goda gärningar

Imorgon om jag orkar tänkte jag försöka göra någonting bra. Jo, städa Rickies rum. Det såg helt enkelt förjävligt ut när jag var där i fredags. När jag bodde där var det ordning och reda. Kommer ihåg när jag fick ryck och städade hela köket, vet inte hur många gånger jag städat hela huset efter fester, städat Rickies rum 14234252346236 ggr och den gången jag fick nog massa skit som bara låg och slängde hela 5 sopsäckar!

Tänkte att stackarn måste få komma hem till ett städat rum. Hade ju lovat en present också men jag får se hur det blir med den. :)


Lillasyster Jenny och Rickie

tb´s



döende

Jag kan inte sova. Har känt mig hängig nu i över en vecka. Jag vaknar av att svetten rinner, vet inte vart jag är någonstans och hostar hela nätterna. Astmamedicinen är nästan slut så imorgon blir det en sväng till vårdcentralen så får dom kolla upp vad det är för fel på mig.

Bangs

Fredag idag, känns hur skönt som helst. Min hosta är jobbig och kommer det bli värre imorgon efter krogen? Dags att köpa hostmedicin i alla fall.

Efter jobbet åkte jag till Sannes salong. En tjej frågade mig efteråt vad jag hade frisyr innan och det enda rätta svaret var "ingen". Jag hade en otroligt ful längd och det såg helt enkelt förjävligt ut. Gick i alla fall ut från salongen med en frisyr. Lugg.

Efter middagen hade jag bestämt träff med Madde, Dala och Buster. En promenad i Skäcklinge och snack om tider från förr, skolan. Gick en snabbis till Rickie för att hämta byxor och tröja. Där var det mörkt och tomt. Familjen Lindblom har stuckit till Skottland. Hur kan man välja Skottland av alla ställen i hela världen?

Ska lägga mig snart. Upp tidigt imorgon för att gå på Hannas lilla Elias dop.

jacket

Kändes lite konstigt att köpa vinterjacka igår. Varmt och soligt var det ju men en vinterjacka kommer jag ju förhoppningsvis behöva om några veckor så varför inte passa på?

Mållgan var med mig inne i stan. M köpte även en jacka till sig själv. Fjällräven för honom och Peak för mig.

M ville ha middag och då hade jag tänkt mig lite mer att vi skulle äta thai eller något sånt. Nej nej, Mc donken av alla ställen väljer M?! :/

När vi åkte hem var det mörkt ute, det kändes som att klockan var typ 10 fast den bara var 7.
Hem i alla fall och visade jackan för mamma. Jag behåller nog den...

M ringde sen och frågade om jag ville komma och då var det bara att packa en liten väska och åka hem till honom. Mamma körde mig dit nämligen. Vi kollade på Idol, Hål i väggen och sen Hata Göteborg. En konstig blandning.

död

Nu sitter man här på jobbet. Sjuk är man så roligt är det direkt inte. Ni vet när man har så där ont i hela kroppen? Hostar och förskyld är man också. Jag vill gå hem.

Förhoppningsvis så orkar jag stanna och förhoppsningsvis orkar jag kolla på en vinterjacka och förhoppningsvis köper jag en. Förhoppningsvis...

Ska hem till Mållgan sen efter jobbet, får se vad vi hittar på. Jag är ju sjuk så jag vill nog göra så lite som möjligt. Film?

Nu ska jag hjälpa några stackars människor, drygt 150 pers. Kan inte säga med vad. ;) HEMLIGT!

Puss och kram!

hemma, nananananana!

Då var man hemma igen då efter två dagarns konferens ute i Sthlms skärgård. Hela konferensen handlade egentligen mest om polisens nya värdegrund. Anders Wiman höll föreläsning i säkert 3 timmar och hade det vart någon annan snubbe hade jag säkert somnat men han var grym. Chefen från ATK-sektionen (Automatisk trafiksäkerhetskontroll) i Kiruna som var där och berättade om kamerorna och lite sånt.
Lopez har snackat om att kameran inte alltid är på men nu vet jag att det inte stämmer. Nu kan han inte säga någonting för nu vet jag allt om hur dom där kamerorna fungerar. :)

Nää, jag har verkligen inte ork att skriva. Är sjuk så nu ska jag bara gå och lägga mig i sängen och kolla på film.


ps.

