now

Ligger fortfarande i Rickies soffa och kollar hockey finalen. Go USA! Känner mig som en slagen krigare. Sjukt trött och mår fan illa. Igår trodde jag att jag fått en glasbit i foten men imorse var det en blåsa. Från pjucken?
Snön rasade nyss från rickies tak och lät precis som hela huset skulle rasa.


:'(

Sitter och bölar i rickies soffa. Kollar på sammanfattning från OS. Sveriges medaljer. Det är förjävligt att det är slut. Charlotte Kalla, Markus Hellner, Björn Ferry, Johan Olsson, Anja Persson, Anna Haag, André Myhrer, Curling laget och staffetlaget. GRYMT!


sliten efter sannes firande


tomaten säger god natt

Kvart kvar till damernas curling final. Sjukt trött. Vette fan om jag orkar se..?


tomato

Sitter hemma hos pappa och glor på Let's dance. Alice sover i pappas knä, jenny ligger bredvid i soffan och sover och linn sitter bredvid och pillar näsan. Jag tänkte dra mig tillbaka mot tumba efter solsidan och sen vette fan vad som händer. Är sjukt uttråkad!! Btw solade idag på lunchen och jag blev röd som en jävla tomat. Har aldrig varit med om det tidigare!!! :/


:)

Ikväll ska jag chilla med pappa och mina systrar. Tacos blir det!

:D

http://nobigdeal.webblogg.se/


kommer sakna er!!!! <3

Imorgon sticker Johanna och Madde. Jag är inte ett dugg orolig över att dom ska bli bitna av någon orm, kracha eller något. Däremot är jag rädd för att dom ska komma hem helt annorluna. Typ blivit polare med några jävla aboirginer eller någon jävla ganja som ska sitta på rummet och röka på hela dagarna...



johanna och madde med deras nya kompisar


kukSL

Jag brukar komma hem vid 5-tiden och nu är klockan 8! Jävla fitt SL! Det var så sjukt mycket folk på centralen så jag kom inte ens med tåget eftersom jag är så jävla snäll och lät en mamma med barnvagn kliva på istället för mig. Sen försökte jag se om man kunde kliva på någon annan stans men det var sjukt mycket folk. + Att det var en helt tom vagn där dörrarna inte funkade på så jävla irri alltså!!
Kom i alla fall på ett tåg ett senare och tror du inte då att det blir fel på dörrarna under tiden mot tumba. Så jag kom hem nu...



Rätt glad i alla fall. Nu ska jag mysa sönder!


os mössa

Jag har typ blivit kär i OS mössan. (Jag har väl föllt för grypptrycket). Tänk att flascha med en sån i backen. Najs!
Antingen får man virka? sticka? whatever själv, köpa en på tradera på 1200 eller börja spara i Nordeas olympiafond. (Så länge lagret räcker). 1200 är absolut för dyrt, Nordeas mössor lär vara slut och då finns det bara ett alternativ kvar. Göra själv. No way! Köpa massa garn och sen lär det bli skit fullt för jag kan ju inte. Farmor kanske vill hjälpa mig? Måste ju hitta garn först. Har läst på nätet att allt är slut.. Det känns kört...






btw, OS guld igår kväll! Känns jävligt najs att vinna över den där jävla norrbaggen, Northug!


fuck hockeyn

Jag är så jävla arg!!! Jävla skit!! Det var ju sverige som skulle vinna och inte det där jävla fitt slovakien!! Jag vill åka hem!!!!


sniket

Fan jag har blivit skit dålig på att träna. Jag är så sjukt trött efter jobbet att jag inte pallar ett skit. Kanske ska testa det där som går på reklamen? Chisan eller vad det nu heter... Aja, imorgon är det löning och tänkte kolla med Sara fall om hon kanske vill sola med mig.


jag vill vara brun!


söndags

I söndags blev det mys med carro, madde & sanne. Vi käkade middag, fick ögonfransarna och ögonbrynen färgade av sanne och snackade skit. Få ögonfransarna var det värsta jag varit med om. Det sved som fan!


