:/

Dags att sova nu kanske? Ska upp tidigt som fan imorgon för ett långt läkarbesök. Känns så där lagom kul. Rickie följer i alla fall med mig. Det känns tryggt. <3


onsdag?

Har passat min lillasyster idag. Hon och rickie badade och jag kollade på. Har skit ont i magen så låg mest bara stilla i solen.
Helene och jag käkade sen thaimiddag efter jag lämnat syrran hemma. Ellan och Akkiz kom lite senare och nu har vi suttit hos R hela kvällen och snackat skit.


slut människa

Jag är helt sjukt död. Är så jävla trött efter helgen så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.
Har nada planer idag efter jobbet. Funderar på att börja träna igen efter en eller två veckors uppehåll. Vet inte.
Helst skulle jag bara vilja lägga mig vid poolen och sova några timmar. Men icke. Vissa ska ju jobba 4 dagar till innan semester. Suck!


poolish

I söndags låg jag, helene, emelie, rickie, tian och dala vid poolen. Käkade benne, jagade getingar och freak dansade.


helene & rickie


jag


emelie


bilder från fre & lör


ludde, tian & mackan


natalie, stoffe & b-boy


helene & dennis


kim


zirre & nicole


jag


tian & nicole


helene


.


helene mår lika dåligt som mig och sover hela vägen hem från nicksta


just nu

Sitter at rickie place idag igen. Helene är dyng! Me like. Shit happens when helene och michaela party naked! Ska parta vidare nu.

fredagen

Igår efter jobbet mötte jag upp helene. Vi drog bolaget och sen vidare till rickie. Där var det party hela natten. Vaknar upp någon gång på natten/morgonen av att tian ligger mellan mig och helene. Tians morgonbånge var EJ okej. Har aldrig sovit så dåligt i hela mitt liv. Går upp klockan 9 och då har tydligen nästan hela festen slaggat över. Jag, helene, dennis, rickie, tian, zirre, kim och dennis drar Nicksta och badar. Har mått för jävligt hela lördagen. Spyan uppe i halsen, illamårnde, huvudvärk och så jävla trött. Bakis!

Bilder kommer imorgon...

go å gla


fre

Jag mår illa och har huvudvärk. Jag vill hem och lägga mig och sova någon timme.

Rickie pratade om bolaget. Jag pratade om cola. Idag tänker jag chilla. Ska upp tidigt imorgon och dra till beachen tänkte jag.


thailand!!


musikorgasm!!!


djurvän

Har haft en måsunge utanför mitt fönster ett tag nu. Den har varit instängd på gården. Föräldrarna har varit där hela tiden och gett den mat och igår eftermiddag släppte några vakter ut den på polhemsgatan. Jävla idioter!
Kunde dom bara inte låtit den vara? Nu flyger föräldrarna över taken och skriker. Stackarna har blivit av med sin unge som troligtvis är död nu. Sånt kan jag bli så jävla irriterad över. Lägger sig i saker som folk inte har med att göra!


nördig info

Efter jag träffat maddisen och carro drog jag en snabbis till brosjön och svalkade mig. Mötte sen upp rickie och drog hem till min familj i tullinge. 40 års kalas. Min favvo-pastasallad, basket, efterrätt och trevlig släkt. Tummen upp!

Rickie skulle sen hem och fira sin semester med några polare så jag drog hem och tvättade bilen. Äntligen har jag bil igen!!!

Har umgåtts med helene ikväll. Vi har suttit och snackat skit i några timmar.
Svin trött. Ska sova punkt.


today...

Idag tänker jag smita iväg tidigare från jobbet. Ska träffa maddisen och carro. pratat om att ta ett glas någonstans men jag har ju såklart bilen stående i tumba. :/

Senare på kvällen ska jag och rickie hem till pappa. Min styvmamma anna-karin fyller 40 bast imorgon.
Vi lär nog sova hos rickie inatt eftersom det är FÖR varmt på mitt rum. Solen ligger på nästan hela dagen så det blir som en bastu + att det är på övervåningen. Jag är sugen på något gott. Typ ost och parma. Ungsbakade chips. Min nya favorit.


valrossarna maddisen och carro


grönan igår

Gröna lund igår med familjen. Åkte grejer, drack pilsner, åt mat och tog lotter och spelade EN gång på chokladhjulet. Vann faktiskt en Marabou 2000 g igår. Helt galet! Troligtvis första och sista gången...


lillasyrran linn


syrrorna linn och jenny


rickie och linn


jag


rickie och linn


jag och jenny


gina entrecote

I måndags på lunchen sprang jag in en snabbis på gina. Hittade en top med puffärmar. Hade den sen på matchen.


krasch

Btw, glömt berätta om min iphone som jag tappade i marken innan badet i lördags.


du blir vad du åker

Jävla myggjävel som surrade vid mitt öra typ hela natten.
Träffade emelie igår på kvällen. Vi var ute och gick och satt och snackade vid röda huset i typ 2 timmar. Det var najs.

Idag efter jobbet blir det gröna lund med pappa, linn, jenny och rickie. Jag har ju aldrig varit intresserad av såna där åkattraktioner. Typ som fritt fall. Skulle jag sätta mig i en sån där skulle den väl krascha eller något.
Har aldrig vunnit på chokladhjulet heller för den delen... Kanske idag.



hot hot

Jävla utomlandsvärme det är. Det är för varmt för att kunna sitta i solen. (Om inte inte ligger på någon beach då). Idag efter jobbet ska jag förhoppningsvis träffa emelie. Länge sen var det.

