nike

När man inte har någon pojkvän att ligga bredvid duger min 5 åriga lillasyster alldeles utmärkt. Hon vaknade igår kväll av att hon trodde att hon hade kossor under sängen och frågade om hon fick sova i min säng. Självklart!


igår kväll


carpe diem

Kalas hela dagen. Först hos min kusin emma som fyller 14 idag och sen vidare direkt till min barndomsvän rebacca som fyller 18 år imorgon. Alltid lika trevligt att träffa alla som lekte på gården när man var liten.

Hann även med en sväng till minneslunen och tände ljus för min farfar. Gick även in i kyrkan och tände ljus. Fint med kyrkor.

Sitter nu hemma hos mig med sara. Kollar på film, äter naturgodis och dricker apelsin MER.





Carpe diem, som fritz min farfar hade sagt.
(Farmors ljus)


goodnight suckers!!




PS. Tjejer, hur blir det med muskö?! Jag vill!!!


right now

Idolerna har sjungit. Ut med eddie eller erika.
Mamma sitter bredvid och hinkar vin. Jag håller mig till colan ikväll.

Imorgon blir det lite kalas. Kusin Emma fyller år och sen blir det öppet hus hos min barndomsvän Rebecca som fyller 18. Ska försöka hinna förbi tullinge kyrka och tända lite ljus för min farfar.




lampa

Jag älskar min lampa. Köpt i thailand.


klart!!!

Äntligen färdig. Fan vad tid det tar. Inte för att jag hållt på hela tiden. Duschat, käkat middag och sånt. Om 20 min är det idol. Las vegas tema. Me like.



har inte fått dit handtagen på garderoben än.


paus..

i städandet. Golvet håller på att torka. Jag har fan torkat över allt. Dammsugit, tvättat fönstret och torkat golvet. Skulle plocka fram alla julfilmerna. Jag samlar. Såg att det var något som saknades. Jo, mysteriet på greveholm. Fuck?! Lekat överallt men hittade inte filmen. Ringde till syrran och det visade sig att hon hade frågat mig om hon fick låna med den till skolan. Man kan ju inte direkt komma ihåg allt.

Min samling: Jul i kapernaum, en riktig jul, mysteriet på greveholm, kaspar i nudådalen, nu är det jul igen 1-3, ensam hemma 1-2, sunes jul, ett päron tiöö farsa firar jul, sunes jul, håkan bråkan, trolltider, tomten är far till alla barnen, när karusellerna sover, pelle svanslös, polarexpressen, julens hjältar, musses julafton, en lysande jul, en galen jul, julfritt, all i want for christmas, ronny & julia och klasses julkalender ligger snart i min brevlåda.
Det kan vara alla men har säkert glömt någon.

Favoriter: Tomten är far till alla barnen, nu är det jul igen 1-3 & mysteriet på greveholm.




nyvaken

Vaknade för ett tag sen. Så jävla skönt. Har legat i sängen och käkat lite godis men nu blir det riktig frulle, duscha och städa rummet.


ny skrapa till bilen

Har precis kommit hem. Har köpt godis på gula villan. Fan vad kallt det var! Var tvungen att skrapa bilen. Världens sämta så nu innan jag åkte hem svängde jag förbi statoil och köpte en ny. En grön med handtag. Testade och den var grym!

Nu blir det att tända lite ljus, äta godis och kolla film. Me like.


tidigare idag


tidigare idag när lillasyster bjuder mig och enirodockan på fika och sagostund.


!!


fuck jeansleggings!


hurts fan tog över 2 timmar!!!

Det vart faktiskt helt okej med hurtsen. (Emelie!) Ikväll ska jag bara chilla hemma. Kanske en fettopåse godis, kolla film och njuta av att inte behöva somna tidigt ikväll. Ledig imorgon!!


skräpet till vänster ska slängas.


bild tagen i sängen


sushi

Innan det blev IKEA igår mötte jag upp joanna efter jobbet. Vi gick till något sushiställe på drottninggatan som tydligen skulle vara grymt bra och det var de. Godaste sushin ever. Åt 15 bitar...


sushi lover


bajen åker ur

Jag och ikea möbler går inte så bra ihop. Igår hade jag big problems med den där jävla hurtsen. Jag lovar det tog säkert 2 timmar. När jag skulle skruva fast handtagen så funkade inte dom där jävla skruvarna. Blev snätt och fastnade hela tiden. Jag skruvade och skruvade till slut blev dom där skruvarna förstörda och gick inte att använda. Säkert 10 skruvar gick åt. Men sen såg jag ju att det fanns två olika sorters skruvar. Fan det måste vara håret.



bjuder på en ful bild på mig, nypon & moster marie.
Bajentåget 2009.


....................

Ikväll ska jag träffa rickie. Ha lite serious talk. Eller ganska så mycket faktiskt. Är ganska nervös.


anna-karin, pappa, linn, jag & rickie (jenny ligger och sover i vagnen) påväg till finland. 2005


hissen&dissen

Är som fredag idag. Har tagit semester imorgon. Ska inte göra något speciellt. Bara vara ledig. Sova. Hissa! Har ju inte varit ledig något sen jag kom hem från ayia napa och det var liksom i augusti.