Min mamma, lillasyster och styvpappa kommer hem från Thailand i natt. DS.

inget bloggande


Åker på konferens till Djurönäset imorgon och kommer inte hem förens på torsdag.



trött

Måndag morgon igen då.
Mållgan kom till mig igår kväll. Så gå och lägga sig tidigt blev det ju direkt inte. Satt väl uppe till klockan 2 och snackade så jag somnade väl inte förens klockan var 3 så inatt har jag bara sovit 2½ timme.
M var vaken när min väckarklockan ringde i morse så M kom in och tände lampan och så det var ju bara att kliva upp.

Hoppas att måndagen går fort. M har ju lovat mig att bjuda på middag så jag hoppas att det blir det något gott. Typ thaimat? :)

schtek

Det blev inget laga middag för mig. Det blev istället Plankstek på restaurang med familjen.

Ibland så kan jag verkligen inte förstå hur folk orkar. Som idag när jag står och väntar på tåget så står det två kärringar brevid mig och klagar på att Åhlens hade byggt om och nu fanns minnsan inte papper och pennor på bottenvåningen utan på plan 3 och det var ju så jätte jobbigt att åka upp dit förbi klädavdelningen och allt vad det nu var. Och så vräker den ena ur sig "Det börjar verkligen bli dåligt i Sverige". Enligt mig så är det dom där två klago-kärringarna som gör att det blir dåligt och inte fall om Åhlens bygger om lite. Trött man blir!

Men men, sitter nu i alla fall här hos mamma igen och ska väl förmodlingen gå och lägga mig snart. Är hur trött som helst men en film innan skulle ju inte direkt sitta fel. :)

sunday morning?

Har precis klivit upp faktiskt. Hade egentligen tänkte följa med pappa och systrarna till Hammarbys familjedag men jag orkade verkligen inte.
Fick i alla fall ett trevligt mms på systrarna och Fredrik Söderström.

Jaha, vad ska man hitta på idag idag? Tänkte nog försöka komma ut och röra på mig lite. Ska ändå ner till Gulan och lämna tillbaka en film så då kan man ju ta en lite längre runda.

Laga middag ska man göra också. Får se vad jag hittar på för roligt idag. Kanske pasta pesto men jag får se.

sällskap

Hade lovat Rickie att jag skulle bjuda honom på middag igår. Jag hade tänkt kött, klyftpotatis och bea men han ville ha kött och potatisgratäng. Och helt ärligt så vet jag inte vad det är som är så himla gott med den där slemiga gratängen?
Så det blev varken kött, potatisgratäng, klyftpotatis eller bea.
Det fick bli den maten som man bara äter när man inte kommer på något annat, jo tacos.
Jag älskar ju tacos, äter det varje fredag men igår kändes det som jag ville ha något annat, men men..

Rickie stod för köttfärsen och dukningen han som aldrig brukar vilja hjälpa till. Men han var duktig, duktigare än jag trodde. Grönsakerna till mig och jag är ju som vanligt alltid lika duktig på att laga middag, lyckas alltid. :)

Maten var slut och Rickie drog på fest. Jag var hemma och städade huset.
Gör inget att jag fick städa huset, jag gillar att städa, speciellt om man är helt själv för då kan man spela högmusik och då är det ingen som stör heller.

Somnade någon gång vid 3 på natten har jag för mig.

liv?

Påväg att gå under jorden? Typ, umgås knappt med någon och är jag någon annanstans än hemma eller Ica?
Men jag är så otroligt trött på vardagarna efter jobbet och sen när helgen kommer är jag inte alls sugen på att festa som alla andra vill göra... Men nästa helg då lovar jag, jag ska festa och jag ska röja!

Jag längtar efter min mamma. Jag vill att hon ska komma hem. Även fast jag tycker det är skönt att bo själv så vill jag ändå ha henne hemma i Sverige och Tumba. Sen får jag ju självklart inte glömma bort lillasyster, vill att hon också kommer hem nu, känner att det händer allt för lite i det här huset utan en 4åring. 


     Jag och lillasyster, Koh Chang Thailand 07/08

mera film

Åkte ju hem till pappa efter jobbet igår och åt middag där och så.
Men vid halv 9 mötte jag upp Maddisen och Johanna vid Gulan.
Alla filmer som jag och Madde ville se hade tydligen Johanna redan sätt. Hade hon sätt dom eller ville hon inte se dom?
Vi valde en film som vi trodde handla om ett rån med gisslan och sånt men den var skit. Okej det var ett rån men det rånet kanske tog upp 3 min av filmen. Sen var det en sån där jobbig film som pendlar mellan då- och nutid. 

Träffar ju dom inte så jätte ofta nu förtiden så vi hade massor att prata om igår, inte för att vi brukade sitta tysta förut men igår hade vi extra mycket att prata om.
Hoppas på en utgång nästa helg. <3 :)


Johanna & Madde, Kryssningen 26-27 Mars 2008

klart?

Okej nu verkar det som att bloggen är färdig.
Nu är det ju som sagt höst och då är vädret lite trist så då kan lika gärna bloggen också se lite tråkig ut.
Får se ut så här fram till julen/vintern för då har jag nämligen en annan stil på G, har redan börjat på den :)



inte klart på långa vägar, testar lite bara

Gör om bloggen...

tvilling

Ibland kan man se enhel roliga saker. Som idag till exempel när jag var ute på lunchen. Gick en sväng i Kronobergsparken för jag tänkte att min mage kanske skulle bli bättre om jag rörde på mig, har haft så himla ont hela dagen. Men i alla fall.. Så går det en tjej förbi mig med exakt likadan jacka, skor och samma färg på byxorna som mig. + att hon hade likadan hårgfärg. Jag la först inte märke till det förens hon stannade upp brevid mig och sa "Vi ser nästan likadana ut".
Något som var mindre roligt var när en löpare sprang förbi mig och hade en röd fläck i rumpan på sina vita löparbyxor.
Hoppas att hon snart var hemma tänkte jag. :/

it's friday

Tände ljus i hela vardagsrummet, satte igång en film, la mig under mitt tjocka täcke och tryckte i mig lite ostbågar.
Jag pausade filmen i 5 min för att gå på toaletten och när jag kom in i vardagsrummet lucktade det verkligen jul!

Idag är det i alla fall fredag och då tänkte det bli ännu mera film, massor av filmmys men först blir det hem till pappa efter jobbet. Ska äta middag där och umgås lite med min kära familj. Får se om jag kanske sover där men jag vet inte eftersom att mamma snart kommer hem och då vill jag gärna njuta av sista helgen själv innan det blir fult hus igen.


ge mig mera pannkaka

Maten var inte äcklig. Den var god. Ugnspannkaka fick det bli. Hade egentligen tänkt steka några men vem orkar göra det? Mycket lättare att bara göra en smet och in i ugnen liksom.

Badet var skönt, mycket skönt. Det blir så kallt här i huset när man bor själv så upp ville man direkt inte.

Soffan har jag inte testat ikväll än men tänkte göra det efter det här inlägget.
Det får bli Filip och Fredrik och sen någon bra mysfilm. Kanske Mamma Mia, får se vad jag bestämmer mig för. :)

Imorgon är det i alla fall fredag och jag jublar högt!


segobertil

Nu är det lugnt här, nästan lite för lugnt. Det här lugnet gör att man kollar extra mycket på klockan och då går tiden långsamt + att jag har ont i magen, jätte jätte ont och det gör ju att man vill hem ännu mer.

