?

Måndag igen. Jag har måndagar. Tänk om måndag hade hetat fredag och fredag hade hetat måndag?! Ibland fattar jag inte riktigt hur jag tänker.

Som när jag tankar bilen för 50 kr när jag känner på mig att det behövs. Varför tanka fullt?! Tänk om bilen går sönder och då har man lagt flera 100 kr på något som inte behövs. Snacka om att slänga pengar i sjön tycker jag!
Eller om jag köper en godis, chips, whatever så svullar jag allt på en gång så blir jag av med det.


repeat


klart

Äntligen klar med jennys paketkalender. Det var ett jobbigt projekt men jävligt kul. Det här ska vara min grej. Varje år.


min antika kalender som mormor gjort till mig för ett antal år sen. 17 kanske?


outfit today


första advent

Idag har jag varit i kungens kurva med sara och lämnat tillbaka min lovely jimmy choo väska. Jag har verkligen inte råd just nu. Men fick med mig en locktång & halsband hem?!



idag


mardröm

Stan med maddisen igår. Innan längtar man. Mysigt med julshopping, julskyltning, lussebullar och julmust. Men man ändrar sig rätt snabbt. Svettigt, tungt, mycket människor & dyrt. Tur att det bara är jul en gång åom året... 

Vi gick 6 timmar. Sen ville jag hem! Hem och duscha, byta kläder och äta inbakad oxfilé hemma hos mormor & morfar. 

Huvudvärk hela kvällen så det blev sängen tidigt igår. 

 


maddisen på biblioteksgatan


friday again and im still in love

10 min till hemgång!! Jag är helt slut! Jag har jobbat skiten ur mig idag. Har varit överglad, övertrevlig och skrattat överdrivet mycket. Hela fucking dagen har bara varit så jävla överdriven.

Ikväll ska jag mysa med sara. Idol, ost, (vin) & skitsnack. Me like.


bilen kör av sig själv

Grisbilen är trasig så därför har jag kört omkring med en Seat som är betydligt bättre än grisen. (Trodde jag). Igår när jag var ute och körde började bilen typ hacka eller hoppa liksom. Och det gick typ inte att gasa så jag vart så jävla lack. Gasen i botten och tror ni inte pedal-fan fastnar och bilen gasar av sig själv?! WTF?!?!?!
Panikbromsar och kör av vägen, vänder och kör hem igen... Skakis...

Ringer pappa men han säger att det är lugnt. Det är inge farligt om den hoppar.. What?! :O Aja, jag och rickie tar bakvägen till skärholmen fall om det skulle hända något med bilen är jag i alla fall inte ute och kör på motorvägen.


idioter

Vissa människor borde inte få vistas ute på stan bland folk.

I Sthlm då kan man inte gå och dagdrömma i rusningstrafik. Gå sakta och helt plötligt stanna upp och titta på någonting. Stå på höger sida i rulltrappan för det finns dom som har bråttom! Eller varför inte dom som tror att dom är dom enda på tunnelbanan som breder ut sig på ryggsäcken?! Snälla flytta till landet jävla lardass!!


big mama

Måste börja med att säga att jag är skit nöjd över min nya hårfärg.

Idag ska jag och rickie till skärholmen efter jobbet. Jag ska handla färdigt till jennys paketkalender och en locktång till mig. R ska bara följa med som sällskap. Jag vill ha sushi till middag men måste hålla i pengarna nu eftersom jag har stor familj som vill ha klappar. En mamma, en pappa, en styvmamma, en styvpappa, 4 småsystrar och en pojkvän.

Avslutar inlägget med en favorit



news!!!

Tog två snabba bild bara för att visa. Nu blir det cykeln och sen sängen.



:O



Kolla vad stor lill-grabben har blivit!!! Nästan läskigt hur snabbt alice växer.


allergisk?

