sol och ännu mer sol.

Djurgårdsfärjan och Pontus by the sea med Emelie igår ikväll. Trevligare var länge sen jag hade. Emelie förstår mig och jag förstår henne.

Har precis tittat på den tråkigaste söndagsfilmen någonsin.
Idag har jag legat ute vid poolen hela dagen med Madde och Joel. Sen åkte vi till Gulan och åt middag. Hoppas att Maddisen lägger upp några bilder som jag kan sno av henne. :)

Lång promis med Emelie senare på kvällen. Gick till Uttran och satt där på bryggan ett bra tag och dinglade med fötterna i vattnet. Härligt!



last year

Satt och funderade lite över vad jag gjorde dagarna innan studenten och det är jävligt tur att man har blogg om inte minnet räcker till.

Var i stan, balen, trerätterslunch med klassen, bakade bullar, hallongrottor och rulltårta till klassens mys, färgade håret dagen innan och hoppades på att hårförlängningen skulle passa, sprayde lakan till flak och lite till.



blödig som vanligt

Jag förstår ingenting. Här går jag omkring och är pirrig över studenten och sen när jag inser att jag inte alls ska ta studenten börjar jag nästan gråta. Jag är avundsjuk på dom som tar studenten i år. Jag vill uppleva samma dag igen.
Allting var perfekt.


skäris

Idag efter jobbet ska jag och Emelie till Skärholmen. Måste hitta något nytt att ha på mig på fredag när tumba gymnasium tar studenten. Fast helst skulle jag vilja sätta på mig min vita klänning, mössan och springa ut en gång till men i år blir det att stå utanför. Absolut bästa dagen!


i'm back

2 dagars festande + 1 dag barnvakt + 1 dag filmkväll = 4 dagars ledighet.

Känns som att jag har varit ledig jätte länge. Hur skönt som helst.

I onsdags var jag barnvakt åt min lillasyster. Hon åt donken, köpte godis och hyrde film. Men hon somnade i soffan innan klockan 8 så jag fick en rätt lugn onsdag med Rickie.

Torsdagen grillade vi hemma hos Lindblom men fick i mig allt för mycket vin så jag gick och la mig innan 11 för att slippa ropa på Ullrick.

Fredagen var det lite party hemma hos Blom, alltid lika trevligt!

Lördag blev det soffan nästan hela dagen. Kollade på Tusensegabröder. Även fast den är hur seg som helst kan man inte sluta titta. När vi kollat klart på serien fick det bli filmen och jag blir alltid lika blödig av den filmen. Fattar liksom inte varför.

4 dagars ledighet!

Tänkte nästan skriva hur skönt det var med fredag men kom ju på att det bara var onsdag. Känns faktiskt som att det är fredag... Efter jobbet ska jag förbi Åhlens och kolla på ett par nya solbrills sen ska jag hem mot Tumba och hämta lillasyster hos en kompis. Jag tror att hon valde donken till middag så det får väl bli det då. Ska väl också förbi Gulan och hyra film och köpa godis. Rickie tar med sig Raja hem till oss idag eftersom Sussi och Micke ska på kryssning precis som min mamma och styvpappa.

mumsi

Igår lagade jag och Sara tacos åt familjen Lindblom. Till och med mormor som inte brukar vara så förtjust i det sa att det var jätte gott. Vi kanske ska satsa på restaurang? ;)

Slocknade sen till Tusenbröder men vaknade lagom till Desperate Housewives klockan 9. Skjutsade sen hem Sara och sen åkte jag hem och la mig på en gång.

mexicano!!!

Jag, Rickie och Sara ska äta tacos idag. Jag längtar verkligen!
Men först kommer Sara till mitt jobb så åker vi hem tillsammans.

PS. Mina nya solglasögon gick sönder efter andra dagen så jag måste ha ett par nya. DS.

tuva

Imorse klockan 6.30 fick jag en kusin. Finns bild på mobilen men lägger upp den när jag kommer hem från jobbet eftersom jag inte har någno sladd här.

fuck u!

Du är så jäkla bra på att vända på allting så att det ska låta som att det är mitt fel.
Det var du som var elak mot mig inte jag! Ibland räcker det kanske inte bara ett förlåt och man får gärna mena det också.
När jag vill reda ut det är det inte meningen att älta saker. Låter man det vara kommer det förmodligen hända igen och kanske oftare.

