tuttar, det tuttar upptaget

Idag vill jag hitta på något kul efter jobbet. Förhoppningsvis skippar emelie träningen och följer med mig till ikea. Våran lilla tradition.


höhöhö

Igår när jag gick hem från jobbet såg jag några apor i träd utanför rådhuset. Såg lite roligt ut faktiskt.


.

Jag är jämt sugen på någonting. Typ HELA tiden! Kollar ju på film typ varje dag och tänder ljus. Då måste man ju bara ha något gott. Typ som igår när jag kollade på mysteriet på greveholm.


mixmax

Var ute och kollade i en skit-butik på lunchen. Mix max. Var meningen att jag skulle försöka hitta något till jennys paketkalender men kunde inte hitta någonting!


ikkea

Var på IKEA igår. Köpte en jävla massa ljus. Några luktade faktiskt pepparkaka.


cashen dom tas

Verkligen efterlängtad lön. Har verkligen haft 0 kr på kontot dom 4 senaste dagar.
Ikväll ska jag till ikea och bränna lite cash. På smågrejer typ som ljus.


lör

Efter mycket om och men blev det en tripp till Södertälje på kvällen. Madde och ante hade lite party.








mys i vardagsrummet

Jag käka thaien till middag. Pannang. Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar Idol med rickie. Jag är helt slut. Min huvudvärk vill liksom aldrig gå över så jag tror jag skippar festa i helgen. Min huvudvärk + baksmälla...


typiskt

Stod och velade igår fall om jag skulle ta vinterjackan eller ej till rickie. Bestämde mig för att lämna jackan hemma för att tvätta den. Man får tydligen frysa in vintern...


ballerina pepparkaka

Köpte för några veckor sen Ballerina pepparkaka. Har ju egentligen lite som regel att inte äta pepparkakor eller dricka julmust innan första advent men kunde ju liksom inte låta bli. Det lät ju så jävla gott. Ungefär lika gott som pepparkaka med ädelost.


hej mitt vinterland

Flög upp ur sängen i morse när rickie sa att det var snö ute. Jag blir ju som ett litet barn då. Ringde nästan direkt jenny min lillasyster och hon bara skrek snö! Hon och jag är exakt likadana när det gäller vintern och julen.



mohaha

Sitter hos rickie nu och har lite lyx. Käkar ost och kex medans han sitter vid sin dator och pluggar körkortsteori. En annan har ju redan gjort den skiten så jag njuter medans han får lida. (Duktig har han blivit och det måste jag erkänna. Bättre än jag trodde).


fågeljävel

Var en sväng på H&M på lunchen och köpte en mössa. Det är så jävla kallt nu så jag måste ha en mössa och det blir nog vinterjackan nästa vecka.
Men i alla fall. Det jag skulle skriva var att den här fågeln (bilden) hade bara en fot. Skit äckligt var det. Ena benet var det liksom som en klump bara. Jag tror nog jag aldrig kommer bli sugen på fågel/kyckling. Det såg faktiskt ut som ett kycklingben när jag tänker efter...


BP

Såg billys pannkaka reklam och första bilden jag fick upp i huvudet var en pizza med sylt på.
Igår när jag och rickie var på maxi köpte jag en billys pannkaka med hallonsylt. Och det var faktiskt skit gott. Det var ju två helt vanliga pannkakor (smakade som skolans) med sylt. Gott!



4 dagar senare

Jag och r kollade på film i söndags och tände ljus.




usch fy blä

Jag har tydligen problem med bihålorna. Har sjukt jävla ont i pannan så får köra med någon nässpray tills det blir bättre.

min fredag

I fredags var j Bag ju hemma hos sanne. Vi käkade tacos, kollade på idol och hon färgade och klippte mitt hår. Trevligt!! 
När jag skulle hem sen var det så jävla svart och jag har ju aldrig kört med helljus själv. Världens störta älgfara-skylt åkte man förbi också.. Kul..



lördag

Moster elin fyller 30 år. Drar på party nu!





ut med det gamla och in med det nya

Langar en bild imorgon på min nya hårfärg.


helg om 4 min






fredagskvällsmys

Ska snabbt hem efter jobbet och hämta bilen och sen dra till Haninge och umgås med sanne ikväll. Antar att det blir idol, seriöst snack, hårfix mm. Najsigt.


min favorit, mums olle


kylan kom alldeles för tidigt.