Ibland blir jag tokig på rickie (väldigt ofta). Som igår t ex. Jag ligger och sover och han sitter vid datorn. Helt plötsligt vaknar jag av att någon jävel tänder taklampan. Då är det puckot som inte hittar sin mobil! Samma sak gjorde han igår morse. Problem?! 


julshoppa

På lördag blir det julshopping med maddisen. En grej som vi började med förra året och tänker fortsätta. M&Ms tradition liksom. Jag hinner inte baka några lussebullar innan dess. :( Jag bakar alltid lussebullar varje år och brukade jämt ta med mig till skolan som jag och maddisen svullade i oss.



alanya 2007


carro 18 år

studenten 2008


provsmakare

Jag är inte direkt något big fans av risifrutti men jag är en sån som måste testa allt nytt. Beaneisechipen var goda. Inte direkt något smak av bea men smakade gott i alla fall. Marabou vinter har jag inte testat än men det kommer väl. Hört rykten om att den vidrig. Får väl se...
Måste bara berätta något som ja testade för ett tag sen. Min kollega snackade om att det var så himla gott med keso & kaviar på knäckebröd. Knäpp som jag är var jag ju bara tvungen att prova jag med. Det var fan inte OK! Vidrigaste ever!!!


lunch/mellis


före


efter


Babysitter today

Hämtade lillasyrran på dagiset och plockade sen upp rickie vid tåget. Pizza till syrran och donken till oss. Åt middag i vardagsrummet och kollade på spöket laban. Det är myspys som lillasyster brukar säga.
Ritade sen en jävla massa spöket laban. Hon ville bara ha fler och fler... Halv 8 blev det sängen och saga.

Jag har bäddat rent i sängen idag. Hade jag orken och var rik (dyrt med tvättmedel) skulle jag kunna byta sängkläder varje dag. Det finns inget bättre än en nybäddad säng. Allting är så där hårt och luktar gott. Me like.
Har precis kollat på four christmases och tänkte sova. R sover redan. Snarkar också...



go erik

Fick lite ångest i fredags när erik hängde löst. Jag går ju inte på någon jävla final för att se tråkiga lebbiga mariette eller calle med fula polisonger och små ögon. Hell no!


katrin. tummen upp


bag utan box

Klickade runt lite på facebook och på en bild fanns saras väska med. Eller inte saras men en exakt likadan och då fick man lite flashback liksom. Det var ju våran strandväska som vi hade i ayia napa. Man kunde liksom hitta hur mycket skit som helst i den. Sandiga tamponger (oöppnade), 5 centare?, papper, chips, kladdiga solkrämer och en jävla massa sand. Efter två veckor med mickan och sara förvandlas allting till skit. Vi är svin.


sara håller på med väskan


väskan på partybåten. Jag passar?


i tullinge

Är hemma hos pappa just nu. Har precis ätit tacos och snart blir det väl efterrätt tror jag.


Linn, Jenny & jag. (förra årets julkort).


bogseringx2

Emelie och jag tänkte gå på bio men kom inte så långt. Bilen la av på motorvägen. Tur att jag hade en sån jävla hög fart så vi kunde rulla av vägen in på en mack. Pappa fick komma och bogsera hem oss. Det fick bli julmust, godis och film at my place istället.¨

Jag har haft körkort i typ 7 månader och jag har redan hunnit med att bli bogserad 2 gånger och soppatorsk 2 gånger... Hur fan lyckas man?!


skulle ha joinat madde och shotat istället


hem ljuva hem

Klockan är kvart i 11 och nu är jag hemma. Äntligen! Ikväll har jag varit på kalas hos min kusse som fyller år och efter det drog jag hem till rickie. Jag hoppas Calle åker ut. (Han är ful).


jag med


oledolyckan

Oturen har varit borta ett tag men igår var skiten tillbaka igen. Var i västermalmsgallerian. Genade genom cafét för att slippa gå runt och då är det någon jävel som har spillt något på golvet. Glass, bajs whatever liksom. Var tvungen att slita tag i en gubbes jacka för att inte ramla. Det hade ju varit så jävla typiskt mig!!


i somras när jag och emelie hade tråkigt och åkte djurgårdsfärjan.