!

Jävla sverige. Jävla snökaos. Jävla SL. Fan vad jag hatar det här! Igår kostade det här kaoset oss 150 miljoner kronor! Jävla sjukt!

När jag väl kom hem och slog på OS vart jag en svenne-banan igen...


;D

Deadline på fredag.


hejdåtillmadde&johannakvällen.

Sara och jag fick ringa grannens polare som fick köra oss hela vägen in till fridays i fredags. Vi var väl drygt 10 bruds. Beställde in mat och dricka. Taxi vidare till Grodan. Snubblade ut någongång vid 5-tiden har jag för mig. In taxi och sen hem. Tack tjejer. Ni är bäst!




tonight's gonna be a good night

Ikväll blir det hejdå kväll för madde & johanna. Det börjar på fridays med middag (förhoppningsvis någon najs drink) och sen vidare till Grodan. Rock tema ikväll?!










skitungar

Lägger upp tre bilder på mina småsystrar.


alice

alice

jenny & alice


ffs

Fuckingjävlakukfitthorunge jag är sjukt trött på vintern. "Synd att inte snön kom en vecka senare så hade den legat kvar på julafton" Aa eller hur! Hur många månader är vi upp i? 2 månader? Helt jävla stört! Jag vill klicka hem vår kläder från nätet men känns hur onödigt som helst för vem vet hur länge den här snön stannar? Föralltid? FFS!!


imorse (rickies pappa hade redan hunnit skotta)


roliga klippet från OS


döding

Har haft två veckors vila nu. Ingen träning alltså. Och jag kan ärligt säga att det har varit sjukt jobbigt den här veckan. Har kört jobbigare program för jag tror att jag "tar igen" det jag missat dom där veckorna. Ibland fattar jag mig inte på mig. (Ganska ofta).
Aja men jag är så jävla död att jag kräktes nyss. (Kassler, ris och sås). Sugen?


langar upp en old bild på min gamla hårfärg. miss


Psst

Kackerlackor och eventuellt löss från asylsökande på norrmalms arrest och krimjouren. Fatta hur det sprider sig?!


ger upp

Nu skickar jag i det här. Jag var inte brunett länge men jag vill bli ljus till sommar och börja sola tänker jag göra direkt när lönen kommer. Har stått ut länge nu att vara blek. Nu är det inte fint längre.


en bild

Sofie skicka bild till mig från lördag hos rickie.



jag & hagen


jag vill

Helt plötsligt blev jag sugen på att åka upp till fjällen och åka skidor. Det skulle vara najs att bara dra någon dag till romme. Antar att det har med OS att göra. Ett år utan slalom funkar liksom inte.


webcam i romme nu


jag och madde för två år sen.


det var en gång...

Glömt att berätta vad jag var med om förra fredagen. Jag hade köpt pizza och thaimat.
Skulle hämta rickie och sen snabbt hem till pappa. På väg hem till rickie slutar bilen typ att fungera.
Det gick inte att köra på 4an. Hastigheten sjönk utan att jag bromsade men 3an gick bra. :/ Jag lyckas ta mig in på Skäcklinge bilservice. Hoppar ur bilen för att typ se under bilen om något är trasigt (Vet ej varför jag kollar under bilen). Inne på bilservicen står det tre män och typ glor på mig. Jag skriker och undrar vad dom glor på. Hoppar inte i bilen igen. Börjar böla och ringer rickie och säger att bilen har gått sönder och bara lägger på.

Jag sitter i bilen och bölar. Då kommer en av dom fram till bilen och knackar på fönstret. Shit tänker jag. Tänk om blatten ska slå sönder mig? Han ber mig öppna dörren och trycker upp en polisbricka i fejan på mig. Han ber mig visa körtkortet. Jag fortsätter böla. Han undrar varför jag är så ledsen. "Du fattar inte hur det är att vara mig. Jag har jämt otur! Jag har blivit bogserad 2 gånger, soppatorsk och nu händer det här!" Han tröstar mig och bilproblem är en värdslig sak. Jag testar att starta bilen och helt plötsligt funkar det igen.

