fu suckers

Inne i bloggtorka just nu men vem fan bryr sig? Jag sitter helst inte vid datorn på semestern eftersom att det är de enda jag gör på jobbet. Dessutom så hittar jag inte datasladden till min mobil så inga bilder blir det heller...

I julklapp har jag fått lite smått och gott. Blu-ray hemmabiosystem, klocka, berlocker till mitt thomas sabo armband, volymaster, digital fotoram, underkläder, presentkort, handduk, skål, harry potter film, krämer och shit, presentkort mm. Thanks santa!

Idag ska jag och emelie in till stan och brottas med alla rea-freaks. Jag hatar mellandagsrean. Folk misshandlar kläderna och det finns ändå aldrig något snyggt och finns det de är det storkek XL liksom. USCH!!


min jul

Christmas is over. Skönt på något sätt. Gott med vanlig mat.

Den 23e drog jag hem till pappa efter jobbet. Jag och mina systrar klädde granen, ställde ut gröt till tomten, spelade bingolotto, åt julskinka och julgodis. Hade feber och kände mig riktigt dåligt så jag somnade rätt tidigt.

Julafton mådde jag bra igen. Jävligt konstigt det där.
Vid två tiden åkte familjen hem till kusinerna där hela tjocka släkten var. Kollade kalle, åt julbord, tomten kom och allt det vanliga. Vid 8 tiden åkte jag hem till R där det skulle föras och sen ner till Tbs. Galen kväll!

Juldagen mådde jag inte så jävla bra. Jag och syrran åkte i allafall hem till mormor och morfar där andra sidan av tjocka släkten också var. Ännu mer julmat, julklappar och sånt.
Åkte hem vid 7 tiden. Skulle föras hemma hos mig med sara och sen ner till Tbs igen. Ännu mera galen kväll!

Annandagen mådde jag sämre. Chillade hemma hos mig med sara innan vi drog hem till R. Rickie var inte där men resten av familjen var där. Drack vin, pilsner, cider.. En jävla blandning..
Hem sen och kollade på Harry Potter medans jag väntade på R.





bjuder på en lagom ful bild på mig och kim. (Rickies brorsa)


:D

FRÅN MIG TILL ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL!!!


gran-fitta

I måndags efter jobbet åkte rickie, linn & jag och köpte julgran. Igår skulle vi ta in den och klä den men det var fan svårare än jag trodde. Julgransbelysningen funkade inte, granen blev sne och imorse när jag skulle till jobbet låg granen på golvet. Den hade vält. Det är bara jag som lyckas!!!




rörd

Imorse när jag kom till jobbet hade en av mina kollergor lagt en julklapp på mitt bord. Presentkort på H&M.

Ett stort tack från mig till dig. Du har varit min stora glädje och hjälp. Min livlina alltså! Nu hoppas jag att du & de dina får en fin jul tillsammans. God jul från Lena




fjärde advent

Igår var jag hemma hos pappa. Vi köpte gran, bakade pepparkakor och lussebullar.

Senare på kvällen träffade jag rickie. Vi åt upp resterna från i lördags. Köpte godis & kollade på twilight. Eller han kollade. Jag somnade.


bilder från fredagen


alice sover



jenny


jag


PS. Ät inte gul snö. DS


lite bilder från lördag


hanna & sara


galen emelie?


jag & maddisen


hanna & sara


hanna & jag


emelie


jag


bilder kommer...

Kycklingtacos till middag med mina närmsta. Emelie, madde, sara & hanna. Efterrätten blev singstar, ge & ta, bussen, sms roulette och en fylla. Kvällen slutade tidigt för vissa medans jag och emelie partade vidare.

femton minus grader

Klockan är drygt halv 2. Har precis kollat klart på twilight. Jag är kär. Vilken film.

Tidigare ikväll har jag varit hos pappa. Åt tacos, åkte pulka, gjorde pepparkakshus och lekte kurragömma.
Bilder kommer.


god natt suckers!!!


blödig!!