...som slutade med att vi hamnade på pontus by the sea. Härliga sthlm!!!


torsdag

Var egentligen tänkt att rickie & jag skulle hem till pappa idag. Men eftersom han inte tagit nöff nöff sprutan & på mig rinner det ur näsan hela tiden så valde vi att skippa det. Alice är fortfarande så liten. Så ikväll har jag varit jätte ledsen över att inte kunna träffa henne eller Bosse. Brukar säga Bosse till Jenny. Har gjort det enda sen hon varit liten och det gör alla i familjen. Vet faktiskt inte varför.

Så ikväll blev det pizza för mig och r. Kollat på BL, stått på crosstrainern & gjort situps (inte smart), Mammas pojkar och nu blir det filmen som jag skulle sett igår.


Det är så här jag springer omkring på jobbet bland kunderna. Uppknäppta brallor och vetekudde. Fan har man mensverk så har man!!!


Bennevento is the shit


sunny days

Har kollat lite resor idag. Fan vad jag vill resa! Jag vill bort här ifrån. Vill ha sol, bad, lite sömn & rejäla fyllor. Ge ge ge mig!


halsfan!

Blev ingen film igår. Slockande direkt efter Greys Anatomy.

Snacka om att ha ont i halsen. Idag är det fan värre än värst! Ont varje dag har jag ju men inte så här...
Sitter på jobbet och dricker te och äter macka. Helst skulle jag vilja krypa ner i min säng. Tända lite ljus, kolla på sunes jul, käka frulle i sängen och tycka allmänt synd om mig själv. Sånt gillar vi.




kolla film ensam!!

Kom precis hem från jobbet. Nu blir det cykeln och situps. Varje jävla dag...
Idag har jag faktiskt hyrt en film. Det var typ 100 år sen! Så senare ikväll blir det movie & candy.


:D

Äntligen har min kompis sanne tid att förändra mig. Klippa & färgning nästa onsdag. Kan knappt vänta! Lugg kanske den här gången?


sanne & jag på kryssning


:)

Redan onsdags. Najs! Idag på lunchen tänkte jag först att jag skulle käka gröt men fan vad äckligt! Det blir sushi i stället. När jag tryckt i mig alla bitarna ska Lena och jag till någon butik som tydligen har massa smått och gott. Perfekt till Jennys paketkalender.


Sara & jag gjorde 50 bitar...


nooo

Jag är rädd för att jag är på väg att bli någon som umgås med pojkvännen 24/7. Det får absolut verkligen inte hända! Jag vill inte vara en sån. Jag vill ha mitt eget liv och min egna tid också.


gifts

Mamma drar till thailand om typ 3 veckor så hon har börjat tjata på mig vad jag önskar mig i julklapp. Hallå?! jag har typ ingen aning. Okej, jag behöver en ny kamera & en ny ipod. Det är väl de jag vet.
Björn axén volymmaster skulle ju vara något, eller varför inte Gossip girl säsong 2? Men det är ju sånt som jag vill ha innan julafton.




Resa till thailand? Why not?!


bilder från helgen


lillasyster slocknade i min säng i fredags.


ädelost, parma & babybel. Favorit!


spelade the sims 2. (HAHA)


pannang till middag i söndags.


home alone

Igår efter jag käkat middag hos R åkte vi ner till mig. Körde ett eget spinningpass som jag brukar och R bara kollade på...

Tänkte kolla ensam hemma 2 men båda slocknade innan 8 så det blev ingen film.


allting är bara äckligt

Tänk att jag utsätter mig själv för det här äckliga vädret bara för att fönstershoppa på H&M under lunchen. Det är väl typ 7+ ute och regnar. Fucking äckligt!


jimmy choo

Måste säga att jag är smått besviken på Jimmy choos kollektion. Sånt jävla hysteri och sen fanns det ingenting som tilltalade mig. Tur det kanske? Sparade ju några 1000 på det..



skit information

Har egentligen inte lust att skriva Är typ död. Jag tror jag är allergisk mot rickie. När jag sover själv sover jag hur bra som helst! Men när han ligger bredvid och flåsar mig i nacken är jag helt död på morgonen. Kanns som jag inte har sovit något alls.

