egen kväll

Har en sån där michaela-göra-vad-jag-vill-kväll. Ingen rickie, ingenting. Har precis badat. Är svinkallt hemma efter typ 10 timmars strömavbrott. Har precis tappat upp ett fotbad. Ska bli najs med att trycka i mig 180 g marabou vinter och kolla på tre kronor.






första advent igår

Har gjort sjukt mycket grejer den här helgen. Kollat idol, hjälp mamma med julgardinerna, festat, åkt pulka, letat kottar, hjälp lillasyster att posta hennes önskelista till tomten, pysslat lite, bakat lussebullar, varit på ikea, varit på media markt, köpt en julsaga, haft adventsmys/fika och lalala...


lalalalaa iiiiikeaaaa

Löning och ikväll blir det IKEA med emelie. Har suktat efter ett påslakan sjukt länge. Har liksom plockat på mig det 2-3 ggr men ångrat med precis vid kassan. Tyckt liksom att det har varit onödigt. Får se om jag kommer hem med det idag...? Vi ska faktiskt också käka där. HÖHÖ!

tre kronor

Vilken nostalgi. Ligger hemma varenda jävla kväll och kollar på tre kronor. Ligger redan på tredje säsongen.


julafton om en månad

Jag och maddisen har spikat datum för våran trationella julshopping. 4:e blir det. Det kommer bli svettigt, tungt, dyrt och jävligt mysigt.


från lördag


våghals


vlad & mackan


rickie och jag


kim och melanie


rickie


julia


julkort...

Var hos pappa en snabbis på kvällen igår. Skulle ta vårat julkort som vi gjort i flera år nu. