alice


stolt storasyster

Välkommen till världen lilla bebben!


PS. Tänkte lägga upp bild men kan ej hitta sladden. DS.


Ayia napa 2009!!!

Jaha nu är man hemma efter två jävligt galna veckor i ayia napa. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva men det har varit helt sjukt roligt!! (Om man bortser från svininfluensan som vi åkte på)
Träffat så många nya härliga kompisar!!!!






Bästaste sara i hela världen!!!!


ballen på barbara


redan tisdag.......

Resväskan framme och full med sand ifrån thailand. Måste verkligen dammsugas ur när jag kommer hem från jobbet.

R började jobba igår så han lär man nog inte få se så mycket utav den här veckan. Har man gått hemma i ett helt år förstår jag att man är rätt trött när man kommer hem. Men vi ska i alla fall försöka ses idag om han pallar och då tänkte jag lura med honom till skärholmen för att växla pengar så man har det gjort.


lite bilder från barnklalas






mer alanya 2007...

Hittat fler bilder från alanya som låg på kameran som jag aldrig sett förut...
Resten på facebook.








boktips?

Åse är utläst och nu måste jag hitta en bok jag kan läsa nästa vecka... I taket lyser stjärnorna väntar jag med tills när jag landar i varmare land.

Ska jag vara ärlig har jag inte gjort något alls i dag på jobbet. Inte ett enda telefonsamtal eller någon kund. Helt sjukt lugnt! Idag ska jag äta tacos med familjen (alla ungar kommer idag). Sen blir det träffa emelie och kanske åka iväg till maxi senare för att handla kräftisar till imorgon. Blir typ som parmiddag + dennis.


denise rydberg

Har läst både Jenny S och Matilde som var hur bra som helst och nu tipsade Joanna mig om boken Åse som också är skriven av DR och den är så jävla bra.



PS. Någon som har i taket lyser stjärnorna på pocket att låna ut till mig? DS.

hpitlswc

Idag ska jag hem efter jobbet och bara göra ingenting eller jo titta på film. Väljer mellan att se harry potter, wild child eller taket lyser stjärnorna. Favoritfilmerna för tillfället.





rutten

Igår var jag med om någonting roligt. Riktigt roligt! Jag fick soppatorsk. Så där stod jag och emelie på vägen till vårsta. Som tur är har jag en rätt snäll styvpappa som kom med lite bensin till mig.

Har glömt säga att jag börjat jobba igen efter två veckors semester men är ledig snart igen när jag ska till cypern två veckor med sara.

I helgen var det barnkalas hemma hos mig. Tjejerna var hos mig och vi åt, snackade, sjöng singstar, drack och hade väldigt trevligt. Tack så himla himla mycket!! <3






aaaaaaah

Maten får vänta. Sitter på altanen med en kall päroncider. Kan inte bli bättre! Men är för lat för att lägga upp bild.
Ha en trevlig lördagkväll. Det ska nämligen jag ha!!

update

Har varit på bolaget, hämtat ut pengar och självkart köpt aftonbladet med en harry potter film.
Ikväll blir det tjejmiddag hos mig. Hoppas det blir lika trevligt som förra gången. För en gångs skull får man sitta ner och ta det lugnt. Inte hälla i sig drickan och skynda sig iväg till bussen!

Ps. Har laddat min kamera så hoppas på lite bilder. Ds.

RSS 2.0