Igår blev det mys framför tv:n med rickie. Somnade stax efter idol medans han var vaken och störde mig. Fuck u!

Lördagskvällen har jag spenderat ihop med emelie. Hon skulle egentligen tonat mitt hår men vågar inte. Väljer sanne istället.
En snabbis till MAXI och handlade lite. Schampo, balsam, ostbågar, chips, ljus, julmust & en reflex. Fattar inte varför. Kände att jag behövde en.
Vi kollade på nu är det jul igen.

Aja, färdig skrivet. Tillbaka till gossip girl

fredag den 13

f f f fredag.. Har sovit så jävla dåligt i natt. R har varit hemma från jobbet och då sitter han uppe hela nätterna och snackar med polare. SKIT IRRITERANDE! Vet inte hur många gånger jag sa till honom att sluta snacka...
Det slutade med att när klockan var 3 gick jag och la mitt i gästrummet.
Så imorse innan jag gick ställde jag om hans alarm till 7, rätt åt honom! Hoppas han vart störd.

Ikväll kommer ungarna och då blir det tacos. Skulle egentligen gå på bio idag men struntar i det. Blir hemmakväll framför idol.


Min lillasyster är cool


torsdag

Gruppmöte om en halvtimme. Som alla andra torsdagar.

Ikväll blir det thaimat till middag. Min mamma är bra hon. Efter middagen ska jag packa ihop en liten väska och åka hem till rickie. Jag har aldrig haft saker hos honom. Tycker det är bättre att ta med kläder varje gång jag ska dit annars kommer det bort förstår ni. Jag hatar när saker kommer bort.

Han håller på att städa sitt rum nu. Äntligen! Ikväll ska jag även hinna med träning och kolla på gårdagens greys anatomy.


Så här har det sett ut på mitt rum...


automatisk trafiksäkerhetskontroll

Precis tillbaka från lunchen. En inspektör/förundersökningsledare som jobbar på min enhet har berättat allting för mig om fartkameror. Så ni som bromsar ner 1 m innan kan ju slänga er i väggen. Du blir fotad 14 m innan kameran. Sen så är inte alltid kameran på men radarn är det så man blir alltid registrerad. Så nu har han lovat mig att jag ska få se hur allting funkar. Bilder och sånt. Jag kanske flyttar upp till Kiruna och blir utredare. Vem vet?


love it

Jag typ älskar mitt armband som jag fick i födelsedagspresent av sanne, madde & johanna.


dålig bild


blodigt

Glömt att berätta att i förrgår blödde jag näsblod, TVÅ GÅNGER! Jag har aldrig gjort det i hela mitt liv så gör man det två gånger på samma dag. Det var bara att stoppa upp en tampong och lägga i sig i soffan.



as usual

Ikväll ska jag inte göra någonting. Som vanligt alltså.

Rickie känner sig bättre och orkar faktiskt ta sig hem till mig ikväll. Nackdelen med att vara med honom att det lätt blir godis och såna saker. Kom på att det är nackdelen med att vara med sara också.. :/
Aja, träna ska jag hinna med ikväll också. Som vanligt. 

Sen blir det att kolla på Johan Falk. Som vanligt. 


Gammal bild på mig och carro på HC, haha!


jävla svensson liv

Fan vad livet är tråkigt! Går upp, åker till jobbet, åker hem, kollar på tv, käkar middag, tränar, duschar & sen sova. Jag vill göra något annat! Något kul! Utmaningar, äventyr! Ge ge ge mig!!


tisdagkväll

Har redan krypit ner i sängen. Tänkte kolla gossip girl tills desperate housewives börjar. Bara en skiva kvar... KRIS!!


apologize

Väntar på middagen. (Hambugare med pommes, mums). Så länge blir det gossip girl. Snart färdig med första säsongen. Måste ha andra!


handlat paket

På lunchen fick jag ihop 7 paket. Duktigt. Man kan ju inte köpa allting på en gång. Efter jobbet tänkte jag gå in på Åhlens innan jag åker hem. Det här var kul!