Ska nog göra lite äcklig middag, tappa upp ett bad och sen lägga mig i soffan och glo en film.
Dom senaste två veckorna har jag kollat på film varje kväll, det måste nog vara hösten som gör det. :)

film mys

Sara ringde mig igår när jag satt på evighetsbussen hem från jobbet.
Hon hade varit i stan så när jag kom till Älvsjö hoppade jag av bussen och tog tåget med henne istället. 

Hoppade av i Tullinge för att åka hem till pappa, hade egentligen tänkt sova där men glömde helt bort att packa kläder så det fick bli middag och leka lite med systrarna.

Vid 7-tiden åkte jag vidare mot tumba.
Gick förbi Video för att hyra en film och köpa lite godis.
Och när jag ska plocka upp en godis påväg hem tror ni inte då att jag snubblar på den där gula låga muren eller vad det nu är så jag är tvungen att ta i marken med händerna. Pinsamt värre!

Hemma sen tänder jag lite ljus, lägger mig under täcke i soffan och kollar på film.

Riktigt trött efter filmen så jag släcker bara ljusen och går och lägger mig och sover.

?!

Jag hatar verkligen min nya blogg, jag har ingen lust att skriva här överhuvudtaget.
Skulle vilja ta tillbaka den gamla men jag stör mig allt för mycket att den heter pampams.

Men när jag ändå känner för att klaga lite tänker jag klaga på nya facebook som man måste använda nu, bajs!


:)

Vad skönt det är att vara ensam hemma, jag njuter verkligen till max! Men jag saknar mamma, det gör jag.
Igår var Mållgan hemma hos mig, vi tände ljus, åt chips, drack cola och kollade på Nu är det jul igen 3 .
M var lack för att Jack Frost var elak mot tomten, lite smått gulligt! :)



störd

Det är tydligen inte bara jag som är knäpp och har börjat längta till julen.
Men allvarligt vad är det för datum idag? 17 September och okej om det hade varit den 17 Oktober då hade det varit en helt annan sak. Kanske har det med att jag inte var hemma förra julen så längtar jag extra mycket i år. Vem vet?



!

Jag vill ha!


Den 13 November 2007


myspys

Hösten är här och jag trivs, jag gillar hösten men dock finns det ju någon nackdel också.

Positiva
Kan andas! (Astman kan ibland ta kål på mig)
Friskare luft som sagt
Tända ljus
Myskvällar
Filmer
Mössa, vantar och halsduk
Mörker
Börjar längta till julen

Negativa
Regn
Tröttare
Förkylning, feber, hosta, halsont
Fryser när man klär sig tunt



barnvakt

Hade sätt fram emot söndagen som jag skulle få tillbringa med min lillasyster Jenny.
Vi kollade på Alla vi barn i Bullerbyn, dansade och sjöng till Lollo & Bernie, lagade mat, köpte glass, cyklade och hade kuddkrig.
Hennes mormor ringde och frågade fall om det var jobbigt och fall om jag ville byta med henne. Hur kan man tycka det är jobbigt att vara med ens lillasyster och hur kan man inte vilja vara med ens lillasyster?


go home

Lördagskvällen tillbringade jag först med Sanne, Madde, Johanna och Joel hemma hos mig.
Hyrde Rambo och enligt Madde skulle det bara vara "lite blod" men filmen var ju hur rå som helst.
Dom skulle hem och sova medans jag drog till Putte och Lotta.
Annat folk var på Hydet så jag drog dit, jag var ensam nykter men det var skönt. Mindre kul var promenaden hem. Det var långt!



dejt

Jag och Emelie låg i min soffa i fredags och kollade i två timmar på Paradise Hotel och sen halvsov väl både igenom Kopps.
Sängen blev det sen och jag måste erkänna att det var så skönt på lördagmorgonen när klockan var 13:00 och inte 5:00.
Emelie tyckte jag sov för länge så hon gick hem, hon ville inte väcka mig heller eftersom jag jobbat hela veckan. Gulligt :)


E & M

thai

Sitter och kollar på olika hotell i thailand, jag vill verkligen åka speciellt när man pratar med mamma och hon berättar om stranden, thailändarna, maten och allting som har med thailand att göra.