Snitt snapp slut så var sagan slut...

fail

Fail för Anja sälen Pärson. Så jävla irri! Aja.. Men något som var jävligt kul var fransyskan som kolade bara efter någon sekund. Hur fan kan det hända? Väntar på najs klipp från youtube.


anja crash


röööv

Ligger hemma hos rickie och kollar på sprint kvalet. Rs päron hade köpt semlor idag. FUCK. Jag har ju tränat och kardemumman trycker jag upp i rickies anal.



byter traditionen

Slutar om 10 min. Great. Är det någon som har testat 7elevens semla med vanlijkräm? Kanske köper en idag efter jobbet. Förhoppningsvis smakar den inte för mycket kardemunna. Äckelkrydda!!


utomlands

Rickie verkar inte så jätte intreserad av att åka med mig någonstans i sommar. Inte jag heller egentligen men eftersom vi fortfarande inte rest själva (förutom Göteborg) på 5 år känns det lite som att vi måste. Drar hellre ihop ett tjejgäng. Det lockar ju mer om jag säger så! Party every day!!


 




spya

mamma, styvpappa & nike ligger hemma och är magsjuka. Jag har flytt hem till rickie nu i några dagar. Var lite orolig imorse att jag också hade blivit smittad men tror bara att det var gårdagens middag. Håller tummar att jag inte skiter på mig eller kräks.


old school





tjockisdagen

Skippa semlan igår eftersom jag ändå inte är riktigt gillar de. Kardemumma. Vad är det för jävla äcklig krydda någon kommit på? Och sen är det alltid så jävla mycket grädde. Disgusting!

Träna och kolla skitskytte istället.


gratz


skvaller

Jag säger som emelie. Jag älskar skvaller. Igår på kvällen mötte jag henne. Och fan vad det skvallrades. Det händer konstiga saker här just nu. Jävla otippade grejer. Men det är väl så det ska vara så man ska jag något att snacka om.

OS

Jävla freak jag är. Låg vaken till 3 i fredags bara för att kolla på invigningen. (Somnade efter 10 min). Men i alla fall. Har laddat ner OS app till iPhone så jag har lite koll. Kommer ihåg VM i Åre 2007 när jag gick hem tidigare bara för att kolla. Sjukt.

Hade laddat upp igår med godis (som jag glömde) och kolla på damer 10 km fristil & herrar 15 km fristil.
Vilken jävla svenne man blir när man tar medalj.


charlotte kalla


partybrillor, me like.



frågetecken?

Ska jag vara ärlig så saknar jag min vanliga, enkla sony ericsson. Och speciellt saknar jag att ha comviq. Alla gratis sms är borta... Det är kul med iPhone, det är som en liten dator men hallå det finns inte ens vanligt Alarm. (Har kollat överallt men har ej hittat). Hur fan ska jag komma upp på morgonen?! Får man lämna tillbaka?


bättre helgerna

Aa, det stämmer faktiskt. Den här har varit jävligt bra.

I fredags blev det snabbmat, lets dance & solsidan hemma hos pappa.
Efter det åkte jag och rickie hem till honom och kollade på Gamer. Jävligt mysko film.

Lördagen drog jag och sara hem till sanne. Käkade sushi, blev klippt och kollade på melodifestivalen. Riktigt skit program. Han bögen som är med varje år. Snälla gå och lägg dig. Jag vill inte se ditt fula face där längre. DU SUGER! Efter det drog jag och sara hem till R där det var fest. Han fyllde ju år i onsdags så det blev party i helgen. Gick och la mig vid 6 någon gång...

