Kom an, kom an, pirater

Jag har laddat min dator med Astrid Lindgren musik så nu poppar jag och lillasyster som bara den!


buffé

Joanna, Patrik och jag var ute på lunchen idag och åt buffé. Sushi och thaimat. Skit gott verkligen!

Just nu känner jag mig svullen så jag längtar tills jag får simma!


inget spec.

Igår kväll kom Sara hem till mig. Kollade på handbollen, köpte gott på ica, kollade Sex and the city och snackade en massa skit. Hon åkte hem och jag somnade gott.

Men vaknade i natt/morse av att lillasyster skriker, hon hade drömt mardrömmar så hon fick komma in till mig. Men hon ville inte sova, hon skulle prata, titta på Tv och massa annat. Fick i alla fall tyst på henne till slut.

Tog en tidigare buss till jobbet idag för jag hade tänkt träna innan men jag var så jävla trött så jag sket i träningen men fick lite annat gjort på jobbet. Trevligt att Pontus tog samma buss som mig. :)


big news

Ska väl då ta och berätta om nyheten. Igår kväll fick jag reda på att jag ska få ett till syskon. Jag vart rätt så chockad eftersom jag trodde det inte skulle bli några fler ungar. Först visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta men men..
Jag är i alla fall jätte glad nu och det ska bara bli roligt!

jag är bäst!

Igår efter middagen ställde jag mig på crosstrainern och körde i 30 min och efter det blev det situps också. Jag känner mig faktiskt riktigt duktig!

Idag ska jag simma direkt efter jobbet och efter det blir det hem och träffa Sara. Hon sviker mig i helgen så därför får vi träffas idag. Sen efter det blir det att träffa Rickie-pickie.


sjuk överrasking

Jag ska få ett till syskon! Är fortfarande chockad, berättar mer sen.


mera shopping

Tryckte i mig fiskpinnarna för att hinna gå en stund i Västermalmsgallerian. Gick nog där lite för länge för jag lyckades få med mig ett par pumps. Inte bra! Aja, strunt samma! :)

Idag ska jag inte träffa R eftersom jag ska hem till pappa. Han hade tänkt följa med men har nackspärr så han blir kvar hemma. Ska i alla fall bli roligt att träffa Linn och Jenny! Idag tänkte jag försöka köra lite på crosstrainern och jag hade lovat Linn färga hennes hår i veckan.

shopping

Jaha, igår efter jag simmat blev det 2 timmar på stan. Ibland är det faktiskt skönt att gå helt själv och slippa andras viljor. Det fick bli en locktång, kjol och top.

Hemma sen fick det bli tonfisk, avocado och keso till middag.
Rickie kom ner till mig också sen senare på kvällen. Har ju inte träffats så mycket på sista tiden så det var skönt att träffa honom igen. Dludde! :P
Sen innan jag gick och la mig gjorde jag faktiskt 100 situps!


hipp hipp hurra!

Idag är det Caroline Wennerholms födelsedag! Grattis grattis på 20 årsdagen Carol!!


:D

Om 10 min ska jag ta lite friskvård, ska nämligen simma. Det är skönt när man kan simma och träna gratis på jobbet.

Efter jobbet tar jag nog en sväng på stan.

Juste jag tappade min mobil i golvet för ett tag sen och då måste 0an ha hoppat tillbaka för nu funkar den hur bra som helst. Konstigt det där! :P

Måste bara säga Grattis till Bea som tog körkort idag!! SKÄRHOLMEN NÄSTA!!! :D


kul?

Igår efter jobbet mötte jag Carro i Tumba. Vi snackade ett tag men hon drog hem sen och då skulle jag ju ändå köra med körskolan. Det rullar på och snart är det mitt!

Blev rätt sent så till middag fick det bli två ägg, avocado och lite skinka. :/

Sen på tal om ingenting tappade jag min mobil i golvet så 0-knappen fungerar knappt. Har ju haft min mobil i knappt ett halv år ju, suck!

:)

Jaha efter jobbet funderar jag på att gå en sväng i Tumba C och fylla min sminkväska lite. Känns som det behövs något nytt där i. ;) Efter det ska jag i alla fall direkt till körskolan och jag vill verkligen ha det där jävla körkortet nu!

ny vecka

Måndag igen och ska jag vara helt ärlig så känns det faktiskt riktigt bra. Har inte varit på jobbet på 100 år känns det som!
Maddisen kommer inte ut på nätet så det känns ju sådär. Vem ska jag då prata med? Jag som hade massor av roliga saker att berätta föt henne ju! Hon gillar när jag är så där knäpp och gör saker som bara jag kan göra! ;)


Gillar den här bilden.

bättre förr...

