Testar att mobilblogga.  Langar upp en bil...

img_6807 (MMS)

Testar att mobilblogga.  Langar upp en bild på Valborgs outfiten.


nya converse

Mina converse ser ut som skit. Dom är trasiga och tvättade dom igår men inget hände... Lika skitiga.
Var fortfarande blöta imorse så det blev andra pjuck. Dom var för små märke jag efter ett tag. Var tvungen att glida i strumpor på jobbet. Vem köper för små skor?! Typiskt mig.
Har letat överallt i stan idag efter likadana som jag har men dom är slut. Finns ingenstans så det fick bli ett par andra.


gamla

nya


skål!

Sitter at rickies place. Som vanligt. Nyduschad och har precis öppnat första.


tjatig

Minns inte om jag skrivit det innan men sätt att mälarpaviljongen är på plats igen. På vinter kör dom bort uteserveringen som ligger och guppar på vattnet under våren/sommaren. Det är ett vårtecken. Tjat om våren nu men jag är trött vädret. Måste det pendla mellan varmt och kallt hela tiden. Igår var det så jävla kallt att jag nästan plockade fram vinterjackan igen. 22 april liksom.


sanne & jag. Kryssning 26/3-08 utan jacka


grönan öppnar på..

..lördag. Trodde vi (sara, emelie, malin & jag) var på grönan vid den här tiden förra året men det var ju helt fel. Det var ju i juni vi var där. Blev lurad att åka en jävla massa grejer. Insane bla. Men för livet efter det...
Kan det bara inte komma lite sommarvärme så man kan dra dit? Kul med grönan när det är typ 3+ ute... (inte idag då)


den här bilden gillar jag. emelie & Malin


random, malin, emelie & sara

malin & sara


jag & sara


sara, malin, emelie & jag

jag


framtiden

Mycket lägenhet hit och dit just nu. Vi sket i din as najsiga lägenheten. Vi kollar vidare istället. Ska tydligen byggas nya lägenheter i tumba park. Klara 2011. Det är en super najs två med söder/väst läge och uteplats. Långt tills dess men samtidigt jävligt bra. Vi hinner spara en jävla massa cash. Köpa najsiga möbler och najsig bil.


Den här skulle jag kunna tänka mig. Kostar 32000 kr. Någon?!


vinter igen?

Jag trodde det hade blivit vår men hell no. Idag är det vinter igen. Det är svinkallt + att det snöade igår..
Köpte nya solbrillor, målade på färgglatt nagellack och beställde vår/sommar kläder på nätet. Fuck off.


osminkad dag. solade på lunchen.


jävla aska

Jag är trött på den här jävla askan. Jag är trött på att den förstörs folks resor. Jag är lack över att jag inte fått se någon aska heller. Klarblå himmel men inte någon jävla aska. Hur kan dom där små partiklarna förstöra flygplan?Fattar nada. Har inte den där jävla vulkanen något bättre för sig än att spruta ut en massa skit?!
Btw det är inte bara aska utan den här jävla pollen har börjat också. Det känns i både ögon och näsa. Nyser dygnet runt.. Fuck off!


gina

Min tights sprack idag mellan benen och det var fan inte lite heller. Långt ner på låret... Fuck!
Fick springa till västermalmsgallerian på lunchen och köpa nya. Såg att gina skulle öppna där också. Nästa onsdag. Najs.


soliga sthlm


filmade igår

Igår efter jobbet åkte jag & r direkt till tullen bar och kök för att möta upp pappa + fler.
Vi drack bajenpilsner och käkade middag.
Efter det blev det bajentåget till söderstadion.


...

Rickie hade våran såkallade årsdag igår. 5 eller 6 år. Vet inte riktigt.. Vi gjorde i alla fall ingenting speciellt. (Blir middag på fredag).
Var på visningen igen med mamma & pappa så dom också fick se. Man blir ju bra jävla sugen.