Sen en annan grej. Tyckte jeansleggings var så jävla bra idé men kan fan inte hålla med längre. Jag har säkert 4 par och inga sitter bra. Dom åker ner hela tiden och är bara allmänt jobbiga. Dissa!




my name is....


syndat

Jag har druckit julmust. Får egentligen inte det förens första advent men just nu orkar jag inte bry mig om nått.
Picknick i bilen med emelie. Julmust, chips & musik.


ikea

Ikväll har jag och emelie umgåtts. Jag köpte den fullade möbeln som fanns på ikea. En garagehurts. Jag vill bara få bort smink och allting som står på ett bord. Blir så jävla dammigt hela tiden.
Emelie skämdes över mig när jag gjorde ett papper till strut och skrek i den och undrade vart vagnarna fanns. Jag tyckte det var kul.


pyssel

Idag har jag pysslat och grejat här på jobbet. Har inte suttit ner en enda sekund. Passar ju bra eftersom jag har nya skor att gå in. Jag älskar mina nya skor. So what, dom var dyra men jävligt snygga och kommer användas väl.


pyssel på jobbet


nya skor


MJ

Nästa vecka på tisdag blir det This is it med maddisen, carro & sanne.


muffen

Igårkväll var jag ute och gick med emelie. Snacka om skönt med vinterjacka. Men lite för varmt igårkväll.
Aja, ikväll blir det att umgås med emelie igen. Jag har lurat med henne till IKEA & käka ska vi också göra.



+

= sant


skor skor

Skorna såg inte alls OK ut när jag kom hem. Var bara att sätta sig i bilen och köra till Eurosko. Hittade ett par as najsiga vagabond som jag tar istället. Imorgon blir det att lämna tillbaka första köpet på scorett.


Väntar på att emelie ska ringa. Vi ska ta en promenad.


en shot? ja tack!


sthlm i mitt hjärta

Istället för att sitta och deppa på lunchen blev det en sväng till sturegallerian. Tänk vad skor kan lösa ens problem. Kände mig genast mycket bättre när jag gick där ifrån med nya skor. Jag älskar att bo i sthlm. Jag älskar att jobba i stan. Tänk vad mycket shopping det kan bli bara på en timmes lunch. Jag ska aldrig flytta härifrån!


cry me a river

Det var en jobbig kväll igår. Fick i alla fall prata av mig och skratta lite i över en timme. Men tyvärr så funkade varken ayia napas fula face eller något sen när jag skulle sova. Jag låg och grät i flera timmar som ett litet barn.


c901

Rickie & jag var i kungens kurva och skärholmen igår efter jobbet. Jag köpte en ny mobil. En helt vanlig mobil, utan pekskärm och såna saker. Fick även med mig lite smått från gina. Tunika & leggings. Köpte även en ny mössa eftersom jag tappade min. Rickie köpte ett par skit snygga skor och 2 t-shirtar.


det är en dålig dag idag

Jag är inte ett dugg glad idag. Jag skäms över mig själv. Jag skäms över hur jag beter mig. Jag är liksom världens snällaste och man gör inte så som jag gjorde. Får personen reda på det här kommer jag aldrig bli förlåten. Jag kommer aldrig mer prata med den personen, aldrig mer! 
Jag vill krypa ner i min säng och gömma mig under täcket.


Ser ni emelie? ;)

Det är ju egentligen rickies pool men kan nästan säga att det är min också. Det är ju där jag och mina tjejer brukar steka på sommaren.


avsugning?


lövregn!!

Gick en sväng till västermalmsgallerian på lunchen. Kände mig stolt när jag gick därifrån och inte hade shoppat ett enda par skor. Provade ett par som jag blev jävligt sugen på men ny mobil kommer först. Man kan inte få allt här i livet. :)

Men i alla fall. Utanför jobbet stod två killar och blåste bort löv från gatan och tror ni inte att ena killen inte ser mig och jag får en dusch med löv över hela mig. Inte bara löv som följer med utan jord och en massa skräp från gatan. Jävla högtrycksmaskin! Kändes som hela jag skulle blåsa bort. Lövkillen ber så hemskt mycket om ursäkt men jag som i vanliga fall hade skrattat ihjäl mig och sagt att det var lugnt började nästan gråta.
Det är en dålig dag idag.


Bjuder på en bild från i lördags.


swineflu


Swineflu 1 & 2 liksom. Tack för den! :P

Det var verkligen det värsta jag varit med om. Många dagar man grät för man mådde så dåligt. Hostade dygnet runt, kunde inte äta något för man var inte hungrig eller för att man kräktes, feber, värk i hela kroppen, kliade & hade så jävla ont i halsen. PAIN!


halv 10

Måndag igen. Stör mig inte alls. Har massor att göra och det är tur det. Idag blir det en timmes friskvård. Hårdträning efter helgen.

Rickie & jag ska åka till heron city, media markt i kväll och kolla på en ny mobil till mig. Jag är en sån där person som ska fråga om allt. Säljare och sånt brukar tycka jag är skit jobbig.




rakapparat?


Lovade att inte lägga upp den här bilen. Men kan inte låta bli. Vad är det för jävla musche han har?!


god natt

Klockan är kvart över ett och jag kan inte sova. Rickie snarkar och det låter för jävligt.
Ikväll har vi kollat på wallander och käkat nötter.
Löning för mig imorgon. Fick ut över 17000 efter skatt den här månaden. Vilket är jävligt najs! Jag behöver en ny mobil. Min är så jävla sniken. Den luktar öl, är kladdig och har aldrig någon mottagning.




why can't this be love


Jag går inte på finalen om den här killen inte är kvar. Jag tror jag är kär.


me and my posis (mjukare så) del 2




euuuuh

Okej. Påväg till bussen idag när jag skulle hämta bilen hos sanne var jag tvungen att lägga en pizza längs vägkanten. Somnar på 715. (en bussresa som tar 10 min). Jag mår skit idag.