Jag har verkligen satt ner foten nu och du ska veta att mig behandlar man inte hur som helst!
Jag har också känslor om du inte visste det...

suttonde maj

Vaknade faktiskt klockan 2 idag. Helt sjukt! Tog det i alla fall riktigt lugnt och tog sen en promis till Lindblom för att hämta min bil. Mina nya solglasögon gick sönder så jag passade på att åka till Skäris för att köpa ett par nya men hittade inga. SKIT! Sen kom jag hem och la mig och sov igen och vaknade för 20 min sen. Det är också helt sjukt! Hur kan man vara så trött?!

Förmodligen ska jag väl kolla på skräckisen sen som jag hyrde i fredags. Antar att jag blir helt själv eftersom Sara är på bio med sin mamma.




fre

Jag och R köpte mat igår på kolgrillen och hyrde 3 filmer. Den danska thrillern var faktiskt ganska dålig. Brukar tycka dom gör bra filmer men men... Sen Changeling var otroligt bra. Absolut en av dom bästa filmerna jag sätt. Den får 5 M.
M M M M M. Har inte sätt skäckisen än. Det får bli imorgon för ikväll ska jag först hem till mormor och morfar. Morfar har fyllt 60 år så det ska firas. Sen tillbaka till Rickie så får vi se hur kvällen slutar. Pratat lite om att grilla och så.


burn

Joanna har lurat i mig något piller som man blir pigg av och det ökar tydligen fettförbräningen så här springer vi omkring som yra höns. Eller rättaresagt Joanna gör det. Jag sitter på telefon och har 100 på kö samtidigt som jag leker dektektiv och löser omöjliga problem åt kunderna. Jag är bäst i världen förtillfället!

107.5 remix

Kan verkligen tänka mig och Sara på en roadtrip i sommar och poppa den här låten.


jag vill ha..

..sommar, kubbspel, grilla, foot of africa, ganjaman, nya glasögon?, nya solglasögon, country festivalen, göteborg, semester, sol & värme och sist men inte minst LÖN!







smack!!

Släng dig i väggen Chippen!! Jag och Sara kan spela tennis mot varandra!! Mohahaha!!
Video kommer...



shoo

Gårkvällen spenderades först hemma hos mig med Rickie & Sara. Vi åt sushi eller i alla fall jag och S. R åt kyckling med sötsursås. Då vet ni det...
Sen skulle vi ta en promenad för att möta Emelie och då kom en ensam hund fram till oss och började leka och springa efter tennisbollen vi hade med oss. Sen försvann han/hon, hoppas den hittar hem...

När vi sen följt med E hem åkte jag och Sara till Gulan och sen plockade vi upp Ante och åkte hem till R och satt där och snackade. Ante åkte sen hem och Sara, Rickie och jag kollade på Tusenbröder.

Gamla bilder på nära och kära




sara, hakar du på?

Jag blir tokig på mig själv. Varför sa jag att jag önskade mig en tatuering i studentpresent? Jag har ju redan en och varför skulle jag vilja utsätta mig själv för den smärtan igen?! Det där presentkortet kan ju inte bara ligga hemma och gå ut. Det handlar ju faktiskt om en hel del pengar. Ska väl försöka komma iväg till tumba tattoo någongång nästa vecka.



namnsdag

Hem till pappa igår och åt middag och firade även att Linn och Jenny (Linnea) hade namnsdag med glass och maränger. Gott!
Sen åkte jag och R hem till honom och tränade bort all glass.

Idag kommer mormor och morfar hem från mallis och då blir jag ensam hemma eftersom mamma ska hämta dom på arlanda så därför har jag bestämt mig för att äta sushi till middag.

:/

Idag ska jag och rickie förmodligen hem till pappa om inget kommer ivägen.. Hoppas bara att vi får låna hans mammas bil eftersom att våran bil är inlämnad på service. :/ Jag vill ha en egen bil!!!


lördag

På lördagen skulle family L upp och arbeta klockan 10 men jag hade låst sovrumsdörren så ingen kunde komma in och väcka mig. Hörde hur alla arbetade för fullt ute på tomten medans jag hade det riktigt bra i sängen och gick inte upp förens halv 1. Hihi

Lördagen spenderades med Sara hemma hos Rickie medans han och Chippen var och spelade fotboll. Vi hade det faktiskt riktigt mysigt och kollade på film.

