sick of this shit

Vaknade i morse av att jag hade 39 graders feber. Tack för den.
Har legat i sängen till klockan blev 5. Linn och jag har precis kommit hem. Vi har käkat sushi och handlat chips. Ikväll blir det faktiskt bara någon film och sen slagga. Känner mig helt död.


fredag

Fredag idag. Den här veckan har sugit förutom att jag träffat emelie och färgat håret. Ikväll blir det middag hemma hos pappa och sen blir det nog att träffa maddisen, emelie & malin.


förrgår på maxi



finn ett fel


vi skaffade ica banken på 5 min

Igår drog jag och emelie till MAXI. Köpte hårfärg. Jag började med hennes och sen färgade hon mitt. Valde en färg från fjanten pernilla wahlgren och det blev faktiskt fint.



det syns ju inte så bra på bilden men det är faktiskt mörkare.


bajs sl

Snälla det hinner snöa 45 min och redan kraftiga förseningar. Vad fan är det? Jag är så trött på allt jävla skit om växelfel & signalfel!!


wtf?

Jag som trodde jag hade rätt bra koll på nyår men jag vette fan längre alltså...


roliga bilder från maddes blogg





HA!

Jag har lovat mig själv att lägga undan jävligt mycket pengar den här månaden och jag måste annars kommer skiten aldrig att bli av. Jag vill och tänker fan göra det också! Fuck u suckers!!!


hårproblem

Efter jobbet ska jag möta emelie. Hon har tydligen färgat håret rött och ser förjävligt ut så hon måste göra något och jag har typ ingen hårfärg längre. Ser bara allmänt psyko ut. Får se vad jag hittar på men något måste fan göras. E tycker jag ska klippa lugg men jag vet inte. Kanske senare. ;)



blekis

Har intalat mig själv att det är rätt fint att se ut som en blekfis men när man kollar tillbaka på bilder från sommaren blir man ju jävligt sugen på lite bränna. Har ju faktiskt inte solat på hela hösten/vintern och tänker inte göra det förens det verkligen börjar bli sommar.



thailand-bränna. Ja tack!


yo mutha fucka

I fredags blev det gangsta fest med bea. Kändes kul att faktiskt hitta på något och inte bara ligga hemma och göra nada. Tog inga bilder så jag får lägga upp två från en gammal utgång med henne i stället.



ska man göra det så ska man göra det ordentligt?

Vart glatt överraskad igår när erik ringde mig igår. Stackarn kände väl knappt igen mig eftersom jag var så nere och seg. (TPL). Efter vi hade lagt på bestämde jag mig för att göra något crazy. Simma med hajar, Mata tigrar, resa till rymden eller något annat galet. Februari snart och det känns i hela kroppen. Årets tråkigaste månad!! Måste göra något...


bio

Borrar tänderna just nu. Snart blir det heron. Middag, snabba cash och godis. Me like.


blabla

Måste ta tillbaka inlägget jag skrev om Haiti. Jag visste att jag skulle få skit för det. Inatt drömde jag mardröm att två tåg krockade på t-centralen och den var verklig. Jag lovar!

Men något som är jävligt irri är att man ska skänka pengar hit och dit men vart fan tar alla pengar? För mig skulle det räcka med någon rad i METRO liksom.


All in i helgen?


tack!

Jag fyller liksom år på sommaren. 29 juli och har redan börjat skriva min önskelista. Hårfön, epilator, tatuering, singstar...

 

snabba cash

Boken utläst. Filmen på lördag. Joel Kinnaman. Ge ge ge mig!


tpl igen

Mitt bloggande suger. Mitt liv suger. Jag har gått och blivit världens tristaste människa. Så jävla TPL som det bara kan bli. Aldrig några roliga kommentarer, inga psyko skämt, inget festande, inget crazy... Vad fan jag gör?! Ligger hemma och läser böcker, spelar the sims och käkar godis. INTE OKEJ! Det måste bli ändring på det.


haiti hysteri

Ibland kan jag bli så jävla irriterad på nyhetshysteri. Skänka pengar hit och dit. Men vart fan tar alla pengarna vägen?! Försök fatta att det helt enkelt var för mycket folk på jorden och det behövdes rensas lite!