Att beställa sushi till middag var det sämta valet. Åt 3 bitar sen ville jag spy. Det lär nog inte bli sushi på ett jävla bra tag.



r

Rickie kommer hit sen och då blir det thaien. Har laddat ner nya wallander som vi ska kolla på. Beck & wallander är liksom våran grej.


me and my posis (mjukare så)


Fler kommer


looks like shit



@


bläääää

Snacka om snefylla igår. Länge sen det gick så där snett. Konstiga fyllesms och konstiga samtal. Me like not. Usch, det ä fan inte okej. Tycker synd om stackarn som är nykter på andra luren som måste lyssna på mitt skitsnack. Det är bra att man kan skylla på att man var full. Eller inte...


Jag har tur som har er.


går inte att lägga upp bilder just nu

Förade hemma hos sanne igår. Old time liksom. Mötte upp sara på vägen till tåget. Carro satt redan på tåget. Madde hoppade på i årstaberg. Snaps och vi var igång. Shotades, drack drinkar och sen dansade vi vidare till Grodan sergel. Hade planerat hålla mig i form till kl 6. Men det gick fan inte. Blev hemgång jävligt tidigt igår.
Men det var kul igår. Jävligt kul!!



.

Spårad kväll igår. Skriver mer sen. Nu blir det ipren och sen sängen.


nyvaken

Vaknade nyss. Lyxlirare som sanne sa. Tappade ut ett helt glass vatten igår på mitt rum + att glaset gick sönder så det måste jag ta tag i idag. 100tals glasbitar över hela rummet!!!

Sen vid 6 tiden ska jag hem till sannes päron. Fixa oss, föra, bli fulla och sen blir det krogrunda med resten av vänninorna. Det kommer spåra ikväll!


just nu

Sitter hemma hos pappa. Har precis käkat tacos. Favoriträtten (delad första plats med sushi). Rickie & jenny leker kurragömma, farmor plockar i köket, pappa äter choklad & anna-karin försöker få alice att sova. Snart blir det glass och senare idol. Erik is the shit!




jag, rickie & lillasyster jenny


rickie & jag


fredagar is the shit

Ska spendera min fredagkväll hemma med familjen. Tacos, idol & grönsaksdip.



sjung om studentens fulla dar



ge mig sommar!


malin, sanne & johanna. Hos mig innan country


jag. På snaps


emelie. På snaps


malin. På snaps


sanne & emelie. På snaps


sara, madde & malin. På snaps


malin & skit fulla emelie. På malmen


madde. På malmen.


hanna, jag, emelie, malin, sara, johanna, madde & sanne. Hos mig innan country.


miss lillagruppen

Läsa msn konversationer eller läsa http://pampams.blogg.se brukar jag göra när det är boring. Hitta massa gamla bilder. Sitter och läser om skoltiden med lillagruppen. Saknar det. Saknar min klass.


anders, johan, dala & hanna


lopez & kossi

madde & jag


kossi, anders, jag, madde, dala, johan & lopez


glöggfylla

Eftersom att jag bor helt ensam typ hela december har emelie lovat mig adventsfika varje söndag. Jävlar vad vi ska dricka glögg, käka pepparkakor, lussebullar, bli fulla, sjunga till julmusik och spy. Bakis varje måndag.


emelies nya skor. Love it!!!


min son, min fina fina son!

Emelie och jag var ute och promenerade igår kväll. Snackade skit om allt och alla som vanligt. Gick hem till henne för att kolla in hennes nya lya. Källaren. Mysigt men kallt. Fastklistrade framför mammas pojkar. Det roligaste i hela programmet är när bobby och hans mamma bråkar.


emelie, 080808


hitler

I morse var jag helt slut. Hörde inte väckarklockan ens. Det är tur att rickie skulle upp och jobba annars hade jag aldrig vaknat. Vågade inte ta bilen till centrum idag. Soppatorsk, who knows?!
Jävligt äckligt att gå till bussen från rickie. Bara en massa skog. Så idag gick jag 5 min tidigare för att ta en annan väg. En omväg. Utan skog. Tänker fortsätta gå där.

När man har suttit på en varm buss ett tag blir det så jävla kallt sen när man kliver av så jag springer typ till jobbet. Och min otur, klantighet, whatever har inte försvunnit än. Jag halkade på ett löv. Fattar ni?! Hur fan kan man halka på ett enda löv?! Jag kan bara garva.


:D

Jävligt gammalt klipp men jag garvar fan varenda jävla gång!!!


5s

Stänger kl 13 idag. Sen ska det städas. Fuck vad jag hatar att städa! Jag vet inte om det är alla polismyndigheter i hela sverige men i alla fall här i sthlm ska det städas. 5S kallas det för. Någon slags metod för att få ordning och reda. Jävligt överdriget och löjligt tycker jag!



glasögonorm

OK, jag ska vara ärlig. Jag kan tycka synd om folk. (Ibland)

Dom som bygger om vägen vid fridhemsplan, stackarna som jobbar för SL som står ute som någon jävla kontrollant, vakten i drottningholmskuren som kollar legg och öppnar bommen till garaget, dom som krattar löv i kronobergsparken eller uteliggarna som säljer situation sthlm.

