sick of this shit

Lyckades hålla mig rätt frisk i napa iår. Lite hosta, les och trött men inget annat. På planet hem somnade jag innan start och vaknade halvtimme innan arlanda. Hade fått skit ont i halsen och börjat hosta som en jävla idiot. Hela tisdagen sov jag och idag lyckades jag vara på jobbet 30 min innan jag trodde jag skulle hosta upp hela skiten.
Blev vårdcentalen. Fick hostmedicin och ny astmamedicin. Tyckte synd om mig så åkte förbi media markt och handlade gossip girl säsong 3. Här har jag legat hela dagen/kvällen i rickies säng och glott.


bilder från napa kommer snart. lovar.


ayia fucking napa 2010

Ayia napa resan 2010, så jävla fadäs. Det har varit grymt! Svettigt men jävligt grymt!!
Barbara i år igen. Barrunda, partybåten, helrör och jävligt mycket party.
Langar bilder efter lite rehab.


hyvä suomi!

Drar på 24 timmars kryssning nu med hellan, emelie och akkiz! :D


billigt inlägg utan bilder

Jag och emelie har varit i skärholmen idag. Köpte lite grejs inför ayia napa och försökte hitta ett par billiga shorts på rean (rik som man är) men hittade inte ett skit. Jag måste vara den enda som inte hittar något på reor. :/'

Efter det plockade vi upp helene och drog och solade. Senare vid 9-tiden blev det gymmet på jobbet.

Bilen pajade IGEN påväg hem så pappa fick komma och bogsera hem oss. 4 gången?! Nu blir det fan SLs årskort och köra kollektivt och aldrig mer sätta mig i en bil!!

Blev en rutten film efter det. 101 kvinnor. Sämst!

Rickie och jag ska kolla peter pan nu och imorgon blir det att gå upp tidigt och dra till stan med honom.



lite uppdatering

Har nada lust att sitta vid datorn på semestern. Har inte kollat aftonbladet eller facebook på typ 2 veckor så har verkligen nada koll vad som händer i världen.

Har faktiskt hunnit med lite grejer under 2 veckor. Fyllt 21 år (grattis till mig), festat en hel del, käkat 1kg kräftor, gått på bio, kollat sällskapsresan, käkat thaien, shoppat, hängt på statiol, solarieöarna 12 på natten, lekt spion och en jävla massa andra konstiga grejer. På onsdag blir det kryssning med hellan, emelie och akkiz. Nästa måndag blir det ayia napa biatch.

Aja, R-boy och jag har chillat idag. Sov till kl 2, åkte till ikea, köpte chips och glott film.


loser

Sorry för mitt jävligt dåliga bloggande. Har ju semester men lovar att langa någon uppdatering snart.

RSS 2.0