im trying

Mitt liv är för tråkigt för att ha en blogg. Så enkelt är det. Sitter i min morgonrock (som jag tog på mig direkt när jag kommit hem från jobbet), dricker kaffe och kollar på Greys Anatomy.


puppy

Det absolut sista inlägget ikväll blir en bild på divikuss från i lördags när jag var ute med henne.


spårar ur totalt!

Rickie gav mig frukost på soffan i lördags vilket jag uppskattade till 100%. Min man behöver verkligen klippa sig!


moving out

Äsch vad fan! Langar ett till när jag ändå håller på... Min mamma vill verkligen att hennes vuxna dotter på 22 år ska flytta hemifrån. (Håller med henne). Det är inte normalt att vuxna människor bor hemma... Så nu får jag rota i kartonger för att hitta skor, jackor, böcker och sånt. Min garderob är blockerad med flyttkartonger så blir ett problem när jag måste inte där. Löser det då!


fuck fuck fuck igen...

Åååh nu halkar jag efter med bloggen igen... Grejen är den att jag tränar skiten ur mig varenda jävla dag så är helt slut när jag kommer hem från jobbet. Min kropp och hjärna är så slut att jag seriöst tror att jag ska svimma när som helst om jag inte börjar chilla lite. Riv start kallar jag det... 4 jävla veckor...

Så nu försöker jag med ett inlägg som kommer bli helt värdelöst eftersom jag att jag är värdelös på att fota och JAG behöver verkligen en ny mobil eftersom iphone 3 har en VÄRDELÖS kamera!! Fick det sagt också.
Har börjat kolla om Greys Anatomy serien och ligger på säsong två och målar mina naglar i diarréfärg. Tack och god natt!


härligt, härligt

Skönt att absolut inte göra någonting! Ingen är hemma hos Lindblom så det är bara jag och divikuss ikväll.



lida country 2011 (väldigt sena bilder)

Början på min semester. Lida country varje år. Är lite som årets grej faktiskt.









jag har blivit med soffa

Japp, det stämmer. Jag köpte soffa i helgen på IKEA. Fynd dessutom! 995 kr istället för 2900 kr! Det ska på en schäslong och sen välja en klädsel (tror rickie). Men jag har redan hittat en jag vill ha.. Sparar alltså 2500 på allt! Vilket kap!


Ser skit liten ut på bilden men är faktiskt ungefär lika stor som en tresitssoffa...


film dags

Ska lägga mig i sängen redan nu faktiskt och kolla på Chasing Liberty. Har blivit helt förälskad i den filmen! SÅ ROMANTISK!



29 juli

Eftersom jag har lovat mig själv att verkligen komma igång med bloggen igen så langar jag upp lite bilder från min födelsedag som spenderades på Sommar.







krätis

Förra helgen hade vi en liten kräftskiva. Det var en chill kräftis. Vi var typ 15 pers och det var helt perfekt. Tryckte i mig 1 kg kräftor HA! Det blev våghals rätt så många timmar den kvällen faktiskt. Men det var najs. Allt var liksom mys-najs!





andra inlägget, YES!

Vilken grymt skön chill-helg jag har! Igår var jag hos pappa-familjen. Käkade middag och spelade basket och idag har jag varit hos rickie hela dagen. Ville egentligen en sväng till IKEA men så blidde det inte. Käkar grönsaksdip och kollar på rulle. Just nu är jag arg på min hand... Ibland blir jag det...Ärret kliar och är jävligt fult + att jag har ont i tummen typ hela tiden...



då var det dags igen....

Dags att ta tag i bloggen på riktigt. Det lovar jag verkligen den här gången!
Sommaren är väl snart över. Känns det som i alla fall.. Då har man ju liksom inget annat bättre för sig än att shoppa, deppa och glo film typ...
Har tagit tag i träningen nu också. PÅ RIKTIGT! Vecka 34 börjar träningspassen på jobbet också. NAJS!


RSS 2.0