Jag kan erkänna att jag är rätt nöjd när jag kommer till min arbetsplats kl 7 på morgonen. In i värmen. Käkar min macka och dricker en kopp te.


Fan vad jag vill ha långt hår & fan vad jag måste kolla min syn!!!
Partybrillorna, sommaren 2008


xoxo

Jag älskar serier. OC, Greys Anatomy, Desperate Housewives, Christine, Brothers & Sisters, CSI, Criminal Minds, Gossip Girl mm. Men jag har totalmissat One Tree Hill. (Måste göra något åt det). Gossip Girl var lätt att komma ihåg när det gick på tisdagar? onsdagar? kl 20.00. Men nu när det är på söndagar glömmer jag helt bort.

Beställde precis Gossip Girl säsong 1 på CDON.com. Måste hade något att göra när det är så jävla tråkigt. Blir deprimerad av hösten.


I know you love me. XOXO Gossip girl


soppatorsk & foppatofflor

Träffade sara efter jobbet igår. Vi åkte till MAXI. Sara skulle göra slingor. Tog ett jävla bra tag innan hon kunde bestämma sig för vilken. Ta den! Den ser bra ut!
Hem sen till henne och svulla mackor. Inte hon, utan jag.

Skulle ta bilen till stan sen för att hämta ralle efter hans träning. Knappt någon bensin i bilen och jag var typ livrädd hela tiden att vi skulle få soppatorsk. Vad som helst kan hända när jag och sara är ute i trafiken.

Mamma frågade mig igår kväll varför jag inte hade tagit bilen till centrum på morgonen. Jag vågar inte. Jag känner på mig att det är lite bensin i bilen och jag vägrar få soppatorsk.




Ännu fler bilder från helgen som jag inte minns





last summer

Ikväll ska jag kolla på i taket lyser stjärnorna. Måste måste! Den filmen var på något sätt sommaren 2009. Min favorit i sommar. Och självklart harry potter!!


gbg

Det blir en road trip till göteborg i december med sara, therese & julia! GRYMT!



för mycket fritid

Eftersom jag är så jävla knäpp måste jag ju leva upp till det också. (Som jag kanske redan gör men i alla fall). Tanterna på jobbet har övertalat mig att börja sticka. Så fort lönen kommer ska jag köpa mig lite garn och stickpinnar. Mitt första projekt får bli en penisvärmare.


jag älskar mitt jobb



ingång polhemsgatan 30 (rikspolisstyrelsen)


polhemsgatan 30


polismyndigheten i sthlms län


ingång norra agnegatan (polismyndigheten i sthlms län)


inside


gården


g-huset


g-huset


stråket


Happy today!

Ingen aning om varför. Kanske för min kollega har tagit med sig pepparkakor eller för att en kund nyss sa att jag hade ett otroligt vackert namn? Aja, fuck den som förstör min dag!



sara & jag, ayia napa 2009


bananmuffins

På eftermiddagen har jag haft kompisdejt med erik. Först blev det donken och visade honom hur gott det är att doppa pommes i glass. Det skulle svullas ännu mer så efter det blev det flera timmars fika. Han är fan den knäppaste människa jag träffat. Roligaste också! Garvar så fort jag tänker på honom. Hur han gör fittan, försöker sig på kuken, mayhem, ayia napas fula face, kycklinglåda och alla andra knäppa saker.


tisdag

Fan vad dåligt jag sovit i natt. Var tvungen att lägga mig i gästrummet men vart inte bättre för det. Jävla rickie som snarkar hela tiden. Blir tokig!

Idag blir det att träffa erik efter jobbet. Får se vad för roligt vi hittar på. Me like.


jag vill knarka

Sitter i rickies säng. Har precis duschat. Tänkte gå ner och sätta på en tvättmaskin, kolla om det finns glass och sen fucking åmål. Det är så bra här. Trivs som fisken i vattnet liksom. Går i kylskåpet, tvättar och massa saker som det vore mitt hem. Men det är ju nästan som mitt hem.



troll?!


planering

Jag gillar att ha saker att se fram emot. Muskö & spa-kryssning med tjejerna, göteborg med sara & idol med rickie. Den här vintern kommer bli great. Kanske blir det en resa till fjällen också. Vem vet?

Tror att Muskö kommer först och om jag känner rätt kommer det bli en rätt spårad helg på carros landställe. Sprit i mängder och våghals. Me like.

Fler bilder från lördagen!


carro & jag

johanna & carro

johanna, jag & madde

madde & carro

jag, johanna, madde & carro <3


:)

Erik kommer till sthlm imorgon. Kul ju! Han ska kolla tennis men vi ska väl försöka ses i alla fall. Måste ju.

jag är rädd

Jag får dödsångest. Hur ska jag klara av köra bil i vinter? Jag kommer att dö. Jag kommer att döda andra.