Rickie och jag ska inte ses idag heller. Han har stökigt på rummet. (JÄTTE!) Så jag har ingen lust att vara hos honom. Han är sjuk så han orkar inte vara hos mig heller. Men egen tid är bra. Jag älskar egen tid.


snöstorm förra året.


paket

Var så jävla trött igår kväll så jag somnade vid halv 9. Var helt slut! Idag på lunchen blir det en sväng till kungsholmstorg. Måste börja handla paket till jennys kalender som jag lovat att fixa.


Mina systrar som är lika gamla.


bilder




godaste hamburgare


sova?

Är typ helt död idag. Har redan bäddat ner mig i sängen. Tänt ljus & tänkte läsa årets bästa tidning. Amelia jul. Det är ett självklart köp.


tidigare idag.


rörligt

Jaha, dåligt bloggande i helgen. Bjuder på de!

I lördags tog jag och sara tåget till madde för att föra innan spy bar. Det var trevligt Tyvärr kan jag inte direkt påstå att det var kul sen. Sara och jag åt donken och hann vi med sista tåget hem vilket var grymt skönt!

Sara sov hemma hos mig så i söndags hade vi en sara & mickan dag på thaien. :)

Åkte hem till pappa sen och käkade middag där och hade det bara mys. Har lovat min lillasyster jenny att jag ska göra en paketkalender åt henne. Kul tycker jag.

Hämtade rickie sen, åkte hem till mig. Åt ost & drack fanta och kollade på tomten är far till alla barnen.

god natt

Dåligt bloggande i helgen. Sorry för det.
Helgen har varit OK. Bio i fredags & utgång igår. Skriver mer imorgon.



födelsedagsfirande på spy bar


natt

R ligger och sover. Snarkar gör han också. Har han alltid gjort. I flera år...
Jag kollar på Gossip girl. Ny serie att titta om. Me like.

Imorgon blir det kanske utgång med Sara eller en hemmakväll med GG. Fylla eller inte fylla?


Idag bjöd en av min kära arbetskamrat lena på lussebullar från 7eleven. Jag fick två...


myspys kväll

Hemma efter en kväll på heron med rickie, sushi & 3D bio. Rickie var bra, sushin var bättre & bion var bäst. Nej skoja bara. Allting var jätte bra. En riktigt bra film faktiskt. MMMMM.


jag vill




school

Skrollar igenom min gamla blogg och läste precis inlägget när Sabrina skulle prata ut i högtalaren i skolan om att vi sålde skoltröjor i biblioteket. Hon fick världens skrattattack och fan vad vi garvade. Häriga skoltid!


blandat

Dåså tjejer har jag varit och hämtat ut min födelsedagspresent på lunchen. Thanks! <3

Ikväll ska jag & rickie på bio. Jag hade hoppats på att få äta innan men han är ju så jävla seg hem från jobbet så det får väl bli efter bion. Jag måste köpa massor av godis om jag ska klara mig.


Jag hatar gul & blå (namnen på fåglarna). Det går inte att titta på TV i vardagsrummet för då kvittrar dom som fan. Jävla mamma att bli lurad och skaffa fåglar.


välj själv


kronobergsparken 24 november 2008


kronobergsparken 5 november 2009


en julsaga

Imorgon har jag lurat med rickie på bio. En julsaga 3D ska vi se. Han vet inget än. Jo han vet att vi ska på bio men inte vilken film. Han tycker det är jobbigt att vara tillsammans med mig under julen har han sagt. Han tycker jag är krävande och har konstiga traditioner.

Jag trodde på tomten jätte länge. Jag skrev önskelista och skickade till tomten och ställde ut gröt dagen innan julafton i flera år. (Gör det fortfarande men det är för att småttingar hemma tror på tomten). Det var väl när jag var 10 år och klasskompisarna sa att tomten inte fanns och jag vart jätte ledsen och gick hem till mamma och grät. Efter där någon gång slutade jag tro på tomten.


music


äggmök

Imorse på bussen satt det en tjej snett framför och käkade banan. Eller det såg mer ut som hon sög av banan & smaskade som fan gjorde hon också. Så jävla skarrig brud! Sen vid albyvägen brukar en kille hoppa på bussen och han luktar äggmök och imorse hade jag sån otur att han satte sig framför mig. Jag vill dö på riktigt alltså! Jag säger ju att det är dom där jävla kryddorna! Jävla äckliga människor!



