eftersom jag har så jävla ont i foten. Tack doktorn!

Nu är jag i alla fall hemma. Ska glo film och äta ostbågar. Ost älskare som man är.



hilmen öppnade sig och vi blev dyngsura!!


M&M

Min maddis har flyttat ifrån tumba.
Närmare stan. Även fast det inte är så långt bort ifrån tumba är det långt bort ifrån mig.



fläsket ska bort

Min ipod gick sönder igår men efter ha slagit den i bordet några gånger började den funka igen. Happy!
Men den kanske är dags med en ny eftersom hela ovansidan har ramlat bort så finns det ingen hold på den så det kan bli rätt jobbigt ibland.

Slut pratat om det. Jag har varit ute och promenerat idag. Blev bara 45 min eftersom jag skulle hem till middagen. Men det känns skönt med att börja röra på sig igen. Imorgon blir det gymmet med min sara.


jag vill ha en lila, ge mig!!


allright!

Försökte ha musik på bloggen men blev för irriterad. Tänkte att den kunde vara kul men NEJ! Usch, fy och blä. Aldrig mer!

Igår var jag på middag hos pappa. Bytte bajs blöja på alice. Kissade på skötbordet gjorde hon också...
Sen åkte jag hem till sara där vi fixade oss för en utgång. Jag var inte alls på humör. Men blev bättre sen med lite alkohol i kroppen + att jag mötte Anders Flanders Nyberg på tåget in. Sist vi sågs var på studenten eller?

Laroy och fri bar. Allright!

Från att varit på botten hela dagen slutade kvällen på topp!
Vart är festen?! Här är festen!!

Anders och David plockade upp oss i en taxi på kungsgatan så vi slapp ta nattbussen. Och gratis var det också.



me and hjärtegull


<3



vad fan hände sen?! Va vi ens på country?! Minns inte...


old brunetter

Mitt huvud kommer snart att sprängas! Jag har så jävla ont och det snurrar. Jag vill spy! (Eller knarka).

Efter jobbet ska jag direkt sätta mig på pengeln och åka hem till pappa. Jag förtjänar verkligen lite kärlek och tacos efter en sån här vecka. Ikväll ska jag umgås med min sara. Tydligen fri bar för oss och det gillar min enormt tjocka plånbok full med pengar?! Klackarna i taket säger jag bara!



drunk, mutha fucka!


:@

FUCK BLOGG.SE!!!! PROBLEM MED ATT LÄGGA UPP BILDER!!!

:/

Jag känner mig rätt nere nu. Typ den där "olyckligt kär" känslan. Jag vill gå hem nu och träffa mina systrar. Linn, Jenny och Alice.

Sara verkar rätt taggad på att gå ut ikväll och jag känner för att klä upp mig. Finns inget roligare. Synd bara att jag inte fått fylla garderoben med höstkläder. Fattig som man är.




It's Friday I'm (not) in love

Fredag idag och jag är inte arg. Fan också! Jag som jämt nästan är glad kände för att vara sur. OK jag är faktiskt pytte lite sur men ingenting jag tänker gå och grubbla över. Det är inget jag kan göra nått åt i alla fall.

No cash = att ta det lugnt ikväll. Eller..?



sanne & jag på kryssning. När blir nästa?


r.mongo.lindblom


:(

Imorgon tänker jag vara på skit dåligt humör så det är ingen, verkligen INGEN idé att försöka höra av sig eller prata med mig för jag kommer inte svara om det är inte Sara. Tack och god natt!!!



städat

Idag blev det riktig mat till middag. Alltså ingen GI. Mamma kör det, så jävla värdelöst.
Fick något tokryck efter middagen och börja plocka undan på rummet, sätta in papper i pärmar, damma, torka, dammsuga och torka golv. Helt galen! Resultat vart bra och jag är stolt över mig själv.



mexicano

Okej, kom igen! Ett sista inlägg innan mötet. Imorgon blir det middag för mig och sara hemma hos pappa. Tacos dessutom! Favorit maträtt sen flera år tillbaka, säkert 10 år.



?!

Släkten har sagt att lilla Alice är lik mig. Menar säkert när jag var en liten bebis. Eller...?



Nää, trodde väl det...


nya pjuck

När man är uttråkad på jobbet kan man ju alltid klicka hem lite saker från nätet. Idag fick det bli ett par skor. Tråkigt att dom inte kommer förens vecka 42. Inte för att jag vet vilken vecka det är nu men det verkar långt.


happy

Igår innan jag somnade kände jag på mig att jag skulle försova mig idag. Och vad är det jag gör? Jo försover mig 50 min! Kanske är för att det var första natten på typ 3 veckor som jag sover HELA natten utan att vakna för att jag hostar eller behöver dricka vatten.
Jag mår riktigt bra idag. Toppen is nådd!
Aja förutom min fuckade fot som jag har haft ont i sen ayia napa. Det var något som hände med den nästsista dagen. Om man bara vart lite nyktrare så kanske jag hade minns vad fan jag gjorde?!


svennebanan från 2006


2006


2007


2008


2009


wtf?!


fuckswe

Matchen igår, ett riktigt fiasko. Tre tjejer med sverige tröjor räknade med 4-0. Kan man inte slå Malta med det har man nog ingenting i VM att göra. Självmål dessutom! Om ändå Lagerbäck vore tränarlös som den stackars killen i Malta. Han ser det här som ett träningspass, klubblös som han är. Det var riktigt roligt!
Ut med gubbarna och in med lite yngre hetingar så det i alla fall finns något att titta på när vi spelar så jävla uselt!


