tralalalala

Sovit 6 timmar inatt. Typ lika många som när jag ska till jobbet. Fast vaknade av mig själv och känner mig pigg.
Ska dra ner och käka lite frulle nu. Blir promenad sen för att hämta bilen och sen till Kungens Kurva med rickie och linn.


ramis

På söndag blir det Ramundberget. 5 brudar. 60 mil bort. Det kommer bli grymt! Äntligen lite skidåkning!!!

 

 


texmex

Eftersom det blev tacos kvar från i lördags käkade jag och rickie upp det igår. Idag blir det bakadpotatis och kött. Det finns redan hemma så lägger inte ett öre på maten. Käkar upp allting som finns innan man börjar handla. Tänkte förresten ha lite mys idag och kolla handbollen med rickie.


boring inlägg utan bilder

I fredags käkade jag middag hos pappa efter jobbet. Efter det åkte jag hem för att umgås med emelie och helene. Vi satt hos mig hela kvällen/natten. Drack vin och avslutade kvällen med solsidan.

Lördagen kollade jag och emelie på resor typ hela dagen. Till middag blev det tacos. Drog till rickie sen och kollade på handbollen och satt där sen med vänner.


inte helt 100

Idag ska jag hem till pappa efter jobbet. Ska käka middag där och bara ta det lugnt. Är ändå lite sugen på att hitta på något. Typ bio eller något.

mer ensam tid åt folket

Ibland så älskar jag verkligen att bara vara själv. Cyklat idag, duschat, käkat super god omelett till middag, bakat bröd, kollat på halv 8 hos mig, nu blir det handboll och nybakat bröd och te. MUMS!


be happy

Igår hade jag egen tid. Cyklade 30 min efter jobbet, duschade, åkte och handlade lite, åt middag 19:30, kollade på svensson svensson filmen och sen sov jag. Hur skönt som helst.
Ikväll blir det samma. Ifall inte någon vill komma över på lite blodpudding eller potatisbullar. Har inte bestämt mig vad det blir än.


mat mat mat

När man bor själv får man käka det man själv vill och har man inte cash så får man helt enkelt plocka ihop av det som finns hemma. Det gjorde jag igår. Åt det jag ville...


receptet kan ni få av mig


:/

Idag åker dom till thailand och blir borta 4 veckor. Jag vill också åka till thailand. Jag saknar mitt thailand!



low

Sverige förlortat, mamma och syrran åker till thailand imorgon (borta 4 veckor), bilen är typ halvt paj (inget ovanligt), mitt hår är fettigt (orkar ej bry mig) och jag är sugen på godis. Som alla andra dagar. Diggar polarna på facebook som jämt verkar vara på gymmet. Varenda jävla status uppdatering! Det är tråkigt att träna.


klant

Sitter hemma och gör typ ingenting. Är lite smått trött efter fredagens inflyttningsfest och gårdagens chill-party hos zirre. Men känner mig ändå hyfsat pigg eftersom jag i onödan testade dior ögonskuggan jag fick av r. Snart blir det hem till honom och käka ostpopcorn och kolla solsidan och sen första säsongen av CSI som jag kirrat.


fredag en gång till

Ska hem till pappa idag och käka middag och sen vet jag inte riktigt hur det blir. Kanske inflyttningsfest men är inte helt 100 än.

Hade plockat bort alla julsaker i onsdagskväll och det var riktigt najs att komma hem till ett julfritt och städat hem igår. Jag ska också ha städhjälp när jag blir stor.


angry birds

Jag har blivit beroende. Jag vet. Typ 100 år efter... Men tyckte inte det såg speciellt roligt ut när rickie spelade.
Nike hade i alla fall köpt det till mammas mobil och frågade mig om hjälp och det slutade med att vi vart osams för hon fick inte spela något mer. Har köpt det till min iphone och spelar HELA tiden. På lunchen, när jag cyklar, på toan, i duschen (HÖHÖ), i sömnen... HELA TIDEN!


now

Mickan och emelie här. Vi har det trevligt  men blue lagon gick åt helvete så nu ser vi ut så här. Fuck också! Aja, klackarna i taket at rickies place! HA!


lördag

Har varit på IKEA idag med emelie, helene och akkiz. Käkade efter på heron. Sitter just nu hos Rickie och umgås med vänner och dricker lite smått.


favoriter. nu alltid


bästaste


movie star

Jobbar halvdag idag. Känns okej men hade ju såklart velat vara ledig. Kan ju inte få allt liksom. Suger fortfarande att dom tagit bort klämdagarna... Ikväll ska jag på bio med emelie. Blir Heron. För bekväm för att åka in till stan... Vi tänkte i alla fall se The tourist. :)


sad

Har lyckats kolla klart hela säsong 1 idag och nu finns det inget att göra... Måste skaffa mig en ny serie. One tree hill kanske? Aja, jag är i alla fall ledsen att det är slut. Nu ska jag glo lite CSI och hoppas bli lite trött efter 1 1/2 liter cola... Upp till jobbet imorgon. Suger att klämdagarna är borta!!


one piece

Ligger och degar i rickies säng och har det mys med cola, one piece som jag fick av hans päron i julklapp och läser boken elsas värld. Det är typ storm ute. Snart blir det duschen och byter ut boken mot cougar town boxen. Älskar boxar. Man kan liksom ligga en HEL dag och bara glo!


tidigare idag när jag testade camen på min nya mini-pc.


.

Köper dator efter jobbet.


saknar tiden då man hade hund


gott nytt år bild


?

Det är skit svårt det där med data ju. Rickie tycker jag INTE ska köpa en mini-pc och jag tycker jag inte behöver någon större. Jag vet faktiskt inte. Ska käka lunch med pappa idag så ska kolla vad han tycker.



skaffat mig lite längre hår


julafton och juldagen på tb´s

Natten





lite uppdatering DÅ!

Julafton spenderas hemma hos mormor och morfar med familj och släkt. Kalle anka, mormors bästa julbord, tomten och ni vet allt det där.





kul att alla var så intresserade av kalle...





RSS 2.0