Ikväll blir det bajen vs sundsvall. Ska käka middag på tullen kök & bar med pappa, rickie + fler.


visning

Igår var jag och rickie på visning. Tänkte att det var dags att jag flyttar hemifrån snart. Vi har fått lånelöfte så vi får hoppas. Ska på visningen igen idag med mamma & pappa.






sniket

Sitter hemma hos rickie nu. Öppnade första för några timmar sen. Börjar bli rätt seg för det verkar ju inte hända något här ju...

:D

Ser ni likheten?! Hahaha!! Jag tror jag dör!! (Madde du måste fatta)


fredagskväll

Tog ett tag innan vi kom hem till carro faktiskt.
Det skulle handlas på bolaget, handla mat, åka förbi joel för sanne skulle jobba (klippa) och förbi mig för att byta om till fredagsmys-kläder. Det fick bli tacos till middag. Börjar bli lite som en tradition när vi käkar ihop. Hade käkat klart vid 8 någon gång. Sen blev det sappande mellan så ska det låta och talang. Vilka jävla skit program det finns!
Kom hem för någon timme sen (tror jag). Känner mig ganska uttråkad så jag har hållt på med en jävla massa konstiga saker. Städat rummet, försökt få igång min digitala fotoram (fick i julklapp) och nu tänkte jag göra om min blogg ELLER kolla på en film.


mina toppar är för jävla slitiga så jag ser ut som en tovig hund i håret (hur jag en gör) +
att nu är det jävla fettigt också.


28 dagar kvar...

Var ute en sväng i parken efter jag tryckt i mig sushin. Det drog förbi en lastbil nedanför. Tutade som en jävla idiot. Men snacka om flachback. Jag vill ta studenten igen. Med min maddis som jag saknar. Jag längtar efter dig.



lunchen

Hade ingen matlåda idag. (Sorry). Det fick bli sushi.


klickat hem stuffs från nelly

Chiffon Floral Puff Dress SEK 249, Paprika - NELLY.COM

Nadia Dress SEK 449, Mango - NELLY.COM

Skinny Stripe Leggings SEK 249, Chandra - NELLY.COM

Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

tonight

Ikväll ska jag umgås med sanne och carro. Vi ska käka middag och snacka skit.



carro & sanne


klagar

Måste börja mitt inlägg med att klaga på piss-vädret. När det varit sol och varmt flera dagar glömmer man faktiskt bort att det kan bli dåligt väder. Man börjar planera inför helgen att man ska sitta ute på någons altan. Sola och dricka pilsner/cider. Där sprack mina planer. Fuck.

Ett annat klagomål gäller det här jävla slutspelet i hockey. Hur löjligt är det inte? En jävla massa matcher ska spelas. Räcker det inte med att spela en jävla final eller?! Tack och lov att kanal9 finns så jag kan få kolla på mina program ifred!

Tummen upp för min lillasyster som joinade mig i sängen i morse. Mamma skulle lämna henne senare på dagis men ändå vaknar hon själv samma tid så jag lät henne kolla på barnkanelen inne hos mig.


min hand ser fuckad ut


Bäst att hålla in kaggen när man äntligen bjuder på en rutten bild från snikPhone.


överlevde

Köpte en ost och skinksallad idag efter jobbet. Inte såg jag att det var morötter i skiten. Fuck. Det var ju bara att plocka ut allt och se om jag överlevde.
När jag käkat ställde jag mig på crosstrainern i 20 min och efter det blev det en lång promenad med emelie.
Nu är jag och rickie hemma hos mig och kollar på Arn.


var ju tvungen att skära upp mer ost. Ostälskare som man är.


nya pjuck

Jag måste köpa nya converse. Jag tror inte dom pallar en till tvätt i maskin om jag ska vara ärliga. Tvättat dom kanske 2-3 gånger innan. Tvättar jag dom en gång till så lär väl dom ramla isär.. 700 spänn ska man behöva punga upp. Men det är de värt! Love converse.


suck

Ikväll känner jag bara egentligen för att bara vara hemma. Fast skulle också vilja glida till MAXI. Köpa hårgrejer och en ny fön. (Våran har pajat). Knappt att jag överlever. När jag duschat på kvällen så måste jag hålla mig vaken tills håret torkat för annars ser det ut som ett @ när jag vaknar morgonen efter...