:S

Inga problem att somna igår även fast jag gick upp när styvpappan ropade att det var middag. Fullständigt galen kväll i lördags! Att lägga en pizza på snaps toalett klockan 10 är inte okej. Att madde inte vet hur vi kom till grodan är inte okej. Att carro tappade bort sin kavaj är inte okej. Aldrig mer shot...

bävernäve

Ikväll har jag var ute och träffat emelie. Vi pratar mycket skit när vi ses. Idag var det hetaste ämnet pruttar. Hon gav mig en massa bra tips. Sen en fråga till hjärnkontoret. Varför luktar pruttar mer i vattnet?


r is coming home

Rickie kommer hem imorgon. Har varit borta en hel vecka. Han har lovat mig att vi ska äta middag tillsammans. Hoppas han bjuder. Jag vill ha godis också.


replay


blackout

Okej, det totalspårde igår kväll. Började hemma hos carro med henne och johanna. Gick till pizzerian. Käkade och drack pilsner. Gick tillbaka till carro. Drack vin & fixade oss. Åkte till söderhof. Mötte upp madde. Drack billig pilsner. Vidare till snaps. Beställde in mer pilsner & SHOT. Fick drinkar men ingen gick ner. Klockan var 10 och där försvann jag. Hamnade sen på grodan sergel. Var hemma hos carro igen vid 5. Tror jag.


johanna & carro

shoten & jag

johanna & madde

madde


http://www.tumbawoksushi.se/

Hittade en bild i saras blogg som är från förra året utanför thaien, vår thaien.


bakis? Säkert!


disco

Min lillasyster ska på disco idag och jag har lovat henne att fixa henne. Locka håret och såna saker. Har lovat mamma att hämna henne på discot eftersom dom ska bort. Får skynda mig snabbt hem sen och börja fixa mig själv. Ikväll blir det stan med tjejerna.


lillasyster, jag och kusin-sara


bil jävel

Idag har jag fått soppatorsk för andra gången. Blev stående mitt på vägen för andra gång. Började stortjuta och skrek på en gubbe att han var dum i huvudet och kunde dra åt helvetet. Fuck off och pekade finger!!

Lugnade ner mig och blev hämtad av min styvpappa. Åkte hem, käkade middag och åkte iväg till sara. Där har jag spenderat min kväll framför idol. Vi gjorde egen godiscola som vi svullade i oss. Nu blir det cykeln och sen movie.


igår efter träningen


kill the pain

Okej. Nu är så det så att jag har planer på min tredje tattoo. (Garva inte).
Det gör så jävla ont. Kan inte beskriva men fuck vad ont det gör!
Funderar på någon text på handleden, men vette fan.

Gjorde den första i alanya 2007. Fick en tatuering i studentpresent så ett år senare tvingade mamma iväg mig. Fyllde på med tre stjärnor till. En för varje syster.


första, alanya 2007


den andra, tumba tattoo 2009


halv timme kvar! :D

Jobbat två dagar den här veckan. Är helt slut! Man blir väl lätt seg efter man varit sjuk.

Ikväll ska jag träffa Sara. Det var verkligen 100 dagar sen sist känns det som. Vi ska väl bara mysa framför TV:n, äta godis och dricka cola. Våran grej liksom.


saknar värmen & min vän


ändrade planer

Rickie och jag ska på idol finalen. Puckot hade köpt biljetter utan att jag visste om det.
Men jag är glad. Mycket glad!


blodigt

Jag är nog den enda i hela världen som har haft blodpudding i matlåda. Trodde det skulle smaka gammal skosula men det var gott. Blodpudding är verkligen underskattat.



;D

Gårdagen var den bästa på hela veckan. Hittills i allafall..

Kom tillbaka till jobbet. Hur skönt som helst!
Träffade emelie på kvällen.
Världens roligaste msn-konversation. Börjar garva så fort jag tänker på det. Haha!
Fittan är lätt men däremot kuken, den vara rätt så krånglig. Omöjlig faktiskt!




:'(

Har fått en sticka i foten men skiten vill inte komma ut. Har öppnat upp och grävt som ett djur. Det gör ont!

Bara för att jag skulle retas med min lillasyster och säga att toalettspöket tar henne om hon inte kommer och äter. Snacka om att få igen!


rebus

sex skivor blodpudding? Gissa de du!!!


asflabb!

Är på skratthumör idag. Lokalvården håller just nu på att dammsuga taket. Tänkte det var ju på tiden att någon kom hit och dammsög. Men när jag ser att han börjar dammsuga taket börjar jag asgarva! Stackars kille!

hihi

Precis käkat lunch. Har nog aldrig garvat så mycket i pentryt som jag gjorde idag. Tänk er en gubbe på 60 som försöker härma en med harmynt. Jag höll på att ramla av stolen!


humor på låg nivå


Haha, jag döööör!!


hårkontroll igen..

Slutade käka hårkontroll. Smakade för jävla äckligt. Typ järn.
Men sanne klippte av mitt hår så egentligen borde det vara hon som ska knapra dom där tabletterna.
Vad gör man inte för vänner som vill få MVG?

Testar igen och får se hur länge jag står ut.



burrigt

Tillbaka på jobbet idag. Känns grymt najs faktiskt! Nada problemas att komma upp imorse. Däremot hade jag ingen aning om att det skulle vara så jävla kallt ute. Vände i dörren och satte på mig halsduk, vantar & mössa.
Tar bilen till centrum nu för det är för mörkt för att gå helt själv. Vem har tid att skrapa bilen på morgonen? Inte jag i alla fall... Skit kyla!


vill ha skjorts och t-shirt!


tår i ögat

Mitt liv är tråkigt just nu. Har tillbringat to mush time i sängen. Jag saknar att umgås med någon. Jag saknar min sara. Räknade ut att det var en vecka sen sist vi sågs. Vi brukade ju ses nästan varje dag förut. Hon har ju sin innebandy så jag får väl helt enkelt följa med på matcher. Så som vänner gör. Ställer upp för varandra.
Vi kommer inte glida ifrån varandra. Lovar dig. (Jag vet, det låter mesigt. Ibland behöver även jag vara lite känslig).