Igår, söndag sov jag till kl 2 ungefär. Gjorde nada tills vi beställde grekmat och åkte hem till mig. Kollade sen på the ugly truth. Hette den så? Whatever. Höll på att somna typ hela tiden så jag och r somnade tidigt igår.


btw

Sanne klippte lugg på mig igår.


alla <3 dag

Rickie och jag har slutat köpa rosor, nallar choklad och sånt till varandra. Ikväll blev det mat från grekiska kolgrillen och nu blir det film, chips och dip. Mys.



spruta

I onsdags var ju jag på vårdcentralen för att förhoppningsvis ska få komma till allergikliniken på karolinska. Är ju skit allergisk mot björk och gråbo. (kanske gräs). Tog blodprov. Hatar det. Dom hittar aldrig någonstans att sticka på mig så dom typ chansar och sticker liter överallt. Jävla idioter!


grattis älskling

Rickie fyller 22 idag. När vi träffades hade han precis fyllt 16. Shit! När vi snackar om gamla minnen blir det jämt "Kommer du ihåg när du var liten?" Och det var verkligen så. Vi var små. Hånglade varje dag efter skolan, gjorde upp schema var vi skulle sova, han hämtade mig efter skolan med moppen, när vi gick på bio köpte vi alltid platser längst bak i soffan så vi fick sitta tillsammans mm.


linn, rickie och jag spelar barn monopol


linn, jag och rickie på mölle


anna-karin, pappa, linn, jag & rickie påväg till finland


rickie och min lillasyster jenny


<3

Världens bästa femma.



Alltid!!


now

Nu blir det vårdcentralen och hoppas på remiss. Thanks!


m<3m




sug hästpung

Fan vad tråkigt att känna sig dålig igen. Kände mig bra en dag och nu känns det bajs igen. Typ som förra fredagen när jag blev dålig. Skit orvar!

I natt drömde jag mardrömmar om min iPhone. Jag skulle aldrig ha köpt någon. Jag vill ha fast ändå inte liksom. Knäppt som fan.

Idag ska jag bara hem till rickie. Ska ta med mig någon bra film och svulla upp mitt godis som jag köpte i söndags.



inte najs

Känner mig sämre igen. Det var nog inte så bra med någon utgång i lördags men har man legat hemma i en hel jävla vecka blir man ju så jävla uttråkad!
Vaknade inatt av att jag hade börjat hosta igen. Som fan. + Att imorse har jag ont i halsen också..


När man ändå är så nere kan jag ju passa på att säga att maddisen & johanna åker snart. Tänk om ni blir bitna av en orm? bli uppäten av en haj? Bortrövade av pirater?


middag

Har precis kommit hem. Rickie och jag har varit och käkat kräkmat (grekisk för er efterblivna). R köpte sonic så det ska vi pressa ikväll.


iSnik

Jaha, jag har gjort som alla andra. Jag har köpt en iphone... :/


tre bilder från lördags




boooring

Torsdag idag och jag börjar bli jävligt uttråkad. Jag skulle fan ruttna om jag blev arbetslös. Skönt dom första 3 dagarna men sen skulle jag dö. Och vad fan ska man göra om man inte har några pengar heller?! Få liggsår som jag fått den här veckan...

Jag börjar bli piggare men man blir jävligt trött av att bara vara hemma. Ont i örat har jag fått nu också btw.
Najs. Jag vill ha måndag, ny vecka så jag kan jobba.


hostmedicin, nässpray, asmtamedicin & godis...

Min säng har typ blivit som en ö som man inte kan komma ifrån. Tillbringar sjukt mycket tid här nu. Vill hitta på något kul. Gå till jobbet, shoppa, festa och en massa skit. Men jag pallar inte. Jag hostar typ hela tiden, snorar och är helt slut. (första dagen sen i lördags jag inte har feber).  Jag blir skit trött av min hostmedicin så jag pallar nada förutom att pilla mig i naveln på min ö.

Har kollat på Paradise hotell ikväll och nu ska jag sova tänkte jag. PS. Rickie har lurat mig att börja med farmville. Döööh!




fortfarande dålig

Har legat i sängen typ hela tiden sen i lördags. Snacka om liggsår. Har hunnit se en hel del filmer/tv och trycks i mig lite godis mellan hostattackerna. Sover skit dåligt på nätterna. Hostar och snorar. Äckligt som fan!

Nu blir det mer tv och glass.


RSS 2.0