Klasses julkalender

Haha, vilket jävla skämt. Klasses julkalender! Jag dör!!! Sämsta ever. Det enda som är roligt är Nissen. Allting förutom honom spolar vi förbi.


småttingar


kolla in mina småsystrar jenny & nike när dom är små. Sötnosar!


snö!


öppnar sig

Känns som att det är dags att klaga på någonting. 100 år sen sist. När jag var med emelie någon gång så klagade vi på folk som luktar äckligt. (Vi är känsliga för lukter). Typ som folk med andra kulturer som käkar konstig mat. Dom luktar äckligt. Speciellt indier. Inte alls något rasistiskt menat. Tycker det är minst lika äckligt med svenska kärringar som luktar blöt hund eller rickie på morgonen innan han borstat tänderna. Men nu är det indierna jag klagar på. Måste man ha en jävla massa konstig krydda i maten? Räcker det inte med salt och peppar liksom? USCH!!!



feeling good

Mår typ 100 gånger bättre nu. Igår och imorse var pain in the as. Nu blir det soffan, julkalender & godis. Me like.



dosis

Har precis fått i mig lite middag. Ska snart hämta rickie. Blir en sväng förbi MAXI och handla lite godis. (FET ÅNGEST).


feber

Idag blir det ingen bio med tjejerna. Gick hem från jobbet vid halv 10 och har legat i sängen hela dagen. Kände mig skit hängig och frös som ett djur men nu när jag vaknade har jag 39 graders feber & världens huvudvärk. FUCK!
Jag som verkligen ville gå får ligga hemma istället. Hoppas rickie kommer hit och tar hand om mig.


trött

Spruta igår. Gick skit fort. Hem sen till Rickie. Käkade middag och sen sov vi. Vaknade vid halv 9. Duschade och sen blev det sängen igen. Var helt slut!! Idag känner jag mig skit hängig. Febrig och ont i kroppen. Säkert bara biverkningar från sprutan. Men eftersom jag känner av sprutan så kanske det inte var swineflu jag hade i ayia napa? Eller inte vet jag. Ikväll blir det bio med madde, sanne & carro.

 


swäääädi

Fuck vad trött jag är idag. Det är ju tydligen meningen att man ska vara utvilad på måndag men jag har aldrig lyckats med det. Lite smått scary för vaccineringen idag. Har ju hört så mycket skit om den. Kolla bara bruden som går baklänges?! Inte för att jag tror på det men vad fan. Sen hatar jag sprutor och sånt skit också.

Ikväll ska det svettas. Svullat i helgen så då blir det en jävla massa cykling ikväll.


Sannes och mina telefonsamtal om kvällarna. Det var tider de.


vaccinera

Jag och rickie var hemma hos mig igår. Vi kollade på the proposal, käkade ost & parmaskinka.

Idag tänkte jag vaccinera mig mot swineflu. Även fast det kanske är 100% säkert att jag hade det så finns det ju liksom inte på papper. Så det är väl lika bra att göra det eftersom jag ligger i riskzonen. Astma. 



gräddädel & parmaskinka. ME LIKE!


Skär en ganska stor bit ost och linda runt den med skinka.


bajen bärs och rakade brudar

Idag har jag och rickie frysit arslenen av oss på söderstadion. Gick direkt efter häckens mål i andra halvlek. Det har varit ett dåligt fotbolls år. Sverige missar fotbolls-VM, bajen åker ur & AIK svenska mästare. Kan nog inte bli värre! FUCK! Nu är vi alla fall hemma i värmen. Snart blir det middag och köpa något gott. Jag är sugen på ost och parmaskina. Me like.



förevigt trogen


söder bröder

Sitter hemma hos rickie nu. Väntar på att han ska vakna så ska vi prata lite. Idag blir det bajen-häcken på söderstadion. Sista allsvenska matchen. :(


RSS 2.0