10 min ayia napa


otursfågeln

Varför drabbas jämt jag?! Jag har jämt en sån jävla otur. Har försökt göra ett jävla bildspel på datorn i säkert 3 timmar nu. Inte alls svårt. Skiten har hängt sig 3 gånger och jag har fått börja om. När jag äntligen var klar och skulle lägga upp den på youtube var klippet för långt. Max 10 min och mitt klipp var 11 min. Tack för den! Lär väl bli klart i natt någon gång.


svårt skadad i dödsolycka


charlie davies


do u have a pink luvtröja u know?!

Jag vill klä på mig vanliga kläder. Inte gå omkring i dom här mjukiskläderna längre. Nog för att det är jävligt skönt men 3 dagar räcker.



vi kör på dubbla glas

På lördag blir det söder, vin & skitsnack med tjejerna. Kan inte vara annat än glad att vi ska ses för tredje helgen i rad.


madde & sanne

maddisen, jag & carro

johanna & carro


från lördagen

Hade laddat med sverigetröja, tacos & pilsner men ändå ingen vinst.


carro & madde


jag


:(

Natten har varit pain in the ass. Jag hatar min astma. Har haft fucking problem med andningen i natt. Min hals har blivit värre. Trodde den hade blivit bättre igår men tydligen inte. Vårdcentralen suger. Hittar aldrig något fel och kan aldrig vara tydliga. Jag saknar mitt jobb.

Tack och hej


so bloody english

Börjar bli jävligt trött på att inte kunna sova. Ligger och kollar på något jävla skit program på tv. Skins heter det. Jävla britt engelska. Euuuh!

Om ändå r kunde vara här. Bara vara här. Klia mig på ryggen, klämma någon finne, hämta vatten, klia ännu mer, hämta mer vatten, göra en macka, sjunga en sång, puffa till kudden.........


jag gör det om och om igen...

Jaha, att ha otur är ganska normalt för mig. Idag lyckades jag tappa mitt körkort under altanen.


snorunge


jaha...

Lätt det är att bara klicka hem stuffs från nätet. Gjort det igen.


sick of this shit

Ligger i sängen. Käkar rostade mackor med ost, dricker te och glor på ett päron till farsa firar jul.
Imorgon tänker jag gå till jobbet. Suger hästpung att bara ligga hemma. Blir ju fan sjuk bara av det. Psyko!

Köpte en jacka för ett tag sen men lämnade tillbaka den. Är jävligt sugen på att beställa hem den från nätet igen.
Jag har bara kalla jackor och steget efter det är min vinterjacka. Den skulle vara perfekt till min stövlar.


old shit

Hittade ett sms i min bok som jag fick exakt för 4 år sen av rickie.
13 okt 2005.
God morgon älskling! vill bara säga att du är finast i världen!

<3

smsbok

Kan inte sova. Ovanligt va?! Jag har ont i hela kroppen. Så där "sjukont" att om någon rör en så skaver det i hela kroppen och känns som jag ska behöva springa på toaletten när som helst. Jag hatar att spy.

Whatever, jag lever i alla fall. Passar på att skriva in lite sms från ayia napa i min smsbok. Har inte skrivit i den på 100 år. Kan ju vara kul sen i framtiden att läsa och hitta gamla sms.

Inkorg:

Rickie 14 aug 2009 12:03
Va gullig du är älskling. Jag kommer sakna dig min prinsessa, du är mitt liv. Du är underbar. R<3M

Mamma 20 aug 2009 10:32
Hur mår du? Har du fortfarande feber? Prata med reseledaren om att du är sjuk å kolla om du ka få pengar tillbaka. Kram mamma

Rickie 20 aug 11:11
Hej älskling! Mamma sa så här: då har hon svininfluensan men har hon inte svårt att andas behöver hon inte besöka sjukhuset. Älskar dig hjärtat!

Sara 22 aug 2009 05:14
Vart fan är du?

Erik 24 aug 2009 03:57
Du måste vara lite mer självisk! Vi har ju trots allt 3-stjärnigt hotell + världens största kackerlackor...

Erik 24 aug 2009 18:05
Ta en återställare? Skönt att du mår bättre iaf. men du ska ut ikväll till grabbarnas?

Emelie 27 aug 2009 01:01
Kom hem nu era jävlar! Tumba är så tyst utan dig min vän. Hur mår du förresten? Är det bätte med svinet?

Sara 27 aug 2009 02:28
Mickan du har nyckeln , RING MIG.

Kristoffer 27 aug 2009 16:24
Ni kör hårt ikv också eller?




idolfinalen 2009

Biljetterna har släppts och jag kan äntligen få min försenade 20 års present av världens bästa sara.


<3


mobilbilder del 2


min coola lillasyster


söta lillasyster


kronobergsparken


lovely converse


rpb

Ligger fortfarande i sängen. Kollar på Rosat på Berns. Så jävla bäst! Har faktiskt kommit på världens bästa kycklinglåda recept. Det bästa av allt är att Erik är den enda som måste smaka det. Om jag dör imorgon så ska du veta att jag sparat receptet på en lapp som ligger i mitt sängbord. Du kommer kräkas. Du måste!

