snik

Idag efter jobbet åkte Sara, Rickie och jag till Skärholmen för att hitta något att ha på oss imorgon men jag hatar att leta efter något utan jag vill liksom lägga märke till något på en gång.. :/ Vi fick i alla fall med oss nyårsdrickan hem. ;)


tvspel

I två dagar har jag och R legat hemma i min säng och spelat Tomb Rider och käkat chips.
Så nu har vi klarat hela spelet. Vad ska vi hitta på nu? R gillade verkligen min nya TV och vill typ inget göra annat än att spela så han gick och beställde något spel på nätet som han brukade spela när han är liten så idag efter jobbet ska vi väl börja med det.


mellandagsrea

På lördagen åkte jag, R och hans pappa till Media Markt. Hade egentligen bara tänkt köpa något PS2 spel men det blev 2 spel och en ny TV.


juluppehåll

Nu är man tillbaka på jobbet igen (bara en dag) sen är man ledig igen.
Har ju haft semester så sitta vid datorn har ju inte alls funnits med på min lista.

Uppdatering då.
På julafton var man hemma hos kusinerna i Huddinge och allting är samma varje år.
Kalle Anka, julbord, tomten, fika, julgodis. (när man var liten ingick ju leka med klapparna också).
Åkte i allafall hem till familjen Lindblom på kvällen för att öppna lite julklappar där också. Fick ett par superfina Converse av Rickie. Jag, R och Kim tog sen taxi mot Tb's.

Juldagen åkte jag med min mammas familj hem till mormor och morfar för att fira julafton igen.
Ingen Kalle Anka, julbord, julklappsutdelning, gröt, julgodis och sen Tb's igen.

På annandagen var man ju rätt sliten så det blev en lugn dag med R hemma hos mig.

if it makes you happy


nanny

Måndag idag och jag fick sova tills jag vaknade. Eller ja nästan i alla fall. Lillasyster kom in och väckte mig kvart över 9. Ska nämligen vara barnvakt åt henne idag. Vi ska snart ner till ICA och köpa en julgran. :)


?

Jag känner mig så himla ensam.

söndags mys

Nu ska jag göra som jag nästan jämt gör på söndagar.
Ner till ICA, köpa lite godis, hem igen, sätta på sig myskläder och sen bädda sig ner i sängen och glo på film. Idag får det bli ett antal avsnitt av Greys Anatomy. Jag ska bara njuta!



Carro spiknykter!

:)

Har känt mig rätt så nere den sista tiden men nu känns det som att det har börjat vända. Det trycket för bröstet jag trodde jag skulle få har jag inte fått. Det känns underbart! Det var inte så farligt som jag trodde. Jag sysselsätter mig med sånt som jag gjorde innan vi träffades och det är bra med mig. Livet rullar på som vanligt helt enkelt.

fre-lör

I fredags träffade jag Emelie, vi pratade om våra problem och lite till. Vid 10-tiden blev jaq trött och gick hem och sov.

Sen igår åkte jag hem till Sanne efter middagen. Snacka om panik när hon ber mig färga hennes hår. Det brukar liksom vara tvärtom. (Hon är frisör) Men det gick väl helt okej tycker jag. :) Var väl hemma vid halv 1 på natten.

Idag har jag, pappa och Anna-Karin vart på Maxi och handlat julmat och en julgran. Jag valde den finaste kungsgranen av dom alla.
Nu finns ingenting som skulle kunna få mig ledsen, tack JG!

rickie lindblom

jag älskar dig.


semester + tpl

Fredag idag men det är inte vilken fredag som helst. Idag klockan 15:00 går jag på semester och det ska verkligen bli så jävla skönt! Jag är så trött på exakt allting nu och jag vette fan vem som skulle kunna få mig att skratta.

leta tangentbord

Fan, det är bara torsdag idag och jag som gått omkring och trott att det har varit fredag!

R mötte mig i stan igår efter jobbet. Letade efter hans tangentbord som han önskar sig i julklapp. Har inga pengar nu så det blir att åka in dagen innan julafton och köpa det. Tänker inte gå omkring och leta då så det bli en butik och sen hem.

Vi åkte sen hem till mig, sov, kollade på TV, snackade och sen sova igen.


...

Då var man tillbaka på ruta ett då... Känns jävligt skönt!!!

vill inte!

Idag efter jobbet ska jag köra med trafikskolan och det är verkligen så jävla tråkigt! Han som jag kör med är typ tråkigast i hela världen!



därför det var en massa skum på marken utanför jobbet.

En brinnande container på en lastbil stod mitt framför Rikspolisstyrelsen på Kungsholmen i eftermiddags.

Lastbilen körde dit med en brinnande last och parkerade utanför.

- Lastbilen kom körande med en brinnande container och parkerade mitt i gatan. Poliser sprang ut med pulversläckare och bad alla försvinna från området, säger ett ögonvittne till aftonbladet.se.


sen helg

Glömt att berätta om helgen. Igen...

