repeat


hp

Jag har blivit knäpp. Har under väldigt kort tid tittat på alla harry potter filmer 2 gånger inklusive harry potter och halvblodsprinsen. Nästa film som kommer har premiär 2010. Så långt dit!!!


grattis i efterskott

FÖR JAG HAR FYLLT 20 ÅR!!!


leeeeeeeeever

Så där halv taskigt väder i veckan men det gör mig inget. Njuter bara av ledigheten.
I onsdags blev det grönan med pappa, rickie, linn, jenny och linns kompis. Senare på kvällen dök även sara, dennis och kim upp. Ingen Insane den här gången. Gjort det en gång och det räcker.

Igår fyllde Nike 5 år. Stor hon har blivit min lilla snorunge. Kaxig också... Efter kalaset åkte jag hem till emelie. Åt chips, drack cola och kollade på OC.


s s s s semester!!!

GRYMT JÄVLA SKÖNT!!!!!!!!!!!!

snart!!

Semester om 3 timmar. Ska bli grymt skönt! Jaha, nu blir det så att jag får komma tillbaka till RPS efter semester men bara 50% men det är bättre än ingenting tills jag hittar något annat.





hb

Igår efter jobbet åkte jag och pappa för att handla middag. Min styvmamma fullde år så då valde hon pastasallad. Nästan min favvorätt. Sen till efterrätt blev det jordgubbstårta. Vid halv 9 åkte jag hem till mamma igen. Duschade och sen blev det några avsnitt av OC.


pappa & anna-karin (styvmamma), gran canaria


systrarna eriksson, gran canaria

fridays

Direkt efter jobbet åkte jag och fixade min tummnagel. Tack helena! Sen drog jag och sara till thaien för att äta sushi. Kim är på gotland och rickie skulle på fest så vi bestämde oss bara så där spontant att gå ut och dricka några drinkar vi med.
Delade på en vinare hemma hos henne sen tåget mot stan och fridays. Fick i oss två drinkar var innan dom stängde. Ingen av oss orkade ta tåget hem så det slutade med att vi hamnade hemma hos kim i solna.
(Har inte borstat  tänderna idag eller bytt kläder)


surfing

Fan vad boring det är på jobbet. Har surfat på precis allting. :/ Idag ska jag fixa min tummnagel som gick av efter mindre än 24 timmar. Hur lyckas man?! Suck...


family is home

Igår gick jag och rickie upp kl 6 på morgonen. Inte okej! Hade lovat familjen att hämta dom ute på arlanda. Pappa skulle hämta syrran så han fick visa vägen. Kändes som det var en evighet dit. rickie var ju inte mycket till sällskap eftersom han somnade på en gång i bilen. :/
Men i alla fall, känns jätte skönt att ha dom hemma igen. Vart såg glad över att se min lilla fisunge igen. Oj vad mycket hon hade att berätta.
När vi hade kommit hem berättade dom lite vad dom hade gjort och så men sen vid 9 gick jag och r och sov igen. Vaknade inte förens kl 16.00!! Orkade inte göra någon middag så det fick bli donken. hihi :)


kms (nästan pms)

sara och kim åkte precis. Först kollade vi klart på coyote ugly som jag hade börjat titta på sen blev det college som dom hade hyrt. Helt värdelös film. Den sög rent ut sagt!



tacos

Min överraskingsmiddag igår fick bli tacos. Äter alltid tacos på fredagar i min familj. Rickie vart i alla fall jätte glad och tyckte jag gjorde ett bra val att välja tacos.

Juste, igår blev jag blond också. Eller blond och blond. Inte riktigt blond men ändå blond :P



frissan

Idag ska jag klippa och färga håret. Det ska verkligen bli så skönt. Älskar när någon håller på med håret och grejer.
Mina ljusa slingor vart inte så bra när vi gjorde det hemma så det är därför jag tänker gå till sanne. Henne kan man lita på. Eller?! madde?
Sen ska jag försöka skynda mig eftersom att jag igår bestämde för att göra överraskningsmiddag till rickie ikväll eftersom det är sista kvällen vi äter själva innan min familj kommer hem.  Hoppas han äter något på dagen för det kommer bli sent...


sanne

allsvenskpremiär på söderstadion


jag, nypon och moster marie

vi är bajen från söder...

emelie har gjort världens finaste nyckel till mig, en bajen nyckel. Hon är så snäll den där emelie!!


r.i.p btw

typiskt mig

Har total fastnat i min bok så nu blir det läsa och äta lite ben&jerrys sorbet. Mums!


spontan bokning

Fått lite klagomål ifrån sara att jag knappt nämnt Cypern i bloggen. Inte alls med meningen men i augusti ska vi i alla fall åka två veckor till cypern och det ska bli riktigt najs!


:/

Ser fram emot min otroligt goda lunch som består av nudlar med biff smak.........

när livet stannar

Igår när jag körde hem emelie började vi prata om att läsa böcker. Jag läste jämt böcker förut men för drygt ett år sen slutade jag med det. Farmor har fortsatt köpa böcker till mig men dom har bara fått stå och blivit dammiga.
Blåste bort dammen på en av böckerna och bara började läsa utan att se vad boken handlade om. Jag litar på min farmor. Hon köper jämt bra böcker!
Boken handlar i alla fall om hur Malin berättar om flodkatastrofen. Påminner rätt mycket om Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak.


:@

Idag är jag trött och på dåligt humör. Telefonen ringer hela tiden och känner inte alls för att vara trevlig. Har bara lust och skrika fuck u och slänga skiten i golvet.

Och vart tog sommaren vägen? Är det höst idag eller? Usch, vad irriterad jag är. Vill bara hem och lägga mig bredvid rickie och sova.


mj


fyllot

Idag får jag skjuts hem. Lyx!
Ikväll ska jag träffa emelie. Hon åker ju till Kroatien på söndag så vi måste ju ses något innan hon åker. :)



cypern!!


skit också

Fixade mina naglar igår och idag lyckades jag tappa en kartong på tummen så hela nageln gick av. Inte ens 24 timmar!!!!

sorry...

Ursäkta mig för att jag är sämre än emelie på att blogga.. ;)

I fredags hade jag och r myskväll. Bara han och jag. Vi åt kärleksmiddag (en maträtt jag lärde mig på hemkunskapen i 8an), spelade CS (jag vann) och kollade på Benjamin Buttom.

På lördagen mötte jag upp pappa på tåget. Vi åkte till kvarnen. Åt lunch och drack någon cider innan bajenmatchen. Hammarby var grymma, riktigt bra! Kvällen fortsatte sen på Snaps med emelie, malin, sara, madde och sanne. Tog en drink på Malmen också innan vi åkte hem mot tumba.

Country+snaps+malmen











miss

Familjen har det för bra i thailand...


Bild tagen från hotellrummet


RSS 2.0