Koh Chang, vintern 07/08

bullar

Underbart med fredag!

I natt sov Mållgan hemma hos mig, eller om han sov vet jag faktiskt inte för när jag vaknade halv 6 satt M vid datorn? :/
Jag brydde mig faktiskt inte om och fråga heller.. :)

Förhoppningsvis har jag en dejt ikväll med Emelie och Sara, hoppas hoppas!
Det var väl kanske tre veckor sen jag såg Emelie sist. :/
Sara såg jag bara för två dagar sen när vi var i stan efter jobbet.
Om jag har bullar hemma är det nog 100% säkert att Sara kommer.
Har ni några bullar hemma? Jämt jämt jämt, samma fråga!

På tal om bullar så ska jag baka bullar på söndag med min lillasyster Jenny. (Och brottas)

Nu tänkte jag ta en paus för att äta min frukost. Ses!



Bullarna jag bakade till klassen.

stress

Hälften är borta idag så snacka om att det är mycket att göra.
Jag är helt slut efter matchen igår kväll. Var ju med pappa och såg den igår. Det är våran tradition sen jag var 12 år.
Men i alla fall.. Pga att det blev så sent igår försov jag mig i morse, inte okej! Kom ungefär 20 min för sent, men det var lugnt.

Efter jobbet idag åker jag hem till pappa igen och äter middag och sen åker jag vidare hem till mamma.



trötter

Igår efter jobbet var jag riktigt trött.
Åt lite pasta pesto till middag. Försökte sen sitta lite vid datorn men det gick verkligen inte.
La mig i stället i sängen och försökte kolla på tv men det gick VERKLIGEN inte, somnade på en gång!

Pappa kom sen och hämtade mig vid 8-tiden.

Åt någon smörgås, duschade, kollade på Sex and the city och sen sov jag.


sällskap?

I natt sov jag helt ensam, det var tomt men ändå skönt.
Jag gillar inte att någon sover brevid mig. Behöver min plats och minsta lilla ljud gör att jag inte kan sova.
Har verkligen blivit så känslig!

Idag åker jag hem efter jobbet, det får bli något enkelt till middag idag.
Typ mackor eller något. :)

Senare ikväll åker jag hem  till pappa och sover där i två dygn.



hemmafru

Jaha, nu när man bor ensam blir det inte speciellt avancerad mat.
Det här får duga.


Makaroner, korv, grönsaker och coca cola.


introduktionsdag.

Har haft introduktionsdag idag. Så nu har jag ont i rumpan och öronen.
Har nämligen suttit i Hörsalen hela dagen och lyssnat på enhel del tråkiga människor, någon från säkerhetspolisen, rikskriminalpolisen, rekorn från polishögskolan, rikspolischefen och några till.
Okej, det var lite roligt när Bengt Svensson tappade tråden och började diskutera landskampen istället för att prata om RPS.

Finns ju tyvärr inga bilder på jobbet på nätet och eftersom att det är fotoförbud där inne så var den här bilden den bästa jag kunde hitta.

Gamla polishuset, kvarteret Kronoberg.

historia

Jag och Jocke ramlade inne på krogen, en vakt kommer och tar tag i oss.
Jag slår till vakten och efter det Jocke med. Vi blir utslängda. Polisen sätter på oss handbojor med rosa ludd.
När dom ska släppa oss i Tumba har dom tappat bort nyckeln så vi får slita oss låss.
Vi springer därifrån och in på Tb's.



mammagris

Nu sitter min mamma på ett plan påväg till Thailand. Hon ska vara borta i hela 15 dagar!
Jag kommer sakna min mamma, världens bästa mamma!


5-6 sep.

