home alone

Har precis käkat middag. Jag och r är själva här ikväll. Skönt. Har käkat kyckling och pommes. Gott. Leker med web kameran. Ska duscha nu och sen tända ljus och ha det mys och kolla film. Om jag får välja blir det en julkalender. Hihi...



skyltning

Igår efter kaladet åkte jag med mamma, nike och jocke till IKEA. Dom hade börjat med julskyltning. Mysig men lite för tidigt även fast jag längtar liksom.


najsiga helg

Igår låg jag i soffan nästan hela dagen och FRÖS! Kollade på hela julkalendern kaspar i nudådalen. På kvällen kom emma och chrippa över till rickie. Vi svullade och kollade på blitz? tror jag att den hette... Nice lördag.
Nu ska jag åka hem en snabbis och sen till moster elin som fyllde 31 år igår. Grattis!



EM 2012

Satt bänkad i framför TV:n igår kväll. Missa sverige-holland kunde man ju bara inte. Och vilken otrolig match vi gör. Vilket lag! (utan zlatan) Sommaren 2012. Vilken sommar det kommer bli! Jag är så glad!

 


sleminga tider

Ja, precis. Varenda människa snorar och äcklar sig. Hörlursgrejen på min iphone har gått sönder så det går ej att lyssna på musik. Det suger. Igår äntligen satte det sig ingen snor-människa bredvid mig. Lycka. Men istället börjar hon tugga tuggummi och smskar. Äckliga kvinna!




frussen

Skulle ha gått till årstaberg idag men började regna precis när jag skulle gå... Ska ta ett varmt bad nu. Är kallt både ute och inne. Ska kolla på efterlyst ikväll. Förhoppningsvis försvinner mitt sötsug också.


skandal! (kalkon)

ICA har redan börjat sälja julmust! Det är förbjudet! Man får verkligen inte dricka julmust än! För några år sen hade jag en regel att jag inte fick dricka must förens första advent men har börjat släppa lite på det mer och mer.. Känns rätt lögligt. Men julmust i oktober är INTE okej.
Kan erkänna att jag smått börjar längta efter julen. Redan kollat pelle svanslös julkalendern med r.


tummen ner x 4!


saturday

Lördagskvällen spenderades ihop med julia och melanie i Liljeholmen. Det började bra men slutade inte direkt på bästa sätt...


little sister

I lördags umgicks jag med min lillasyster och hennes kanin rosetta. Vi lånade böcker på biblioteket, åt på donken och köpte lördagsgodis. Var en sväng förbi bolaget och handlade lite inför kvällen. Nike satt utanför och väntade snällt på bänken och läste bok. Rosetta satt snällt bredvid.


knöl

Har fått en kompis på vakan som jag ogillar! Ska klämma den lite senare men nu innan blir det Irene Huss.


förvirrad kvinna?

Det här med att börja ett "nytt" liv verkar liksom inte vara min grej.. Det går inte! Träna = tråkigt, äta nyttigt = äckligt, sonyttigt = godast! Nu när det börjar bli mörkt på kvällarna är det skit mysigt att dra på en rulle, tända ljus och käka något gott till. Igår gjorde jag och min blivande sambo mackor med räkor och avokado. Nyttigt eller onyttigt? Det var gott så det borde vara onyttigt. Eller?


shooooppa!

Är helt slut! Jag och r har verkligen shoppat loss idag på ikea. För en gång skull uppskattade vi båda det. Killar och ikea brukar väl egentligen inte passa ihop? Tillsammans köpte vi schäslong till soffan, klädsel till soffan, soffbord, tallrikar, glas, bestick, handdukar, kastrull, stekpannor, toaborste? och en jävla massa annat skit som man tydligen behöver... Grejen är den att det känns som att man aldrig kommer bli klar?!
(TV-bänken köpte jag tidigare i veckan på blocket som jag blev grymt nöjd med. 200 kr kostade den).



RSS 2.0