GOTT NYTT ÅR!!!

Mitt nätverkskort har pajjat. Kul kul.. :/ Men men, shit happens! Nu blir det tre rättersmiddag at lindblom och sen party. Gott nytt år!!


ledighet

Är ju ledig den här veckan. Därför sämre uppdatering än vanligt. Höhö! Återkommer med bilder och information om julen och ledigheten. Ses!

:D:D:D

Går hem om 20 min. Julledigt!
Igår var jag hos pappa en sväng på kvällen och klädde julgranen. Klär ju alltid granen den 23:e men eftersom det är mammas jul blev det igår hos pappa.


21 års kalas

21 års party i huddinge. Johanna och Therese skulle firas. Väldigt super god mat och jätte jätte trevligt! Vi spelade beer pong. Skit roligt.

Dåligt med bilder.. Jag vet...


the town

I torsdags förra veckan var det filmkväll hos rickie. Rickies pappa att kirrat någon film. The town som tydligen går på bio nu. Den var i alla fall grymt bra.


spola fram till 0:45 ROLIGASTE!


inga bilder

Har sjukt ont i magen. Har säkert tryckt i mig 10 satsumas idag! Sjukt goda. Så där surar som jag gillar.
På lunchen var jag en snabbis gallerian för att bya en julklapp. Nu är jag nästan helt klar. Jag har en kvar till rickie som jag köper den 23:e för jag har no cash just nu. Ikväll ska jag ta det lugnt hemma bara. Slå in klappar och lyssna på julmusik.

klockan går...

Hämtade syrran igår efter jobbet. Då var klockan 17.00 och ungen ville ändå inte gå hem. Att det ska ta sån tid. Jag ska bara och lalala.. Snacka om alfons-varning! Jag var iskall om fötterna och ville bara hem...
Var bara hemma en stund tills jag och r åkte till skärholmen. Jag köpte en tunika jag ska ha på mig på julafton och tänkte byta en grej men skit br-butiken hade inte det sortimentet så det gick åt helvete. Så nu måste man in och trängas i gallerian i alla fall....


nu nu nu

Så där. Nu packar jag ihop för idag. Jag och hypnotisören. Ny bok som jag läser. Hämtar syrran i skolan idag. Nu är hon 6 år och går i skolan. Då är man syrran och inte lillasyster längre.


lucia en dag sent

Flexade ut redan vid 2 igår. Skulle till nikes skola och kolla på deras luciauppvisning. Superduktiga. Blev faktiskt lite rörd.
Efter det åkte jag och r hem till honom och käkade thaimat. Jag städade hans rum, tvättade kläder, kollade handboll och åkte hem.



terror

Första självmordsbombaren i sverige. Sånt där ska ju liksom inte hända i trygga sverige. Ärligt talat går jag omkring och tror att varenda människa är självmordsbomare. Idag sprang jag upp för tulltrappan på centralen och snabbt ut. Usch jag är rädd.


13 dec

Tillbaka på jobbet igen efter en ap mysig helg i götet.
Kollar på svts luciafirande, äter lussebulle och dricker varm choklad.

 


uttråkad

Gick upp vid 8 idag för att glida ner till hotellfrukosten. Bästa hotellfrukosten någonsin. Den slår nog alla hotell jag bott på faktiskt. Det fanns typ allt och lite till... Rickie var seg efter så han la sig för att sova (sover fortfarande 3 timmar senare). Jag kollade på julkalender, duschat och gjort mig iordning. R har lovat att gå upp kl 12. Åker inte till gbg för att sova liksom...


trascha hotellet så länge?


ett till meddelande till

wilma. Det gäller dig också! Du måste följa med!!

götet

Tåget hit gick bra. Kom fram i tid och inget strul på vägen. Bra sj!
Har strosat omkring lite här idag. Nordstan och avenyn. Fick med mig en ring från gyldfynd by kenza. Käkat middag på pizza hut. Köpt med oss lite gott från bolaget och godis. Ikväll blir det idol på hotellet och kanske en drink i baren efter.



meddelende till emelie skogg. Ta tag i kryssningen och följd med mig!!


vi har det bra...

Sitter på X2000 till göteborg.



29 december 2010


död!

Det är julfest på jobbet idag men jag funderar faktiskt på att gå hem som vanligt 16.00 :(
Jag har sån jävla nackspärr! Jag har nog aldrig haft det förut tror jag.. Jag lever på min vetekudde och ipren just nu. När ska skiten gå över? Har liksom haft det i 3 dagar nu!!



toalettbesök

Jag och emelie var på heron city i tisdags tror jag? Vi käkade, var inne på media markt och på maxi. Fick med mig julklappar både media markt och maxi faktiskt.

 

gången innan när jag och e var på ikea.


min lördag

I lördags handlade madde och jag julklappar. Det fungerar bra tills man kommer till Br-leksaker. Där är det ett helvete att vara. Det är småbarn som springer runt, förvirrade vuxna och en jävla massa barnvagnar. Har i alla fall lärt att att man ska avsluta med det stället. Har en julklapp kvar och det är till rickie. Vad ska man köpa?

När jag kom hem åkte jag med helene att handla. Meningen var ju att rickie skulle ordna middag men han klarade tyvärr inte av det. Helene, ludde, mackan, emelie, ante, akkiz, rickie och jag käkade tacos. Efter blev det 21 års fest hos Nille.


tar aldrig slut

Det har snöat hela dagen. Det kommer bara mer och mer. STORA snöflingor är det också.


lägg märke till den grymt fula stjärnan...


seg

Jag är helt slut. Gårkvällen var rent ut sagt pain in the ass. Jag är besviken. På dig.

Gjorde inte ett skit igår. Jag cyklade, lämnade in röda pärlan på verkstad och kollade på tre kronor. Jag är helt fast. Har kollat över 50 avsnitt nu.

Idag ska jag bara vara hemma. Med min familj. Linn kommer hem från praktiken i Eskilstuna så har lovat henne att färga hennes hår. Blir nog inte mer än så. Kolla julkalendern med nike och sen kolla Idol.


linn på praktiken


:)

Hade en sån där egen-kväll igår också. Jag och syrran kollade på tomtetass och jakten på julen och sen julkalendern. Hände liksom inte så mycket mer förutom att jag cyklade, duschade, kollade på greys och somnade.


snukhummer

Det börjar bli riktigt snuskigt att åka tåg nu. Känns som man är på ett dagis typ. Folk torkar snor med jackan, nyser och hostar rätt ut och använder näsduk..  Jag försöker ta skydd bakom min halsduk.


1 dec

Vem bryr sig egentligen om första advent? Det är ju december man vill ha. Julkalendern på tv, chokladkalender och paketkalender. Sånt man hade och brydde sig om när man var barn. (Mamma köper fortfarande chokladkalender).
Käkade frukost i vardagsrummet framför kalendern. Det var mys.


lillasyster jenny förra året


RSS 2.0