EM 2008 i kungsträdgården.
Me like mina naglar


olyckan

Idag när jag kliver av bussen ringer sara mig och vi pratar väl i typ 5 min. Vi lägger på och jag är nästan hemma då ramlar jag. Halkar på grus. Så typiskt mig! Ont i rumpan gjorde det i alla fall...


 


hett

Jag mår dåligt när jag ser folk sitta på någon servering helt själv. Idag var det min tur. Hade ingen lust att äta lunch i pentryt så det fick bli räksallad på hantverkargatan. Hade hört att Fyra noll skulle vara bra.

Ska göra min mamma glad idag hade jag tänkt. Städa rummet och tvätta lite. Hon kommer älska mig.

Sen blir det sverige-malta med emelie och sara.


napish outfit


sarong, solbrillor, vatten och salt & vinäger chips


prutt-as

Jag hatar vårdcentralen och allting som har med sjuk att göra. Aldrig får man reda på vad för skit man verkligen har. Har allvarlig talat varit sjuk i över 3 veckor nu. Tydligen skulle lite kortisontabletter hjälpa...


ayia napa 2009


köttbullar till kycklinglåda

Ätit kycklinglåda någon gång? Det låter verkligen så jävla vidrigt!!


en riktig tiopoängare


mera klagomål...

Kundcentrum Michaela fuck u! Orkar inte ta ett enda samtal till. Orkar inte höra min jobba signal och orkar definitivt inte vara trevlig längre. Jag är helt sänkt! Mitt huvud snurrar, mår illa och jävligt ont i halsen och örat.
+ Att jag spytt två gånger idag och då får jag ännu ondare i halsen. Får inte gå hem. Kan inte gå hem.


ge mig napa.


:/

Har ätit sushi säkert 6 gånger sen jag kom hem från napa. Donken lika så. Det är inte OK! Kommer se ut som en hamburgare eller sushi snart...

Tänkte avsluta detta roliga inlägg med att säga att September är en höstmånad....



äckliga höst!


trauma

Måste berätta om det äckligaste jag någonsin varit med om.

I ayia napa stod jag och lutade mig en mur och snackade med två kompisar och sen känner jag att det är något som rör vid min arm och när jag lyfter på armen ser jag världens äckligaste kackerlacka! Jag skrek säkert i 10 minuter och hoppade omkring som ett litet barn. Torkade som en galning med papper!!


disgusting

Bussen stannar vid Hornstull och bredvid mig sätter sig en kvinna? kärring? som luktar blöt hund! Jag höll allvarligt på att kräkas. Som tur var jag ju bara tvungen att sitta där två hållplatser. DUSCHA!


tpl så jävla stenhårt

Igår var det typ första gången som jag och R verkligen umgicks efter resan. Eller umgicks och umgicks. Jag satt vi datorn. Han satt vi datorn. Sa god natt och sov.

Har inte sovit så värst bra i natt måste jag erkänna. Vaknat hela tiden. Svettats, druckit och haft så jävla ont i halsen. När ska jag få bli helt frisk?!
Var rätt taggad på att få gå ner till gymmet idag efter jobbet men det kan ju jag fet glömma!

Astmamedicinen är snart slut och måste boka tid hos en läkare för att få ut ny. Dom vet ju att jag har det så varför behöva gå dit varenda gång? Men det får bli nästa vecka eftersom vi är kort om folk på jobbet.

Allt suger hästpung just nu!


voff


take it off!!!

Tillbaka på jobbet efter tre veckor. Två veckor i ayia napa och en vecka hemma. Fick någon skit där nere på cypern. Svininfluensa sa dom. Men har i alla fall varit riktigt dålig. Feber, hosta, halsont, förkyld och ont i kroppen.
Helgen har varit galen. Sara och jag snurrade omkring i stan i säkert 2 timmar i lördags när vi skulle hämta andreas på t-centralen. Gamla stan, slussen, djurgården, hornstull och överallt var vi. Ring oss om ni behöver hjälp att hitta i stan. Hittar överallt nu!
Hem till sara w sen på kvällen som fyllde 18. Tacos, ölspelet, napa snack och sen krogen. Röjde och svinade!

Söndag och skjutsa andreas till t-centralen. Allt gick hur smidigt som helst tills vi skulle köra därifrån. Bilen gick sönder och där stod vi mitt på vägen i flera timmar. Mamma kom och knöt en dubbelknut runt dragkroken och bogserade hem oss?! ROLIGASTE EVER!!!!


 


jag och issa.


rani, sara, jag och frasse.


sara och jakob.


frasse, andreas och issa.


RSS 2.0