Fredagen fest hos André, mycket gott, kanske lite för mycket av det goda men det var roligt, nästan lite för roligt.




Lördagen hade jag sätt fram emot, det skulle bli en rolig utgång men som istället blev en sightseeing i Stockholm.
Sista tåget hem och hamnade på TB's i 20 min innan stängning. Efterfest sen i Vårsta, tydligen var det roligt där eftersom att jag kom inte hem förens klockan 6.

Kissa på slottet?

operation

Jaha nu är man påväg att bli förskyld också.. Jag orkar verkligen inte med en sån här jobbigt förskylning som aldrig går över!

Idag på lunchen tänkte jag springa ner till Åhlens och köpa någon present till Rickie. Han ska ju opereras idag så han måste ju få någonting av mig. Så idag efter jobbet blir det en sväng till Huddinge sjukhus för att hälsa på honom.


Rickie & Jag sommaren 2006

lat

Enda sen man var liten har jag klagat på att bussarna inte har något säkerhetsbälte och när dom väl nu har fått det så använder man det inte? Jo förutom en kvinna i morse på bussen, det såg väldigt enkelt ut och man får helt enkelt sluta vara så lat och börja använda det!

ingenting

Åkte bil hem från jobbet igår, enda nackdelen är väl att det är väldigt jobbigt att hallå sig vaken, för somnar jag blir jag bara tröttare sen när jag kommer hem och då brukar det sluta med att jag går och lägger mig och sover 1 timme tills middagen är klar och sen har jag svårt att somna senare på kvällen pga den där timmen. :/

Igårkväll kom Mållgan hem till mig, vi drack cola och kolade på Emil i Lönneberga. :)
Jag vart sen trött så M fick gå hem så jag kunde lägga mig och sova.

Idag tänkte jag ta en sväng på stan med mamma på lunchen.


frisk?

Jag har verkligen blivit så himla dålig på att blogga men jag jobbar ju hela dagarna och sitter vid en dator och gör en massa jobb och när jag kommer hem är jag både för trött och inte ett dugg sugen på att sitta framför en datorskärm.

Men nu, kanske i 5 min kommer det vara lugnt så jag kan få skriva ett kort inlägg i lalla fall.

Febern verkar ha gått över nu i alla fall, känner mig inte ett dugg sjuk förutom halsen då men med lite halstabletter överlever man.

Igår efter jobbet mötte jag upp Mållgan i stan, vi åkte hem till min pappa för att äta middag.
M och jag kolla på film och sen slocknade jag. M skulle egentligen sovit hemma men jag somnade ju + att det var så sent så M sov kvar.

Idag ska jag bara hem efter jobbet och göra absolut ingenting. Skönt!


JAG VILL ÅKA TILL THAILAND!

sick

Idag mår jag dåligt, är på jobbet fast jag har feber.
Vet att det inte är bra men jag måste.

Så här i början av hösten blir jag alltid sjuk.
Det börjar med halsen, sen blir det förskylning, feber och sen kommer hostan som aldrig vill gå över.
Min astma gör ju inte det bättre. :/


Bästa kompisen

avkoppling

Har inte bloggat på hela helgen men jag har verkligen inte orkat.
Efter jobbet i fredags blev det en sväng på stan, det fick bli ett par stövlar, halsduk och mössa.
Så nu får hösten vara här på riktigt för jag är redo!

Jag åkte hem till pappa sen efter stan, åt middag och kollade på film med famijen+farmor.
Pappa körde sen hem mig till mamma igen, hos mamma blev det lite tv och sen slockade jag.

Lördag då, sov ungefär till klockan 1, så skönt!
Tog det lugnt hela dagen och kvällen. Köpte godis på Gulan och sen blev det film och sängen.

Söndag sov jag också till klockan 1. Var hemma och satt vid datorn nästan hela dagen tills efter middagen då jag fick sällskap av Mållgan. Vi kollade på Sex and the city.

M gick hem och jag gich sen och sov. :)


RSS 2.0