Jag är så sjukt trött när jag ska till jobbet och nu är det ju för jävla kallt så man vill ju inte ens kliva upp. Speciellt hos rickie för där är det kallt. På golvet speciellt.


nu skiter jag i det här och..

käkar lite ostkaka istället.


jävla skit torsdag

Idag känner jag mig som Erica från kungarna av tylösand. Lika förbannad!

Imorse när jag går till bussen ser jag att hela busskuren är helt jävla sönderslagen. Den satte dom dit i förrgår. Jävla snorungar som aldrig föddes med någon hjärna!!!

Skulle köpa triss på lunchen och eftersom dom tagit bort avgiften när man betalar med kort tvingade hon mig i kassan att handla något mer eftersom dom förlorade 1 kr. Jävla vad lack jag blev! "Snälla snälla, köp någonting mer" Blää säger jag!

Sen skulle jag hämta ut nya p-piller och min sort var såklart slut så jag fick någon annan skit och när jag öppnar förpackningen blir jag helt förstörd. Det är inte alls samma karta. Jag måste ju klistra fast veckodagarna och ha alarm på mobilen för annars blir det som det hände i somras och det orkar jag inte med.
Det fanns inga veckodagar och kartan får absolut inte plats i min plånbok. JAG BLIR FÖRBANNAD!




..................................

Det blev inge snö men det blev regn. Hade ju inte räknat med vit mark och shit men en flinga hade liksom räckt för mig.

Varenda jävla dag efter jobbet i 2 veckor har jag ställt mig på den där cykeln. Det där jävla ramdom programmet med backar och skit är sjukt jobbigt. Är helt död och svettig efter. Men gillar det.



tröttmössa

Kom inte hem förens lite efter 6. Hade möte.
Meningen var ju nu att jag och r skulle kolla på en Irene Huss film men han somnade 15 min in i filmen så nu kollar jag på Greys Anatomy. Börjar tröttna på dom serierna. Orkar inte följa längre.


:/

Rickie köpt chips och dip till matchen. Det var mys. Men matchen sög. Stängde av efter 3-0.



enligt klart.se


ikea

Messade rickie för typ över en timme sen och undrade fall om vi inte kunde åka till IKEA. Inget svar...
Förstår liksom inte varför det är så jobbigt med IKEA. Kan han inte vara lika glad där som när han dricker öl?




världsbästa farmor

Farmor hade köpt Tanja påslakan till mig. Har velat ha de jätte länge. Det är satin och är hur skönt som helst.


igårkväll

Igår efter jobbet åkte jag till pappa. Farmor var där också. Vi käkade soppa och pannkakor. Jenny hade hopprepsuppvisning sen.


guard

Ute och röjer på helgerna så jag fick ett överfallslarm av min snälla arbetskamrat.



jag blir fascinerad

Det var väl förra eller året innan det då jocke tänkte plantera vindruvor. Det kommer aldrig bli något tänkte jag. Men igår hade min syrra med sig hemmaodlade vindruvor till skolan. Sjukt tycker jag. Mamma har fixat något lite land på baksidan och igår ryckte jag upp en morot.



lägenheten?

Åkte förbi tumba park i fredags och det hade inte hänt ett skit med de nya lägenheterna! Har precis pratat med med mäklaren och allt verkar vara som det ska. Det är inflyttning när det ska. Tack och lov.


rädd människa

Jag och r kollade två Irene Huss-filmer igår. Jag kunde inte somna sen. Jag är typ ständigt rädd på hösten/vintern. Kanske för att det är mörkt hela tiden... Får ta bilen till bussen, är rädd när jag låser dörren för tror någon ska hoppa på mig bakifrån mm. Kanske har något med när jag var liten när det var någon som var bakom våran häck och kollade på mig när jag lekte med min kanin. Senare på kvällen fick man reda på att en liten flicka (ett stenkast från vårat hus) hade blivit utsatt för en pedofil. Eller den gången när jag, mamma och min lillasyster skulle hem en lördagkväll och vi sitter i bilen och det är någon med scream mask springer runt bilen och rycker i dörrarna. USCH!


i lördags

Emelie har fyllt 18 tänkte jag skriva men det är ju faktiskt 20. Haha. Det firades i lördags. Middag hos henne och sen utgång.