 Stöd shoppingberonde freaks. 1000 kr Skicka EGO till 72150.



Vad är det för fel på den här ungen? Snälla försök vara lite tacksam för du i alla fall fick en läppförstoring..


bilder från lördags

 




Svartvita? Ingen fucking aning...


bildlös

Hade tänkt lägga upp bilderna från lördagkvällen men hittar ej sladden. Inget ovanligt om man heter michaela. Aldrig någon tur med sig direkt.

I lördags blev det middag hemma hos carro med madde & sanne också. Käkade chips, godis & kollade robinsson.
Senare på kvällen mötte jag upp sara för lite partaj hemma hos tvärn i segersjö. Vid 4 fick jag nog och knatade hem.

Söndagen gjorde jag nada.


mmm marabou

Efter 2½ timme på vårdcentralen förtjänar man faktiskt 200 g choklad. Ska trycka i mig hela nu och fortsätta på snabba cach. Måste snabba på lite för i helgen ska jag, pappa & linn se filmen. Har jag och syrran planerat. Aja, halva kvar...


lördag kl 12

Igår kväll åkte jag och sara för att handla godis och kolla på film hemma hos henne. Trött efter en arbetsvecka åkte jag gem sen någon gång. Sov dåligt inatt. Typiskt.

Lördag idag och just nu känner jag mig jävligt nere. Men hoppas det blir bättre. (Jävla idioter det finns!).
Ikväll blir det middag och filmkväll hemma hos carro med sanne & madde också.



små frissor

Har precis käkat middag. Potatisgratäng, kött & bea.
Min lillasyster och hennes kompis (grannen) håller på att borsta mitt hår. Ikväll tänkte jag bara chilla hemma. Spela the sims, kolla gossip girl & käka lite godis. (Kanske).



lillasyster, jag & grannungen


flugsvamp till middag

- Hej! Jag heter Michaela och jag har svamp.
- Hej Michaela

Härligt med lite big news! Pallade inte längre så åkte till vårdcentralen. Flugsvamp innan för trosan. Me like not.
Salva och tabletter inhandlat. Nu är jag tillbaka på jobbet och har lite halvsvårt att sitta stil. Det typ kryper i hela kroppen och det skulle vara jävligt najs med en sån där fejk arm som pippi långstrump har. Minns ni? Från en skyltdocka. 

Symtom
De vanligaste tecknen på underlivssvamp är att man får klåda, svullnad och irritation i underlivet. Ibland får man också en vit, grynig, och lite torr flytning från slidan. Den liknar torkad filmjölk eller yoghurt.



thaii

Ska möta upp rickie efter jobbet som vanligt. Får vänta i typ 20 min på honom men det är ju bara najs eftersom jag har boken nu.

Men ikväll blir det thaibuffé med emelie på heron. Kostar det 20 kr? Finns det sushi?




cash is king

Tagit tag i träningen nu igen efter jul & nyår. Har verkligen tryckt i mig en massa skit i flera veckor och det känns verkligen. Beach 2010!

Snabba cash har prämiär i helgen och jag är jävligt sugen på att gå och se den. Har börjat läsa boken nu. Böckerna är ju alltid bättre än filmerna så jag passar på innan filmen. 32 sidor av 478...


no stress....

Har svinmycket att göra på jobbet nu. Jag kommer dö! Fick i alla fall en timmes luft. Gick ner till normälarstrand och gick på isen. Jävligt najs.





mina fula mjukisar & skit fula vinterskorna.


till tacos tjejen 20kr!!


svinigit

Har glömt att berätta att mamma och co har kommit hem från thailand. Skit med sig hem hade dom också. Hårsäcksinflammation och svinkoppor. Me like not!!


kolla vad äckligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hat

Ibland hatar man vissa så det bara kryper hela kroppen så fort man ser personen eller man hör personen prata.
Snälla hur ful är egentligen inte Rickard Sjöberg. Så fort jag ser honom på reklamen när har står på det där snöberget med sitt fula krull och smile så vill jag bara slå den jäveln!! Dö!!!


hello again suckers

Jag ska ta tag i bloggandet men inte just nu. Punkt.

