bara bajare

Igår var det dags för hammarbys hemmapremiär. Absolut bästa vårtecknet!
Pappa, rickie, linn, jag och pappas polare käkade middag på söder och sen var det tåget med ett antal 1000 bajare. Lika grymt varje år! Vilken känsla. Blir nästan tårögd...
Kändes jävligt najs att åka hem från söderstadion med 2-1 vinst!! HAMMARBY! <3




börjar om...

Har helt glömt bort att berätta om min fredag. Julia drog med mig ut på stan. Vi käkade middag på Hellström och sen drog vi till Garant. Tog det lugnt men kom inte hem förens 3. Otroligt najs att få komma ut lite!

Big brother är slut och tänkte bädda om sängen. Får sån fet ångest när jag ser sjuk-påslakanen! Jag har faktiskt blivit levande igen! Har slutat med morfin-pillrerna så jag mår inte illa längre, inte trött eller är förstoppad. Det bästa av allt är att jag inte har ont längre och läkarna har lovat mig att skenan sitter som sten och handleden kommer bli bra igen och inga fler operationen. (Vi får väl se). Tänkte börja om med one tree hill från säsong 1. Är kär!


lördag

Har firat min lillasyster Linn idag som fyllt 18. Träffat släkten från både pappa och mammas sida. Verkligen skit trevligt var det! Hur underbart bra familj och släkt man har! Dåligt på att ta bilder men rickie tog en på mina små systrar jenny och nike när vi var i parken och lekte. Sjukt att dom kommer så bra överens och leker så bra fast dom inte träffas så jätte ofta.


kan inte sova

Var på röngten igår och tyvärr hade det flyttat på sig så stiften hade inte hjälpt. Min andra operation var idag. Har fått en platta nu som ska sitta där föralltid. Jag åkte hem och armen var fortfarande helt borta och sen när känseln kom tillbaka fick jag så jävla ont. Citodon som jag har fått hjälpte inte ett skit. Ringde grinandes till pappa så han fick köra mig till karolinska igen.. Tanken var ju att jag bara skulle få andra smärtstillande men slutade med att jag bytte ut gipset för femte gången... Satt för hårt och hade problem med att röra fingrarna.

Kollade in armen idag och känns faktiskt lite bättre. Har börjat inbilla mig saker att det inte är min arm längre och drömt mardrömmar om stiften så har fått en remiss nu till en terapet som jag ska få träffa.



7 stygn och 5 äckligt fula svullna fingrar...


men för livet

Har precis kommit hem från karolinska. Börjar känna mig hemma där... Igår började det göra så sjukt ont och tryckte på flera ställen så lika bra att åka in tänkte jag. Dom fick ta bort skiten och sätta på nytt. Absolut det värsta jag varit med om!! Så jävla obehagligt! Är fortfarande helt chockad och grinar fortfarande...

boooring

Har inte skrivit på ett tag. Jag vet... Händer inte så mycket i mitt liv just nu. Jag och min gipsade arm mot världen typ... Har gråtit och skrattat igenom 7 säsonger av one tree hill...




RSS 2.0