Jag hatar min blogg. Funtar på att sluta tills jag skaffat mig en kamera. Det suger ju att läsa bloggar utan roliga bilder. Skippa texten!!!


salladen från igår


Erik Grönwall singel

Det var ju fan på tiden! Kör hårt alla fjortisar!!


min onsdag

Jävligt boring blogg men jag bjuder på den...

Idag efter jobbet mötte jag upp sara för att sola. Tomato efteråt. Åkte hem till henne. Gjorde sallad. Efter middagen plockade vi upp helene och drog till bremora för att muppa sig på en jävla fotbollsplan. Jävla fotbollsplan. Måste skaffa mig ett roligare liv. Aja, drog hem vid halv 9. Cycklade, kollade greys och epilerade benen (Heter det så?) Gjorde fucking ont men ska man vara fin får man lida pin.

Btw testade nya magnum gold idag. Var OK men hur kan det finnas halvssalt i en glass? Mysko.



dejt med em

Igår när jag kom hem från jobbet cyklade jag i typ 20 min och kollade på finskt barnprogram?
Aja, emelie och jag hade bestämt en träff igår efter middagen. Vi gick en promenad till Bremora. Det tog typ en timme men kändes som en evighet. Som tur var spelade rickie och dom fotboll så vi kunde åka bil tillbaka till tumba.


läkarbesök

Har varit flera timmar på Karolinska nu på förmiddagen. Pricktest och en annan jävla massa skit. Fick träffa en skit sur läkare som jag fuckade ur på. Höll nästan på att resa mig och gå där ifrån men som tur var så bad han om ursäkt. Vad fan om han snackar så jävla dålig svenska + att han läspa och snackar sånt där jävla läkarspråk som jag inte fattar måste man väl få fråga?!




björk, gräs & gråbo, hund och katt


hasselnötter och jordnötter


:)

Blir en friskvårdstimme idag klockan 3. Då ska jag hem, byta om till träningskläder och dra ut och springa tills jag dör! Beach 2010.

inga bilder..

Igår mötte jag upp helene efter middagen. Vi gick till tumba och hämtade ut rickies jeans som hade kommit. Efter ett tag kom sara och joinade oss. När vi var klara vid 9-tiden åkte jag hem till r.


langar en video istället...


irridag

Fortfarande irri över att filmen sög igår. Jag är irri över att bjöd rickie och att jag använde presentkort på 200 spänn! Man kunde ju sätt någon annan film...

Najs väder i sthlm idag. Har inte tränat på två veckor och känner att det verkligen är dags igen. Ikväll...


idag vill jag att du bara ska komma hem. Nu på en gång!


April 12, 2010

Hinner inte alls blogga under helgen. Har fullt upp nästan hela tiden.

I fredags blev det snabbt hem till rickie efter jobbet. Käkade middag, fixade mig, jag och rickie gick över till mackan och satt där en liten stund innan jag och alla grabbar drog vidare på fest i storvreten. Meningen sen att dra vidare till en annan fest men det blev kaos (tyvärr lite för ofta nu förtiden). Vi drog tillbaka till festen i storvreten och körde på ett tag tills det tog stopp. Jag och rickie drog hem till mig.

Lördagen gick jag upp vid 2. Jävligt skönt. Drog till bolaget, hem till rickie, fixade mig, käkade middag. Jag och rickie mötte sen upp mackan, dennis och vlad och drog till Olearys där emelie och akkiz + fler var. Meningen var att se matchen där men eftersom all alkohol fanns hemma hos rickie drog vi 9 pers dit och kollade i stället. Jag och r drog hem till mig sen och sov.

