studenttider...

Kan inte fatta att det var 3 år sen jag tog studenten!! Igår tog alla på tumba gymnasium. Min gamla skola studenten. Blir nästan tårögd. Jag var så lycklig den dagen! 29 maj 2008.

Markus tog studenten igår så jag och r var hos honom på kvällen. Han var ungefär lika full som jag var för 3 år sen.


ska man va fin får man lida pin...

Ikväll åker vinterpälsen bort. Känner liksom att det är dags. 30 maj är det ju! Kan ju inte ha pälsen kvar när det är juni liksom... Det ska ju bli fint väder i veckan tror jag. Hoppas verkligen det på onsdag när mitt lilla russin emelie tar studenten och på torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag när jag är ledig!!



R

Jag blir galen på hand!! Den funkar ju liksom inte riktigt som ska än. Kan inte böja eller vrida den helt + att jag typ bara har 1/4 muskler kvar så man är ju ätt svag. Sen har man ju ett fult jävla ärr och en platta innan för huden som är rätt läskigt. Men tack och lov för att jag slipper ha gips, kan duscha utan påse och sover som en gud på nätterna.




bilden är typ spegelvänd.. Se hur lite jag kan böja på handen om man jämför med höger...


semsterplaner v27-30?

Allså det är med sommarsemestern gör mig galen! Samtidigt som jag vill utomlands så skulle det faktiskt vara najs att göra grejer hemma i sverige. Typ grönan, allsång på skansen, road trip och sånt. Jag måste ju fortsätta spara pengar till lägenheten också. Jag vill vara oberoende av pengar!


Förra året på grönan var en najs dag. Skit varmt och soligt!


tillbaka igen?

Jag ska försöka bli bättre på blogga men hur kul är det att läsa inlägg utan bra bilder?
Har gått till liljeholmen varje dag efter jobbet. Varit as najs väder! Typ sommarvärme!
I helgen ska jag nog bara chilla. Blev lite för mycket förra helgen...
Har glott hockeyn idag och så jävla grymt med vinsten mot tjeckien och mot finland i final på söndag.



fattar inte varför jag tog bilderna förra helgen på fyllan och fattar ännu mindre varför jag lägger upp dom här...
Hade väl inga andra bilder...?


im back

Tada! Sjukt länge sen jag bloggade. Gipset är borta och jag är sjukt glad! Mitt psyke pallar inte med sånt. Vem som helst skulle klara av gips i 6 veckor men inte jag. Är rädd för typ allt...
När dom tog bort skiten svimmade jag nästan. Kändes konstigt på något sätt... Har fått ett handledsskydd som jag blev glad för. Kändes skönt att slippa se armen eftersom den var så jävla smal och kan ju inte direkt böja på handen än. Är duktig och gör alla övningar och försöker använda den som vanligt fast jag typ inte ens kan bära ett tomt glas!! Snacka om svag jag blivit... Jag är bara så glad att jag kan använda jacka igen och slippa den fula äckliga pochon... Ps. Imorgon tänkte jag köra bil igen! Ds.


snygg bränna btw...


RSS 2.0