Hade lovat rickie att köpa något spel på lunchen och det glömde jag helt bort..


bajen-pina

Bajenmatch igår med pappa, linn och rickie. Det var en dålig match tyckte jag. Dom får väl ändå betalat för att göra mål? :P Slutade 0-0.


virrpanna

Har varit så jävla virrig sista tiden. Länge sen det var så här illa.
Tappade mitt bankomatkort på country festivalen, dagen efter "tappade" jag mitt busskort i stan (låg i fickan), på nicksta "tappade" jag bort bilnycklarna ett antal gånger och i helgen tappade jag bort koden till mitt nya bankomatkort som jag inte ens hann lära mig.


fanta och rosé

Efter badet drog vi hem till rickie. Grillade, lyssnade på musik, drack fanta och rosé och hade trevligt. Grymt trevligt!


mackan och rickie

wilma och jag

emelie, helene och ante

tian, jag och dennis

ludde och freddy

ludde och tian


nickstabadet

Gick upp rätt tidigt i lördags. Drog till nicksta med mackan, dennis, tian och sigge. Tvingades upp i hopptornet. 5 meter fick räcka. Inte högre.. Åkte vattenrutschbana också. Det var najs.


nickstabadet

jag

tian


chicken

Läste på smhi:s hemsida att det skulle bli molnigt imorgon men enligt min iphone ska det bli soligt. Vi får väl se. Har i alla fall varit på bolaget och handlat lite smått som inte finns i tumba. Ska förbi sannes jobb när jag slutat (om två timmar) och hämta en byxdress. Sen hemåt och käka kycklingspett med jordnötssås hemma hos rickie.


fredags mys

Känns som fredag idag? Svar nej. Känns typ som tisdag... Den här veckan har varit sjuk. Sjukt jobbig. Jag ser verkligen fram emot helgen. Göra massa roligheter och inte tänka så mycket. Bara köra.
Fast ikväll blir det nog mest chill. Ska nog vara hemma hos R. Ost och parma vill jag ha ikväll och kolla på sista sagan om ringen filmen. Imorgon blir det nog mera att köra. Har höga förväntningar på den här lördagen. Sola, bada i poolen, musik, grilla, alkohol och folk runt omkring mig. Vänner.


helgens planer

Jag räknar med fint väder. Det måste de bara bli. Ska ligga och glassa vid poolen hela lördagen, smutta (pimpla) alkohol, grilla och ha det bara jävligt najs.


lunch

Gick en snabbis till KICKS på lunchen. Skulle ju köpt foundation igår men eftersom appen till min bank krånglade kunde jag inte föra över pengar så fick gå dit idag istället. Efteråt satte jag mig på en bänk i parken och käkade sushi. Det var länge sen. Måste erkänna att jag har tröttnat. Det är inte alls lika gott längre och fick bara i mig 6 bitar sen började det växa i munnen...


footbooll

Rickie, mackan och jag låg i soffan igår. Käkade gamla ostbågar, drack fanta och kollade på fotbollen. Underbart av spanien att vinna. Det kommer bliii najs final.


sommar..

Synd att man jobbar och missar det ap grymma vädret som har varit nu ett jävla bra tag. Vill bli brun.


country festivalen is the shit


skor skor

Ikväll blir det en snabbis till Kungens kurva efter middagen. Sara hade köpt ett par  skor som jag måste ha. Finns bara ett enda par 37 kvar i hela stockholm och det är i kungens kurva. Sniket.


inget minne?


måndag

Umgicks med sara igår efter jobbet. Vi käkade naturgodis och kollade på tv. Rickie kom sen och satte igång Sagan om ringen som dom glodde på. Jag somnade.


skakig filmning


redbull vodka

Igår drog vi in tidigt till stan. Jag, rickie, mackan, dennis, tian och putte. Skulle kolla på den där redbull grejen vid strömmen. Var faktiskt riktigt roligt. Drog sen vidare till västerbron. Mackan, dennis och putte skulle hoppa. När dom hoppat blev det en mindre strand där vi glassade ett tag innan hemgång.


rickie, mackan, dennis och tian






dennis och jag


lida country festivalen

Country festivalen i helgen. Både fredag och lördag. Har ont i hela kroppen efter tjuren och karusellen jag hamnade under. Tappade mitt bankomatkort gjorde jag också. Aja, men det är country festivalen och då är det okej att bli lite spårad. Grymt kul i allafall!


sigge och dennis


akkiz, rickie och angelica


hagen och mackan


jag och tian


maxi

Min mamma är handikappad efter olyckan. Var tvungen att köra henne till MAXI igår och vara assistent.
Plocka ner grejer (hon kan inte sträcka sig) och blippa saker. Rickie fick följa med som barnvakt åt lillasyrran.
Passade på att blippa lite saker när mamma inte såg. Solkräm, deo, tandborste, chips och läsk. Maxi is the shit.


19 november 2010


helgplaner

Funderar om jag verkligen ska gå två dagar på countryfestivalen. Festade två dagar förra helgen och jag känner att jag inte riktigt pallar. Är helt slut. Kanske är hemma imorgon och har harry potter maraton. Jävligt lockande.


RSS 2.0