Jag måste börja inlägget med FAN! Jag tyckte om långa telefonsamtalen med mina vänner, msn konversationerna med Sanne och Carro på kvällen och allt det andra. Nej nu känns det som att man inte kan prata om allt med vännerna för pojkvännen sitter och tjuvlyssnar.
J på jobbet sitter och berättar om hur hennes vänner försvinner för alla har förhållanden.
Jag vill inte bli en sån och jag tänker absolut inte det heller!

Snälla mig, någon måste komma och rädda mig och det SNART!















fastnat


huset almost like home

Gårkvällen började på nog Sthlms sämta nattklubb ever, K15! Nytt namn och grejer men vad fan det var samma gamla skit. Sara och jag tröttnade och drog till Husets istället. Där var det lika grymt som alla andra gånger jag varit där. Sannisen var där och hon blev nog faktiskt riktigt förvånad över att jag dök upp! ;) Sen var ju Jocke, Pontus, Jensen och alla där så det var trevligt, mycket trevligt!

HAR INGA BILDER FRÅN GÅRKVÄLLEN!


19 idag

Det är ingen vanlig dag för det är Jokaim Wahlbergs 19 års dag!



Hurra hurra hurra!

den hon vill ha...


Puss på dig Sanne!

sista sekund

Tacos till middag och det var på tiden, kändes som det var 100 år sen jag åt det sist.
Desperata Madde tvingar med mig till Skärholmen efter middagen för att köpa present till Joel (tre års dag imorgon). Hon hittade till slut något och vi köpte faktiskt ingentnig till oss själva (jag har inga pengar), duktigt av oss.

Resten av familjen sitter där nere och kollar på Let's Dance. Jag pallar typ se tre danser sen tröttnar jag.. :/
Funderar starkt på att krypa ner i sängen och kolla på sex and the city.


räkan

Idag har jag ätit lunch med pappa. Vi tog en varsin räksallad. Jag gillar det där stället i Västermalmsgallerian.


fri som en fågel

Idag är jag på jobbet. Känner mig inte så pigg direkt men det går bra det här.
I helgen blir jag R-fri, ska faktiskt bli riktigt riktigt skönt! Jag kan inte sova bredvid den människan längre. Han snarkar, hostar och klänger! I natt gick jag in och la mig i syrrans säng eftersom hon ändå var hos pappa. Rickie ska till landet i helgen så kommer han väl aldrig att bli frisk. KLANT!

Jag har troligvis en jävla virusinfektion i kroppen, typ influensa antar jag så jag ska faktiskt bara ta det lugnt i helgen. Sanne pratade om stan imorgon och då hoppas jag att hon menade att vi skulle dit på dagen. Ikväll blir det ialla fall en lugn hemmakväll med sex and the city.

:(

Jaha, var sjuk för två veckor sen och nu är man det igen... Läkaren sa i alla fall att det kan bero på att jag har känt mig stressad, orolig och man kan även få huvudvärk och ont i ryggen av sömnproblem. Har ju faktiskt haft rätt svårt att sova sista tiden men men.. Det var inget farligt i alla fall.
Det börjar faktiskt kännas jävligt tråkigt nu! Jag vill tillbaka till jobbet på riktigt nu. Är trött på att vara sjuk!


cypern 2009

Så som det ser ut nu ska jag och Rickie spendera två veckor tillsammans på Cypern i sommar. Först var det ju tänkt Grekland men jag har hört att Cypern är så himla fint så det blir nog det. Har även gjort en bokning på det här fina hotellet.


Ett fint poolområde är ett måste, eller hur Maddisen? ;)

ge mig!!!!!

Kollade på min favorit skidfilm som Sanne hatar men i alla fall. Jag fick typ ett cp-ryck och nu vill jag sticka iväg och åka skidor. Vet att jag måste spara till resan men vad fan. Kan ju inte vara skidlös iår, eller?


barnpassning+handboll

Idag tänker jag gå hem halv 4 faktiskt. Ska hämta lillasyster på jobbet eftersom mamma ska iväg och styvpappa jobba över. Jag tror nog hon vill ha köttbullar och spagetti till middag.