 

 

 


brownie

På fredag gäller det. Då blir jag brunett igen och det blir nog tyvärr så att jag måste klippa av rätt mycket hår.


det ser ut som jag har världens fetaste ben

I lördags när rickie skulle lägga sig var han tvungen att klättra över mig eftersom jag sover ytterst i hans säng. Han ser inte mitt ben och sätter knät i det + hela sin vikt så jag har så sjukt jävla ont i benet. Blåmärke och gör sjukt ont. Även om jag inte ens nuddar det. :/


inlägg ej publicerad

Hade tydligen klickat på "spara som utkast" på ett inlägg från helgen så det publicerades aldrig. :/
I lördags vaknade jag vid 10 och var helt utvilad. Jag och rickie tog det lite lugnt på morgonen innan jag drog iväg till kungens kurva och skärholmen. (Emelie du kunde inte följa med kom jag på eftersom jag skulle köpa present till dig). Mamma och jocke rensade ut en jävla massa skit i helgen. Så det såg ut som fan när jag öppnade sovrumsdörren i lördags.



fredag hela dagen

Satsar på myspys kväll idag också. Tända ljus, svulla och kolla på en bra film. Bara jag och rickie.


power

Har cyklat varje dag den här veckan. Lärde mig att man kunde ställa in program så att det typ blev som backar och grejer. Har ju alltid innan kört på samma nivå och lika jobbigt hela tiden. Skit tråkigt. Men nu är det kul. Man blir svettig och det gillar jag. Dessutom känner jag mig piggare den här veckan än jag gjort tidigare.


härligt med sommar


Pippi Langstrømpe

Flätor. Två vanliga flätor är bland det fulaste jag vet. Gulligt på småbarn men när folk i min egen ålder (jag är 21) har det mår jag dåligt. Får ångetattack och börjar svettas. (Något överdrivet). Men snälla vuxna människor. Sluta med flätor. NU!

 



 


jag tycker om oss, vi är vänner



torsdagar är bra

Igår hämtade jag lillasyrran i skolan efter jobbet. Andra gången den här veckan. Vi kollade på petsson och findus, målade nagellack och ritade.
Senare på kvällen åkte jag hem till rickie. Han var ute och övningkörde så jag passade på att bada i deras bubbelbadkar. Riktig myspys eftermiddag/kväll.


julmarknad kungsträdgården 2007


burr

Jag diggar inte det här vädret för fem öre alltså. Det är svinkallt och blåser när man ska till jobbet så man klär på halsduk och grejer. Sen när man ska hem igen så svettas man. Det börjar bli jävligt mörkt nu faktiskt. Jag är trött men det ska tydligen tillhöra den här tiden på året. Min lillasyster snacka om jul och snö igår. Det diggar vi.


funderar fortfarande på att skaffa mörkare hår igen... SANNE?!


gubben i lådan


fjortisknulladeklamydiahänder

Ni övriga svenskar som inte är från sthlm som säger att vi är dryga och otrevliga. Kolla in den här människan och hon är från NORRLAND! (Ful jävla diakekt har hon också HA!


triss

Har börjat med att köpa trisslott lite då och då nu faktiskt. Jag och rickie har börjat med det. Men igår när jag skulle handla en fick jag visa legg!! När man skulle köpa trisslott!! Man måste tydligen vara 18 nu. Löjligt och ännu löjligare att jag fick visa legg.


rip farfar

Jag och rickie var på minneslunden igår. Riktigt fin plats faktiskt. Nackdelen är vägen dit. Tullingestrand måste vara den sämsta vägen. Ojämn och sprickor.



do you remember



mån

Jag köpte hem 10 kanelbullar igår. Vi är ju ändå 7 pers i familjen + rickie så vi blir 8.
Var sjukt trött igår så jag somnade till petsson och findus efter middagen.



jenny & alice.


bortblömt presentkort

1000 kr på guld fynd och något måste jag ju bara få lägga på Kenzas kollektion.


bästade fredagen

Min fredag var bästa på länge. Maddisen och jag käkade tacos hos mig. Plockade upp carro i tullinge och drog till maddisens lägenhet där vi mötte upp sanne. Idol till förspel innan vi drog oss in mot city, stureplan. God drink på fridays och sen vidare till Pure och avslutade sen natten på lobby.



fredag hela veckan

Idag känner jag mig så där trött. Nästan som att jag skulle på väg att bli sjuk. IGEN.
Aja, fredag och ikväll blir det att umgås med tjejerna. Det var JÄTTE länge sen så jag ser verkligen fram emot det.

idioter

Okej det är kallt på morgonen. Jag har skinnjacka, halsduk och skinnhandskar på mig när jag går till jobbet. Det är lagom. Lite kallt men skulle ALDRIG sätta på mig min vinterjacka i september! Hur nördigt är det inte att ha det nu? Det är liksom 10+ när jag går hem från jobbet... Igår stod det två pers vid bussen som hade det på sig. Jag ville bara gå fram och spotta dom i ansiktet.


RSS 2.0