 




blocket nästa

Har inte velat göra mig av med min balklänning. Har hoppas att syrran skulle köpa den av mig men hon vägrar. Nu blir det blocket! Bye bye jävla klänning!


slisk!!

Hundra år sen jag klagade på något känns det som. Jag älskar att klaga på saker. Bästa som finns är att hata.

Människor som står på fel sida i rulltrappan.
Snorungar som lyssnar på musik på buss, tåget, tunnelbanan, whatever utan hörlurar
Människor som pressar på tåget innan folk har gått av
Folk som går långsamt och stannar upp mitt i allt
Pluttinuttiga förhållanden (Emelie du vet vad jag menar)
Snåla personer
Johan Skagerström
Patrik Ekwall


Det kommer mera!!







darin - viva la vida


igen

I lördags satte vi oss på en buss som åkte åt fel håll. Sanne, madde & jag. Hur fan lyckas man?!


sicki

Vaknade för drygt 20 min sen. Är helt död! Lyckades ta mig ner till köket för att hämta lite glass. Mår illa efter glassen.. :/

Funderar på att fortsätta kolla på filmen. Tedskedsgumman is the shit.


hemmet


mitt rum


det är synd om mig

Mår piss idag. Halsen strular som vanligt fast ännu värre, feber & hostar. Jag pallar inte. Var ju nyss sjuk fan!

Aja, har legat i sängen hela morgonen. Lyckades ta mig upp för ett tag sen och nu håller jag på att städa ur klädkammaren. Har redan hunnit slänga 5 par skor?! Rickie kommer bli överlycklig.

Får se hur länge jag pallar innan jag måste tillbaka till sängen.




kollade igenom mina bilder och hittade den här.
17 år kaske?!


galgfan

Köpt galgar idag. Tråkigaste och dyraste köpet ever. En galge för 10 kr.

Rickie följde med mig. Lackade på mig att jag parkerade för långt bort. Jag kan inte parkera så därför är det bäst att parkera så långt bort i från alla andra.

Vi gled hem till mig sen. Käkade glass och kollade på tv filmer.

lördag

Spenderat kvällen hemma hos carro. Tacos, alkohol och fotboll. Fest efteråt men den sög hästpung så jag gled hem. Kunde inte sova även fast jag hade enirodockan bredvid mig. Blev en film som jag hade tänkt se med rickie men han verkar ju vara så fucking busy med annat hela tiden så han får fakiskt skylla sig själv. I dont give a
fuck.




jag saknar värmen, vännerna, vara solbränd, party mm.
Men först och främst saknar jag att vara med sara 24/7


fu

I BREAK THE RULES SO I DON'T CARE!!!



sverige vs danmark

Ikväll blir det middag, fotboll & pilsner med maddisen & carro.  Me like.


Kungsträdgården, EM 2008


over

Hade sätt fram emot den här onsdagen så länge och nu är det bara över. Men jävligt kul var det. Hoppas på en favorit i repris. Men det får bli i Sketlanda. Sen i sthlm, Sen i sketlanda osv..


braindead

Pappa och Linn ska plocka upp mig i Stuvsta efter jobbet. Satt en påminnelse på mobilen kl 16:34 (tåget kommer fram till stuvsta 16:35) att jag ska hoppa av tåget. Det kanske låter konstigt att glömma borta att hoppa av men jag är så. Jag skulle lätt kunna glömma.


smells like shit

Syrran vill att jag kommer och hälsar på henne på skolan. Jag vette fan alltså. Hon bor ju typ på en bondgård och jag är känslig för lukter. Känner på en gång om det luktar. Finns fan inget värre än när dom gödslar på alfa laval.



sleten

Helgen är efterlängat. Gårdagen var så jävla jobbig. Länge sen jag var så bakis. Jävla typer som söp mig totalt under bordet.
Käkade middag när jag kom hem igår och sen låg jag i sängen hela kvällen tills jag somnade vid halv 8.
Rickie kom och störde mig mig vid halv 9. Skulle kolla på TV, duscha och massa jävla grejer.


drunk?!


fler bilder från sara




onsdagskvällen





onsdagsklubben

Död är jag. SLETEN som fan! La mig en halvtimme på golvet i ett konferensrum och sov. Aldrig mer utgång på en onsdag. Sängen lockar som fan.


lyckad utgång

Sushi med sara igår på söder. Jävligt gott! Förade sen med vetlanda på deras vandrarhem. Stureplan och utslängd blev man. Alla utom sara typ.. Pinsamt värre! Sen blev det något place på sveavägen tror jag... Kom knappt in. Skyllde på skorna. Aja.. Träffade Ullis och Maja där. Ayia napa people. Tänkte att det var smart att sova i stan så det blev närmre på jobbet. Aa tjena. Helt fucking slut i morse!


Bilder kommer!

!!!!!

10 min kvar tills jag får gå hem. Jag vill hem nu!!! Jag är skit taggad inför ikvällen ska ni veta! Har grymt höga förväntningar och hoppas på en regäl fylla!! ME LIKE!!



ett av mina köp


fucking party tonight!

