bb2011

Hur grymt är inte det?! Det var ju på tiden! Rickies mamma har kirrat bigbrother 24/7 så kan ju sitta och glo även när dom sover... Kul? Aja, skit samma. Grymt med Big brother igen!


dop

Ska nu iväg för att döpa min kusin Nora. Det tar aldrig slut. Kommer bara fler och fler ungar hela tiden. När folk frågar mig hur många syskon jag har måste jag allvarigt talat tänka till och räkna.


back in school

Har varit på kurs idag och kommer även göra det imorgon. Kändes typ som att sitta i skolan igen.. Tyckte det var roligt! Kanske börja plugga igen?!

Aja, till något ännu roligare. Min lillasyster, mamma och jocke kom hem från thailand idag. Min lillasyster! Vad jag har saknat henne! Mer än vad jag trodde!!

 


fuckorvarjävlafittsl

Jävla skit SL! Jag är så sjukt jävla trött på den här skiten! Det finns fan inte ord hur mycket jag hatar det här!!


bloggtorka

Pinsamt av mig att inte bloggat på ett tag!

Minns knappt vad som hänt. Jo, i fredags kom jag inte till jobbet pga snökaoset, middag med hela familjen lindblom på fredagen, restaurangbesök med rickie på lördagen (skit gott) och bio på söndag med rickie, pappa, farmor och linn.


btw, rickie kan inte koka pasta. Hans pasta är den där äckliga spyan i mitten. Jag fick göra om maten.. Stackarn! Han försökte i alla fall. :)


tvättbjörn

Tvätthögen blir bara större och större. Kanske dags att ta tag i skiten nu? Nej inte än. Ska slå in rickies födelsedagspresent nu. Han blir hu hela 23 år imorgon. Gamla gubben!


överdriver jag?

Alltså nu vet inte jag om det är här är en skit grej eller inte att haka upp sig på. Det kanske är fel på mig inte vet jag men JAG blir så jävla förbannad och ledsen på samma gång.

Loggar in på facebook. Nytt evenemang "födelsedagsfest". Kul tänker jag men visar sig sen att det inte alls var så roligt. Det har planerats en födelsedagsfest för rickie på torsdag (hans födelsedag) utan att jag fått veta något. Grejen är den att jag hade ju självklart också planerat saker för min pojkvän på hans födelsedag och jag själv skulle ju aldrig komma på tanken att ordna något för t ex Madde på hennes dag utan att kolla med Joel först.
Och det kommer ju självklart sluta med att jag får ge mig och fira rickies födelsedag någon annan gång. Kanske nästa år?


äventyret ramundberget

Bilderna från ramis ligger på extern hårddisk som jag ej pallar hämta så bjuder på lite iphone bilder så länge.
Våran road trip till ramundberget startade i söndags och redan på vägen dit hade vi lite problem. Började i Gävle när vi försökte få upp motorhuven för att fylla på med spolarvätska. Tog en jävla tid. Kanske en timme stod vi på den där jävla statiolmacken! Vi hade problem med lyset på bilen så varenda jävla mötande bil trodde vi hade helljus på så det blev en hel del blinkandes på oss. (Tror fortfarande när jag kommit hem att folk för det åt mig med min bil). Vi kom i allafall fram. Rätt sent. Typ 10. In i stugan och drack lite vin. Sen rullade allting på. Skidåkning, basta, snöbollskrig, UNO, vin, afterski, fest, jävla massa flabb, skratt och massa mer. På onsdag när vi städat stugan, packat in i bilen och var på väg hem startar inte bil-jäveln. Testade startkablar, försökte starta i nedförsbacke och bogsering. I över 2 timmar höll vi på tills världens snällaste vaktmästare inte pallade mer och gav oss nummer till bärgare. Bärgare kom och körde ner bilen till Funäsdalen. (Bussen från ramundberget går 2 ggr om dagen till funäs). Vi släpade tillbaka allt till stugan, hämtade ut nyckeln igen och söp oss fulla. Vi blev kvar en natt till... Dagen efter ringer vi verkstaden som säger att nyckeln blivit avkodad så ägaren till bilen kommer bli tvungen att skicka upp reservnyckeln. Hade vi tur skulle vi komma hem på fredagen annars fick det bli på måndag. Efter lite kontakt med verkstaden säger dom att bilen helt plötsligt fungerar så snälla Zirre åker från Vemdalen för att köra ner oss till funäs eftersom bussen hde redan gått och nästa skulle inte gå förens 14.30.
Sen blev det rally hem till Stockholm. Fast var tvungen att stanna till ett tag på vägen för 100 tals renar skulle korva vägen... Hela kalaset för bilen gick på över 4000 inklusive bensin...
























sjukligt trött...

Prutt-i-helvete vad jag mår dåligt. Jag har sjukt ont i skallen och så trött som jag är nu var det länge sen jag var. Kom hem från ramis igår och det har varit sååå jävla roligt! Länge sen jag hade så kul! Var med om störda grejer som jag berättar mer om sen när jag lägger upp bilderna. (Lite finns redan på facebook). Kom ju hem sent igår kväll och varit på jobbet idag. Nu ska jag hem till rickie och käka någon middag som han special-önskat idag. Sen ska jag bara sova. Kanske glo i rymden finns inga känslor för tredje gången...?





sista bilden är fejk...


SMS-inlägg

img_0562 (MMS)


RSS 2.0