Efter middagen åkte Rickie, Kim, Dennis och Chippen till Blom så jag och Sara kunde få fixa oss ifred. Sen kom John snällt och hämtade oss så vi slappt ta bussen. Jag hade verkligen skit kul. Taxi hem och däckade på en gång.

fredag

Blev inget hos Chippow i fredags eftersom Rs brorsor skulle komma över i helgen. Så istället blev det en fredag kväll hemma hos familjen Lindblom + Sara och Chippen som inte räknas som gäster längre. 
Jag mådde riktigt dåligt i fredags och var rätt nära på att åka in. Jätte jobbigt. Folk som inte har astma förstår inte hur det är. :( 
Alla var skit taggade på hockey och pilsner medans jag helst ville lägga mig ner och dö. 
Även fast Sverige förlorade blev den en lyckad kväll med allsång, vin och bra vänner. 

 

semifinal

Ikväll är det hockey hemma hos Chippen som gäller. Jag ska först äta middag hemma och sen glider jag och Sara dit.
Ska svulla massor av chips!!


döende!

Usch jag mår riktigt dåligt just nu. Får knappt någon luft, jag håller på att dö!
Pga att jag blandade ihop deon och medicinen måste jag använda två timmar av min dyrbara flex. Skit!

Efter jobbet ska jag först hem och missbruka medicin, sen träffa Sara. Pratat om att sola men jag tror verkligen att jag får sitta ute och vänta medans hon ligger där inne och svettas..



björkfittor

Fan fan fan!! Jag har glömt min astmamedicin hemma idag! Hur kan man ha så bråttom att man blander ihop deon med medicinen?! INTE OKEJ!!


härlig dag.

Är det så att min gamla skola har möttpåtagning idag? Om det är stämmer så är det alltså ett år sen jag och Madde vinglade in till Snaps klockan 4 på eftermiddagen. Illa men fy fan vad kul det var!

bilder från studenten



:/

Jag hatar solglasögon. Passar aldrig i några förutom det enda par jag har som är från H&M och kostar 59 kr. Men nu är dom borta och jag går omkring solglasögonlös. Skit!

längtan

Jag längtar till den 20 maj, då blir det fyra dagars ledighet + att jag ska få umgås med min lillasyster hela onsdag & torsdag. Mamma och styvpappan åker på kryssning. Hon ska få bestämma vad vi ska hitta på för roliga saker och det behöver inte alls bli några problem eftersom att det bara är att ta bilen.


najsigt

Igår hämtade jag R efter jobbet så åkte vi hem till mig och gjorde typ ingenting. Jag somnade efter middagen och blev väckt av R när hockeyn började klockan 8. Under hockeyn var det Rs tur att sova. Kul vi har tillsammans. När den ena vaknar så somnar den andra..


rackiga jävla kamera

Jag hatar att läsa bloggar utan bilder och samtidigt sitter jag själv och skriver blogg utan bilder.
Måste ha tröttnat på min kamera. Den har varit med om mycket så den börjar faktiskt bli lite sliten.
Skäms faktiskt lite över att plocka upp den ur väskan..

Kanske en sån?


myskväll med S

Igår plockade Sara upp mig efter jobbet så åkte vi till MAXI för att handla lite ost och kex till kvällen. (Måste börja träna)
Gled hem till mig sen och åt middag. Mormor och morfar kom faktiskt hem till oss igår och fikade, händer verkligen inte ofta.
Till DH plockade vi fram det som vi köpt och svullade. Måste sluta...

klia sig i ögonen är inte ett hett tips.

Klagandets hit och dit på pollen men jag har faktiskt inte känt av så mycket tills nu. Blivit helt genomförskyld, nyser stup i kvarten, rödsprängda ögon och sen det jobbigast av allt. Min jävla astma!       


lånat bilder ifrån sara.



.

Igår när jag kom hem efter jag, Rickie och Emelie hade käkat på donken somnade jag på en gång och vaknade inte förens halv 9 av att Rickie väcker mig. Han fick nog hålla på ett bra tag innan jag ens kunde kliva upp ur sängen men efter en dusch blev jag rätt pigg och kunde kolla klart på hockeyn med honom.
Även fast jag drack några glas cola igår kväll somnade jag på en gång..


tre dagars ledighet över...

Valborg, sova, sola, festa, jackass 2, chips, cola, benne, sushi, donken, kalas, sara, emelie, rickie, zirre, nicole, martin, kalle................................ 


RSS 2.0