Fredags låg jag och R i min säng hela kvällen. Kollade på Idol som alla andra. Somnade någon gång vid 12-tiden så det vart inte alls så sent.

Lördags födelsedags middag och party hemma hos Johanna. Jag hade jätte trevligt och sent blev det också. Var väl hemma någon gång vid 4-tiden. Däckade verkligen på en gång, så trött!

Söndagen var jag barnvakt åt lillasyster medans mamma och jocke hjälpte tomten. Jag, Nike, Linn och mina två styvsyskon bakade pepparkakor. Sen efter middagen blev det adventsmys i soffan med glögg, lussebullar, pepparkakor och ädelost.


:/

CP blogg säger jag bara! La in en bakgrund igår hemma och allting såg bra ut men på datorn på jobbet ser det förjävligt ut. För liten och allting!

gröt+lucia

20 min kvar tills möte och tills dess tänkte jag bara surfa och inte göra någonting! Idag efter jobbet ska jag till min lillasyster Nikes dagis. Ska äta gröt och titta på luciatåg. Vi har övat på julsånger hemma så jag hoppas  verkligen att hon kan dom ikväll. :) Efter det ska jag troligtvis hem till Rickie.


M&M

Jag, mamma och Nike åt middag hos mormor och morfar igår. Dom har flyttat så det var första gången för mig i deras nya lägenhet.

Nike skulle hem och sova vid 8-tiden så då åkte vi hem. R kom ner till mig sen. Vi gjorde inte speciellt mycket, redde ut en hel del saker så vi får väl hoppas nu! Jag kollade sn på GA och sen sov jag.


julstrumpa

Innan jag tog bussen hem igår gick jag in en snabbis på Åhlens och hittade jätte söta julstrumpor. En åt mig och en till R. Jag fick en med ängel på och han en med snögubbe på. Får väl ta bild när jag kommer hem och lägga upp. :)


mån

I måndags plockade Sussi och Rickie upp mig efter jobbet. Hur skönt som helst att åka bil hem. Hem till mig och då blev det väl film hela kvällen.

ligger efter...

I fredags var det bara hem snabbt efter jobbet och börja fixa sig inför kvällen. Middag hos Melanie och därefter krogen.

Lördagen åkte jag hem till pappa. Kände mig rätt så nere så jag låg mest i rummet och tittade på film. Fick gäster på kvällen och då var jag väl med ett tag men sen blev det film och sen somnade jag rätt tidigt.

Söndagen åkte jag med farmor till Skärholmen för att kolla julklappar. Efter några timmar körde hon hem mig till mamma och sen på kvällen hyrde jag film med Rickie och Forre.


I <3 U

Min underbara Maddis är bäst på alla sätt och vis!


inte roligt längre

Första jag gjorde när jag vaknade i morse var att börja gråta och det höll väl på enda tills jag kom till jobbet.. Roligt att komma till jobbet med rödsprängda ögon!


mera julshopping

Idag kommer Rickie och hälsar på mig på jobbet. När jag slutat sen ska vi ut på stan. Jag ska peka på saker jag vill ha i julklapp. ;)


det var bättre förr...

Skägget i brevlådan. Vad är det för jävla namn på julkalender?! Såg första avsnittet igår och en sak är säker och det är att jag kommer inte fortsätta. Kom igen nu SVT!


en riktig jul

Idag på lunchen var jag ute i regnet. Tyckte årets julkalender sög prutt så jag tänkte köpa mig en som var lite äldre, typ som Jul i Kapernum men det fick bli förra årets eftersom R inte sett den.



design

Min blogg är inte alls julig så när jag kommer hem idag efter jag har gjort naglar ska jag verkligen sätta mig ner och göra om den!

me

Just så här känner jag mig just nu, förvirrad...


juletid

Mamma väckte mig när familjen skulle äta frukost. Jag kan ju inte missa när första ljuset ska tändas liksom.
Det var mysigt i allafall och sen senare på dagen bakade vi lussebullar.
Glögg, pepparkakor, lussebullar och julmusik på kvällen. :)

helgen

Fredag - Tb's, kvällen slutade i katastrof.

Lördag - Julshopping med Maddisen. Jag blev klar med nästan alla min julklappar och jag har faktiskt haft träningsvärk i armarna!! Men det var mysigt, det ska bli en tradition.

Söndag - Media Markt med Maddisen. Det blev lite flera julklappar. Julklappar till mig själv.
Sista OC-boxen (Har dom andra och då måste man ju ha en sista också), Mamma Mia och Ipod hörlurar.

PS. Köpte även en julgran till min lillasyster Nike. Alla vi andra har en gran på rummet och då tyckte jag att hon också skulle ha en. Hon vart jätte glad och stolt över sina egna julgran.

RSS 2.0