Nånting som jag är jävligt bra på är att haka upp mig på saker. Ikväll sitter jag och är jävligt arg över att det inte är någon idol samtidigt som jag kan börja gråta över att det är slut. Hallå? Fredagen har ju varit höjdpunkten under hösten. Youtube nästa!




mera kaos

Var asnojig hela dan på jobbet igår. Eftersom det inte gick att gå in på SLs hemsida på hela dagen igår kunde jag bara förvänta mig KAOS. Och kaos var det när jag skulle hem. Bara förseningar! Jag hade i alla fall turen på min sida när jag skulle hem. Lyckades pressa mig på ett tåg (fick sittplats) som var drygt 45 min sent. Hade ju fått höra på jobbet alla bussar var inställda i Huddinge & Botkyrka så jag ställt in mig på att gå hem men när jag klev av bussen stod 717 och väntade. Jag var hemma kvart över 5. NAJS! Stackars R som fick vänta på sin buss i en timme.

Igår var det OK att käka donken till middag. En sån dag var de.


kaos


skosula/blodpudding


snö kaos!!

Igår när jag skulle köra hem emelie såg jag ingenting! Absolut ingenting!! Det var helt galet och fan vad läskigt det var. Det snöade som fan, halt, dimma och blåste. Jag kan ärligt talat säga att jag växlade mellan 2an & 3an hela vägen hem till henne.

Men idag är det värre kan jag lova. Det är väl inget konstigt att det kommer snö i sverige. Varför blir alla så chockade varje år då?! Ingenting fungerar som det ska.

Min morgon: Skotta snö, borsta av bilen, skrapa rutorna, bilen startar inte, larmet går på, går inte att stänga av, börjar gråta, går till bussen, alla bussar är inställda, går i halv meter snö till tåget som tar 25 min, ingen känsel i tår, ben, händer eller ansikte, försenat tåg, försenad buss & sen var jag på jobbet KVART ÖVER 9 ISTÄLLET FÖR KL 7!!!


igår

igår


em-kväll

Emelie är här som hon varit hela kvällen. Vi har lagat lyxmiddag. Blodpudding. Nu sitter vi i soffan och har precis haft försenat adventsfika. Glögg, lussebullar, rischoklad & julmust.




:O

Sitter med dubbla telefoner idag. Vet ni hur stressigt det är?! Jag har inte ens hunnit tagit min fikarast. Katastrof!
Var bara tvungen att berätta. Back to work.



Det är verkligen vinter nu. Insöad bil efter jobbet. Tack för den!


thanks

Världens bästa tomte (pappa) har köpt ett blu-ray hemmabiosystem till mig som jag ska få i julklapp. ÄNNU MERA NAJS!!


erik grönwall

Idag har jag bokat eriks album som kommer hemskickat till mig den 21 december. NAJS!!!


snö snö snö!

Var en sväng till Åhlens på lunchen. När jag skulle tillbaka sen höll jag på att göra värlens vurpa i trapporna i parken. Hjärtat stannade och hade jag ramlat hade jag säkert brytit något. Jävla vad halt det var!!!



jag tror jag är kär!


repeat!!!!


hej mitt vinterland!

Idag när jag vaknade var det rätt mycket snö ute. Första riktiga snön i år faktiskt. Jag blev typ överlycklig!
Det bästa man visste när man var liten var ju när man vaknade och det var grymt mycket snö ute.



försenade inlägg

I söndags åt jag och rickie upp det som var kvar ifrån tacosen. Jag älskar tacos. Efter det tog jag ett bad och sen blev det soffan och solstorm på tv.



:@

Jag blir så jävla lack ibland alltså. I morse när jag skulle till jobbet är det en gubb-fan som har hund med sig fast man inte får ha det på den vagnen. Sånt irriterar mig så jävla mycket! Jävla fetto-gubb-fitt-fan! DÖ!!!!

Tack!


film


förra veckan

I onsdags var sanne & madde hemma hos mig. Vi klippte och klistrade. Jävligt nöjd med kollaget i alla fall.

Jag blöd på gröna pannkakor

i torsdags bjöd jag emelie på middag. Potatisgratäng, rostbiff & beasås.



död

Tillbaka på jobbet igen då. Jag är helt slut efter den här helgen och längtar redan till nästa.

Idolfinal i fredags med rickie. Vi hade bästa platserna. 4 rader ifrån scenen. Kunde inte bli bättre liksom.


eriks pappa + fans


idolerna


bullmamma

Ursäka mitt dåliga bloggande. Jag har lagat mat, städat, tvättat mm sånt som kvinnor gör...



trögt att lägga upp bilder. Laddar upp mer imorgon om jag hinner.


tråkiga tisdag!


tråkiga jag

tack för maten


biiiiilar

Jag har verkligen noll sug att skriva i bloggen. Har ingenting roligt att skriva heller förutom att igår skulle rickie envisas med att ha bilfönstret öppet och tror ni inte att fönstret fastnar på vägen upp. Jag lackade och drog i fönstret medans han tryckte på knappen. Teamwork.




superskrapan


.