Unbelievable! Hann med mina ärenden på lunchen. Gina tricot, H&M & bolaget. Men något käk blev det inte. :/

Skit stressigt efter jobbet idag. Måste hem snabbt. Duscha & byta kläder. Sen ska jag och sara till stan. Käka sushi och sen möta upp the gang från sketlanda. Klackarna i taket mutha fucka!



slutkörd

Igår efter jobbet mötte jag upp Erik och hans vänner. Satt på en sportbar. Dom käkade hamburgare & drack pilsner. Jag kollade på. Sparar mig tills ikväll istället. Kom inte hem förens 8 typ.
Satte mig på cykel, duschade, kollade på DH och somnade. Var helt slut!


jag saknar sara & ayia napa.


turister

Pratade nyss med Erik. Frågade vart dom var någonstans och självklart var svaret VET EJ.
Haha, helt lost!

Maddisen dom skulle till armémusset. Hahahaa!!!!!


grattis i efterskott!

Grattis på 19 årsdagen Muffen! <3



PS. Jag har en så jävla rolig grej på G. Du kommer att döööö!! DS.


du vet att de blir mayhem...

Storfrämmande från Sketlanda idag & imorgon. Erik kommer till huvudstaden. Hinner nog inte ses något idag men imorgon blir det utgång. Ska bli jävligt kul!




måndag igen

Från och med imorgon börjar jag jobba heltid igen. Happy face så jävla stenhårt!

Rickie kommer hem till mig idag efter jobbet. Han ska hjälpa mig med garderoben. Jag är expert på IKEA möbler men den här är så jävla hög så jag behöver lite hjälp. Det bästa är att det är en PAX garderob så man kan ju bygga på den och göra den ännu större.




ikea

Min familj har bostadsproblem. Vi bor 7 pers i en villa men bara sovrum för 6. Syrran har fått för sig att hon inte behöver något rum eftersom hon ska flytta så hon gick med på att flytta in i klädkammaren. (Skrattattack).
Det betyder att alla min kläder & skor måste ut därifrån, Så idag blev det IKEA. Fick en garderob. Thanks!

Aja, montera upp den tänker jag göra imorgon. :/



dludde

Vart tokig på rickie igår för att han inte kunde ge sig och vara hemma hos mig. Men sen förstod jag ju varför. Han hade köpt rosor & champagne. Han måste ha råkat ut för någon allvarlig olycka och slagit skallen ordentligt!
Men det var mys. Svepte champagnen, svullade ost, parma skinka, kex & kollade på Knowing.




vad fan hände igår?

Sov till halv 6 idag. Mått så fucking dåligt! Känt som att skallen ska sprängas och huvudet i toaletten ett antal gånger idag. USCH!




friday night2

senare på kvällen blev det krogen. Nype, the vibe, the ice.. whatever liksom. Byter namn lika ofta som jag byter trosor fan.


ante & jag


frida


sofie, frida, jessica & jag


jag


fuck you


friday night1

Middag hos Carro igår med sanne, madde & johanna. Jag har saknat dom tjejerna. Det är absolut inte sista gången vi ses. Det kommer mera.. Kryssning & Muskö. Me like.

 


madde & sanne


johanna


carro


me


bara 1 390 000 kr...

Hittade en toppen 1a på kungsholmen till mig. Precis vid jobbet och sushiställe precis utanför. Me like.




oh like it like it

Alice har fått komma hem nu. Vad hon hade vuxit. Skratta hade hon börjat med. Sötunge!


några dagar gammal


bye bye ashole!

Trött som fan på att bo hemma. Trött på allt jävla tjat! Räcker med ett par trosor på golvet så blir det ett jävla liv. Hon tycker jag ska börja ta ansvar men det är ju hon som är mamma i huset. Eller?
Jag är bara en lat 20 åring som ska ligga i soffan och käka chips hela dagarna.

Jag vet exakt hur jag ska ha det när jag flyttar. Ayia napa stuket ska det vara. Svinigt som fan! Och jävlar den som klagar eller säger något.



linn

Tro det eller ej men min syrra kommer flytta före mig. Hon är liksom 16! Redan på måndag tar skitungen sitt pick & pack och flyttar in på skolan. Så hon ska alltså bo på internat. Jävligt strongt av henne.


pinsamt värre!!!


psyko

Täppt i analen. Nej, hård i magen heter det ju.

Vart får jag allt ifrån? Roliga är att jag kommer bara på sånt när jag är med emelie.

bloggsms

ingen mottagning på jobbet längre...

Sms till emelie:
alice kommer hem idag ska jag ska hem till pappa och äta middag efter jobbet. Hör av mig när jag är påväg hem.


emelie 09


vi i femman

Ser fram emot morgondagen grymt mycket. Ska träffa sanne, madde, carro & johanna. Like old times liksom.
Det var ju vi som var the gang. Vi 5. Middag, skitsnack & vin.


johanna & carro

carro & sanne

jag & johanna

carro & madde

sanne


duck

Försov mig i morse. Skyndade mig som som fan men tror ni att bussjäveln kom eller? Nej! Fick springa till tåget istället. Jävla SL!

Kollade på hollywood fruar igår kväll innan jag somnade. Kan faktiskt inte låta bli att tycka Anna Anka är as skön.
Hon är så jävla rolig. Säger precis som hon tycker och hennes skånska dialekt passar så jävla bra på henne. Mer Anna Anka åt folket!




RSS 2.0