Rickie kommer väl ner till mig vid 6-tiden och då blir det handboll. Han satt verkligen helt inne i matchen igår. Ibland tror jag faktiskt att han saknar det. Kommer ihåg när man gick upp skit tidigt på morgnarna för att titta och sen EKENcup när det spöregnade bara för hans skull. Efter ett tag pallade jag inte längre så det blev att jag låg kvar och sov istället.

nu igen...

Jaha nu har min mamma börjat med det där Thailand-snacket nu igen och det verkar som att dom blir borta tre veckor i sommar. Men vem bryr sig? Jag och Rickie får ett helt hus för oss själva och dessutom så drar jag förhoppningsvis till Thailand i Januari-Februari någon gång och då blir jag borta minst en månad.





box

Vart lite småsugen på Sällskapsresan så jag gick in på Cdon.com och helt plötsligt hade jag beställt hela boxen. Hur gick det till? :/


helgen

Sara och jag hämtade upp Emelie efter jobbet. Efter det åkte vi hem till Sara för att äta sushi. Melanie och Malin kom senare och då blev det vin och singstar för fylla muggar! Vart så jävla prutt-full så lördagen mådde jag inte alls bra. Jag och Rickie som skulle på bio. Efter lite mat och ipren mådde jag lite bättre. Vi såg Wallander och den var faktiskt riktigt bra.

Mamma hade plockat fram räkor, ost och grejer som vi skulle äta när vi kom hem så det blev bara en lugn myskväll för mig och R.


miss

Hur länge sen var det jag kollade på vakna med the voice?! När man gick i skolan kollade jag varje dag! Det är faktiskt någonting som jag saknar. Duscha på morgonen, äta frukost och titta på vakna med the voice. Nu har jag en halv timme på mig och det blir bara att jag klär på mig och bortar tänderna. Sminkar mig gör jag på jobbet för att jag ska kunna sova längre på morgnarna.


lång resa

Jobbade över igår, blä! Men mötte i alla fall Rickie efter jobbet och för en gång skull fick han vänta på mig. Gick hem och åt middag. Johanna kom och hämtade mig sen så åkte vi hem till Madde för att planera våran lång resa. Frågan är bara fall om man kommer kunna få ihop så mycket pengar på ett år? Vi får väl se. :)


nya sommarplaner

Bea och jag har helt cp sommarplaner alltså! Men det roliga är att fall om det skulle ske så skulle det säkert bli jävligt roligt! :D


övertid

I natt har jag knappt sovit någonting. Måste ha mötet idag istället för imorgon + att jag måste göra lite saker som jag missat när jag vart sjuk. Jobbigt!

Idag efter jobbet ska jag träffa R igen. Det var några dagar sen och jag längtar faktiskt efter honom!

charter

Sitter här och kollar på resor. Jag vill bara bort! Folk snackar om sista minuten men jag vill ha det bokat och klart + att ha något att se fram emot. Jag och R ska åka någonstans i sommar. Vi funderar faktiskt på Grekland men vi vet inte än. Minns när vi två åkte till Göteborg 2006. Snacka om att jag kände mig vuxen då.



MS?

Igår mötte jag upp Sara efter jobbet. Vi käkade på thaien och satt där och snackade i typ 1½ timme.
Sen tog vi en promenad. Gick förbi Ante men han var ju inte hemma. Tänkte att han skulle komma på några roliga skämt så vi kunde skratta oss varma. Jag och S gick sen hem till mig och sjöng singstar. Vi sög! Sara åkte hem och jag la mig i sängen och kollade på sex and the city.

R och jag skulle prata på kvällen innan jag somnade men jag orkade verkligen inte. Vi som inte hade pratat på hela dagen!


spikat?

Såg att Emelie också hade velat äta på thaien och jag lovar dig, nästa gång ska du få följa med! ;)

Bara måndag och jag verkar redan ha min helg planerad. På fredag blir det chill med bruds. Middag, vin, singstar och en rejäl fylla!


 

thaien

Tänkte ringa Sara snart. Kom på den bästa idéen att hon och jag ska äta på thaien någon dag den här veckan.


egentid

Jag och Rickie ska inte träffats förens på onsdag. Det var min knäppa idé men jag måste få sova. Har jätte svårt att sova när han sitter uppe hela nätterna och knappar på tangenterna. Sen så har vi träffats så himla mycket senaste tiden så jag behöver få andas lite.


utslängd

Natten mellan lör & sön kunde jag inte alls sova. Hade en klängapa brevid mig och som dessutom snarkade! Halv 9 på morgonen fick jag nog och slängde ut honom. R fick sova i rummet bredvid. Men vid 12-tiden vaknade jag och frös och kände mig riktigt ensam så då fick han komma in igen och vi vaknade inte förens 4 på eftermiddagen. Riktigt skönt!