Rickie klagar på mig att jag lyssnar på vinyl 107.1. Hallå! Det är ju liksom den enda kanal som spelar julmusik 24/7 enda fram till julafton. Det är ju hur najs som helst varje morgon när man tar bilen och lyssna på julmusik.

Mysteriet på greveholm är slut och idag ska vi börja med en ny kalender. Sunes jul.

Förresten är lussebullarna slut så idag ska jag baka. Lussebullar och rischoklad. Jag älskar rischoklad.


ser ut som bajs


jag vill också ha paketkalender

Lillasyster jenny ligger i sin säng och skriver med sin nya penna som hon fick i kalendern imorse.



:(

Idag åker mamma och co till thailand. Även fast rickie har lovat att bo i huset så kommer det kännas så jävla tomt. Jag kommer sakna min mamma och lillasyster.


lillasyster, jag & sara (kusin) nyår 2007, koh chang


Andra advent igår

Vaknat vid 9 både lördag och söndag. Inte okej!

En snabbis till rusta, media markt och MAXI igår på dan. Handlade julklappspapper (heter det så?) och ansiktskräm. Efter middagen tog familjen bilen till tullinge. Jag och syrran skulle till pappa och ta årets julkort och sen till kusinerna för att fika. Mamma ville säga hej då till sin syster.

Jag och R åkte hem till honom sen. Kollade på mysteriet på greveholm och sen sov vi.


bak-time

Igår bakade jag och lillasyrran vanliga lussebullar medans mamma gjorde några skit konstiga med mandelmassa i och pärlsocker på. Såg ut som vanliga kanelbullar fast gula liksom.. Psyko?!




stick!

Eftersom rickie tycker han är för stor för julkort blir det inget igår. Han är också allergisk mot mitt hem så därför får jag egen tid ikväll. Vi har inte träffats på hela helgen?! Fuck u så jävla stenhårt!!!

huset fullt

Thailand på måndag för mamma och co. Dom ska tydligen träffa så många som möjligt innan dom åker. Igår var halva dagis här + päron. (7 ungar och 14 päron). Helt galet. Var popcorn över allt. Jag svär!
Och idag är min kusin familj här, grannarna & några andra bekanta + ungar.

Tur att sara kommer snart och ska hålla mig sällskap. Idag är det ok att säga att man har världens sämta pojkvän?


familyday

Hade en great kväll med bästa pappa & bästa systrar i stan. Vi började med kungsträdgårdens julmarknad. Fortsatte vidare till NKs julskyltning och sen blev det middag i kungshallen. Sen åkte vi hem, kollade på idol och busade i pappa och min styvmammas säng. Bästa fredagen på länge!


linn, jag och jenny


skridskor i kungsträdgården


galen lillasyster?


friday

Idag tänkte jag smita från jobbet redan halv 3. Jag ska nämligen göra en massa trevligheter med min pappa och mina två systrar. Linn & Jenny. Vi ska kolla julmarknad, äta middag på fridays och sen hem till tullinge och kolla idol.


linn & jenny för några år sen


flowerpower

Jag är kass på att sköta blommor. Dom dör och jag åker till ikea för att köpa nya. Så igår köpte jag två plastblommor.


kolla hon med luvan... Man eller mus?

Jag och emelie åkte till IKEA igårkväll. Hon tycker tydligen det är kul att åka bil med mig för man vet aldrig vad som kan hända. Tyvärr sant. Igår visste jag inte hur man fick upp bagageluckan och fan vad jag höll på. Jag hatar bilar. Allting som har med bilar att göra. Jag ska flytta till stan så jag slipper ha bil!

Men i alla fall. Jag skulle egentligen bara följa med som sällskap men lyckades shoppa för över 350 kr. Jävla ikea. Men det var kul på ikea. Vi skrattade oss genom hela skiten.

När vi skulle hem sen blev det drive in på donken och sen mammas pojkar hemma hos E.


passar bra tycker jag...


emelie skrattar hela tiden när hon umgås med mig


ge ge ge mig!