I fredags efter en hel del övertalningar sällskapsspel hemma hos r. Cluedo fick det bli.

Igår gjorde jag ingenting speciellt. Sov till 3 och växlade mellan gossip girl 2 och the sims2 hela kvällen. (jävligt bra tidsfördriv). Vid 2-3 någon gång ringde r och ville bli hämtad.

Idag, söndag. sov till kl 2. Gick upp, åkte till r, käka middag, en snabbis till pappa, tillbaka till r, kolla johan falk och nu tillbaka till upper east side.


klocka av rickie i julklapp


bio igen........

Ikväll ska jag och rickie på bio. Tredje gången på mindre än en vecka?!

Vad fan, jag är ledig imorgon och kände inte alls för att ligga hemma och göra ingenting. Festa är jag inte ett dugg sugen på eftersom jag druckit för mycket under ledigheten. Sista millenium filmen blir det + middag. Sushi kanske? ;)


kärleksmiddag

Har ju knapt bloggat något under ledigheten så jag passar på att ta igen nu. Någon dag lagade jag och rickie kärleksmiddag. Det är ett recept som jag minns från hemkunskapen i 8an.



fågeldansen

När jag och emelie var i stan bland alla rea-freaks hittade vi den här klänningen som båda provade. När jag kollade mig i spegeln började jag as garva och kände mig verkligen som en fågel!! Haha!!


bio

Är osugen på att blogga faktiskt så det känns som att det här inlägget kommer bli skit boring...

Igårkväll var emelie, sara och jag på heron. Käkade middag och gick på bio. Såg trubbel i paradiset efter mycket om och men. Den var faktiskt riktigt rolig. :)

Efter bion åkte jag hem till R. Började se New moon men stängde av när han höll på att somna.




första inlägget 2010

Hade inte alls några höga förväntningar om nyår. Därför hade jag jävligt kul.
Började med middag hemma hos rickie med hans päron och några släktingar. Sen drog vi + några polare till honom som kom dit vidare på en fest. Spelade ölspelet, rätt chill. Hela festen drog sen vidare till ett annat partyt där vi var vid 12 slaget. Efter 1 någon gång kom taxi och hela festen flyttade sig igen och slutade kvällen där kl 6 på morgonen.






2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Minns inte
2. Höll du några av dina nyårslöften? Har aldrig några
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min pappa & styvmamma om det räknas
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Cypern
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Egen lägenhet
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 24 april, körkort.
8. Vad var din största framgång 2009? Dont know
9. Största misstaget?
Haha vill inte skriva det här men några kanske vet om jag säger tacos.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Blev skit sjuk i ayia napa och sen har det varit så fram och tillbaka hela hösten.
11. Bästa köpet? Skor
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, skor, fest och sånt
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina syskon
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? I gotta feeling
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sparat pengar
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Spenderat pengar
18. Hur tillbringar du julen? Med familj, släkt och vänner
19. Blev du kär i år? Var redan det
20. Favoritprogram på TV? Greys anatomy
21. Bästa boken du läste i år? Jag läste bara en bok och den hette Åse.
22. Största musikaliska upptäckten? ?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Minns inte ens vad jag fick
25. Något du önskade dig men inte fick? Tror inte det
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hemma hos mamma med familj, släkt och vänner. Senare på kvällen drog sara, emelie, malin och jag till fridays.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Finns det säkert.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Svart
29. Vad fick dig att må bra? Det gamla vanliga. Familj och vänner.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Nada
31. Vem saknade du? Vet inte
32. De bästa nya människorna du träffade? Vännerna man lärde känna på cypern typ. Men det är väl Erik i såna fall.

RSS 2.0