Sign out

Tack och god natt!


Baka liten kaka

Har bakat cheesecake ikväll. Ska ta med mig till jobbet imorgon eftersom det är min sista dag på Rikspolisstyrelsen.


Träna

Nu ska det svettas! Spinning och core.


Sun

Har precis varit på lunch med pappa och farmor på amaranten. Underbart väder!


Last week

Min sista vecka på Rikspolisstyrelsen. Känns skönt men samtidigt väldigt sorligt! Har ju ändå jobbat här i över tre år och trivs väldigt bra inom polisen.


Poo

Seriöst, jag har säkert skitigt 10 gånger idag. Jävla bakis bajs! Nu har jag bajsat färdigt för idag och går och lägger mig och kollar på one Tree hill istället.


Mör

Andra helgen i rad det blir karatefylla. Igår kom jag på tanken att rangordna killar och stackars Rickie låg inte ens 1a. Vi började kvällen med beerpong hemma hos oss, fest i rönninge och avslutade natten hos oss. Somnade med kläderna...


Schlaaager!

Ska strax hem till svärföräldrarna på middag. Efter det blir det schlager party hemma hos oss.


Bild lös

Måste såklart börja med att gratulera Vickan och Danne! Härligt med en liten knodd! Tycker såklart synd om prinsessan. Vilket jävla skit liv egentligen! Skulle aldrig vilja leva som dom. Inget privat liv eller något.. Ett jävla slott kan jag vara utan! Negativ jag blev där på slutet men stort grattis!

Måste passa på att gratulera mig själv också! Efter flytten gick jag nog upp några kilon som faktiskt är borta nu tack vare nutrilett och ett jävla go ifrån min sida som nu mera älskar att träna! Here i come beach 2012 biatch!


<3 dag

Trots att jag har så sjukt ont i halsen har jag lyckats trycka i mig 800 gr räkor och massa annat gott. Jag och min man har slutat ge varandra nallar och sånt skit. Vi har istället svullat och kollat rulle.


Sjukling

Jag mår skit. Det är så synd om mig. Liten jag blivit.. Jag har så sjukt ont i halsen, feber och ont i hela kroppen.


Träna träna träna varje dag, det tycker jag är bra

Sån sjukt bra fördel att kunna träna på sitt arbete (en månad kvar). Har varit på tre pass den här veckan. Jävla vilken träningsvärk jag har! Hade ju såklart tränat imorgon också om jag inte hade varit ledig. Rickie fyller år imorgon! Lär nog bli en timmes promenad i alla fall...


Maskerad

Klar för maskerad


Slut

Jag är helt slut. Slut som människa. Jag har inget jobb, bilen är paj, dammsugaren paj. Det med dammsugaren är en skit grej men ändå. Det snurrar i mitt huvud. Min mage är urfunktion. Och jag skulle behöva sova i några dygn känns det som. Jag får såna där obehagliga saker ploppar upp i fejjan på mig när jag mår så här.
Min lillasyster är här i natt. Vi har haft fredagsmys ikväll och jag är så otroligt glad över att hon här och sprider lite glädje. Min lilla skruttfia som jag saknar så mycket nu när jag flyttat hemifrån! <3


RSS 2.0