Söndag blev det fotboll i bremora och fint väder var det också. Helene, sara, wilma och jag satt på gräset och solade och käkade popcorn. Efter fotbollen drog rickie, mackan, sara, helene, dennis, ludde och jag till heron för att kolla bio. Det blev flickan från ovan. Jävligt värdelös film. Se inte den. Vi kollade inte ens klart på hela...


sara & helene


dennis, ludde & mackan


dennis, ludde och halva mackan


mackans strumpa


ludde, mackan och gaybloggaren klarre


rickie


jag


freeeeedag

fre fre fredag! Känns faktiskt inte ett dugg som att det är fredag. Aja, men fredag är det.
Det pratades som att det skulle bli utgång i helgen. Men pratade med rickie för ett tag sen och nu verkar det inte bli så längre. Ska i alla fall förbi bolaget för jag tänker gå all in. Var ju sjuk när det var långhelg och kände mig inte alls på topp. Men nu är jag det! Mohaha!


om man ändå fick kunna klä sig så här.


snäll flickvän

Här om dagen fick jag ett ryck och beställde ett par jeans till rickie. Han hade visat mig ett par som han ville och jag som är så snäll beställde dom till honom. Jag har ju inte köpt någon födelsedagspresent än (pinsamt värre) och sen firar vi ett antal år den 19 april så det passade ju bra faktiskt.


torsdag eftermiddag

Sitter hemma hos rickie och har en jävligt ful sortera tröja på mig.

Efter jobbet mötte jag upp rickie. Vi käkade tacobar och jag passade på att köpa nya lackleggings. Mina ser inte ens ut som lackleggings längre...
När vi kom hem drog rickie vidare och spelade fotboll medans jag mötte upp helene. Vi drog till donken och satt där ett bra tag och snackade tills jag tog bussen hem igen.


btw där ser ni en av mina feta slingor i luggen. Har inte sett den förens nu..


mera onödig info

Ikväll tänkte jag ta tag i träningen igen. Inte för tidigt va? Aja, det blir antingen promis med emelie eller den där jävla cykeln där hemma.

Btw, det är torsdag idag och om det egentligen ska vara riktigt ska det vara onsdag bara.

När man inte har egna bilder får man sno andras bilder. Tre foton från rickies place någon gång.



rickie, helene & dennis


glad mickan & glad ludde


sara & boring mackan


blandat skit

Fuck jag suger på att blogga och lägga upp bilder. Jag har ju ingen kamera direkt. Köp aldrig en iphone och tro att du klarar dig på den kameran som finns i mobilen. Den suger hästpung. Min förra sony ericssons kamera var hur bra som helst. Aja, jag är för snål för en kamera just nu så ni får nöja er med ointressant text.

Igårkväll satt jag med helene och frös på en fotbollsplan. Jag har aldrig fattat mig på reglerna när det gäller svid som dom spelar så jag håller mig borta. Glor och snackar skit istället. Sånt som vi brudar är bra på.

Våren har i alla fall kommit till Sthlm och jag njuuuuuter! Skinnjackan har jag plockat fram och solbrillorna på. Me like!! Längtar efter varma sommarkvällar gör jag ju så såklart men det kommer senare.

Den 20:e spelar bajen deras första hemma i superettan så den blir det självklart. Mat, pilsner, bajentåget och match. Me like.


ledighet.

torsdag - påskmiddag at rickies place (första riktiga maten jag åt sen söndags)

fredag - bowling på heron med helene, ludde, dennis, mackan och sara.

lördag - fint väder och fotboll på dan. Påskmiddag med rickie och släkt hos mormor och morfar. Drog sen hem till freddy där rickie, wilma och jag satt och drack lite vin och snackade.

söndag - helene gjorde blonda slingor på mig. Hyrde film med rickie, helene, mackan och zirre.

måndag - snö ute? wtf?! Låg inne och kollade film/tv hela dagen.


update

Dåligt bloggande eftersom jag varit sjuk och påsk och grejer. Lovar inlägg senare idag.

RSS 2.0