Senare på kvällen gick vi ner till mig. Tittade först på trollkarlens hemligheter och efter det blev det film mys.



dötristfest

Har varit hemma hos R ett tag nu. Han är ute och röjer på stan så jag har passat på och plockat undan lite från hans rum. Såg inte okej ut innan men nu är det fint. :)

Ikväll har jag varit på en chill-fest med Madde, Sanne och Moa. Jag var inte alls på något partyhumör så för mig var det mest bara en pina att sitta där så jag tog mitt pick&pack och åkte hem till R istället.
Halva min kebabrulle ligger där nere i köket och väntar mig, är skit hungrig! Har tagit med mig sex and the city boxen hit så jag ska ha något att sysselsätta mig med medans jag väntar på R.

Natti natt!


tb's + vårsta

Igår efter jag hade varit hemma hos R kom Bea hem till mig. Singstar blev det och senare på kvällen åkte vi ner mot Tb's för avskedsfest för Kossi.
Emelie och Malins debut på Tb's och dom kan ju inte annat än att hålla med om att det var bättre än dom trott ;) Fest i Vårsta efter och det var faktiskt helt okej.
Micke Gillenberg drack vin för 1000 kr trodde han och Jensen kladdade nagellack på Pontus och J tyckte att han fick skylla sig själv om han gick emot när han var nylackad. Kvällens roligaste!

Bjuder på lite bilder från ICE den 27 december






sjukling

Däckade i sängen direkt efter jobbet i onsdag och minns knappt inte att jag åt middag. Inte så ofta jag är hos pappa och när jag väl åkte dit så sov jag.. :( Vaknade vid 2-tiden på natten och kände direkt att febern hade stigit och jag mådde inte bra. Så tordagen och fredagen stannade jag hemma från jobbet. Var helt sänkt!


sick

Nu är man tillbaka till den verkliga vardagen på riktigt! Känns bara skit! Jag har fortfarande feber och sitter här inlindad i en filt, vill hem och lägga mig i min varma säng.


röd dag.

Igår tog jag och Rickie bara det lugnt. Jag hade fortfarande feber och sov till klockan 13.00. Vi orkade inte laga någon lunch så det fick bli sushi från thaien. Kvällen kollade vi på en film och efter det blev det tvspel.


cold as ice

Lugn hemmakväll i lördags tänkte jag med med mycket övertalning åkte jag i alla fall in till stan för att möta Emelie och Malin. Vi tog oss till ICE där det var rätt lugnt med folk men jag körde nykert och hade rätt trevligt i alla fall.


cs

Igår började Rs föräldrar lägga nytt golv i köket. Jag satt mest bara och tittade på, hehe. Sushi till middag och därefter tittade vi på två filmer vi fyra. Efter det ville R spela CS mot mig som vi alltid gjorde förut och han hade nog inte räknat med att jag skulle vara så bra som jag var. Han tyckte faktiskt det var riktigt jobbigt ett tag.
Under natten kom febern tillbaka igen och R fick serva mig i natt. :)

cp

Om jag har fått urinvägsinfektion så är det fan SLs fel. Det var så jävla kallt på bussen i morse. Jag frös och när jag skulle kliva av vid Fridemsplan hade nästan ingen känsel i benen!


god fortsättning

Nyårsafton började med middag med familjen. Madde och Sara kom sen och hämtade mig så åkte vi till folkets för att gå på fest och det var en av dom tråkigaste nyårsfester jag varit på. Efter 12 slaget åkte jag vidare på en annan fest som var betydligt roligare. Kom väl hem vid halv 4 och då somnade jag på en gång.
2 stjärnor

Nyårsdagen var mindre rolig. Vaknade vid halv 9 och vart helt täppt i näsan, halsont, svårt med andningen (förkylnings astma) och feber. R sa att jag var fyllesjuk men jag har faktiskt känt mig dålig i några dagar. Så han hade fel.
På efter middagen hyrde jag två filmer som jag och R skulle se på kvällen. Överraskning! Han blev glad och berättade om och om igen hur bäst jag var, att han aldrig skulle kunna få någon bättre än mig och lalala. (SMÖR) :P


RSS 2.0