Gick förbi mälarpaviljongen och då ville jag ha sommar. Sitta på flotten och ta en pilsner efter jobbet. Ja tack!!


vinter



sommar


rosett på skallen

Det är fint väder här i sthlm idag. Minusgrader och sol. Snö saknas bara.
Tog en snabblunch och gick sen ut och promenerade längs norrmälarstrand.


lunch




västerbron


jag vill åka på kryssning






(HAHAHA)




vi gillar julen

Hemma hos pappa började vi för några år sen ta egna julkort. I år blir vi fyra istället för tre. Lillgrabben, alice ska vara med också.


onsdagkvällen

Igår kväll drog jag hem till pappa en snabbis. Förde över lite bilder till min hårddisk, gullade lite med alice och jenny visade stolt sin snöglob som hon hade fått i paket igår. Jag är stolt över mig själv att jag lyckas göra en paketkalender. Inte alla som klarar det. Det finns nog ingen i hela världen som har så mycket fritid som jag har. Sanne har sagt det ganska många gånger till mig så jag vet. Ha!


jenny "bosse" 22 november 2008


ostbågar luktar skit

Julfest på rikspolisstyrelsen igår vilket betyder att det finns massa gott kvar som man kan plocka i pentryt.
Juleskum, jordnötter, chips, ostbågar mm. Me like.


min frukost.


mer film


lacka bäver!!

Så här såg bil-fan ut när jag skulle hem..






jag gillar film


gör mig happy nu

Imorse var det vidrigt kallt ute. Planerade min morgon bra och gick ut till bilen 5 min tidigare än jag brukar för att hinna skrapa bil-fan. Men jag vette fan om det är mig eller skrapan det är fel på?! Jag blir fan tokig att det inte funkar. Jag tar i för kung och fosterland men ändå händer det inte ett skit. Det blir liksom en smal jävla rand som blir skrapat... Jag blir lack så jag satte mig i bilen och körde iväg. Försökte att inte andas så jävla mycket så det skulle bli imma men fan vad immigt det blir! Var tvungen att stanna och skrapa men vad fan hjälpe det?! Inte ett skit! Ni ska veta att det kokar fan i hela mig när jag skriver och jag har så jävla lust att gå ner i garaget och sparka på varenda jävla polisbil!!!



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


:)

Käka chocklad, lösa korsord & lyssna på julmusik. Det är vad jag brukar göra på jobbet.
Jag har faktiskt tagit från det undre lagret. Jag gör precis som jag vill.


tralala

Skriver mycket nu. Kul. Igår kväll städade jag rickies rum, tränade och kollade på DH. När jag var klar med det fortsatte vi kolla på mysteriet på greveholm. Jag tryckte i mig en hel del ost & skinka också.


jag tvingar honom att ha ljus


igår


tjockisjävel

Igår när jag skulle hem från jobbet satt det en brud eller kille. Vet inte riktigt vad det var men i alla fall. Den hann trycka i sig 6 munkar innan årstaberg. Jag räknade noga. Men det värsta av allt var nog att den tog upp 2 säten så jag fick stå hela vägen hem. Jävla fetto!


ostoman

Både jag och min lillasyster är ost-freaks. När vi käkar tacos nästan bråkar vi om osten. Vanligtvis borde man ju vara sugen på choklad eller något. Jag går och köper mig en ost och svullar i mig så jag nästan måste kräkas efter. Inte okej!


Vad jag kommer sakna henne när hon åker till thailand!!


1 december

Ikväll ska jag hem till R. Jag tänkte plocka lite på hans rum. Han kommer aldrig göra det så jag får ställa upp. Jag vill ha mysigt när det är jul och det betyder att det ska vara städat också.


Chockladkalender, check. Kalenderljus, check.


åk

Börjar äntligen få lite julkänsla och då har man en juldödare till mamma som sticker till thailand om 6 dagar. Tycker dom kan åka nu på en gång så jag får känna lite jul och ha lite mysigt med rickie.


NEJ TACK!


mysterium

Jag är helt 100 på att det emelies familjs bil. Frågan är om det är emelie eller hennes lillebror som är ute och övningskör?


hej jag är fjortiiz!


Hallå?! Alltså snälla jag dör!! Kolla vad jag hittade i någon jävla gammal mapp på min dator!! Jag är typ 13 år där och världens mega fjortis!!!


måndagkväll

Igår kväll tog jag och r en sväng till pappa för att lämna jennys paketkalender. Hon vart typ jätte glad! :)

Hem till mamma igen. Cyklade i någon halvtimme. Sen kollade jag och R på mysteriet på greveholm.


xmas feeling


RSS 2.0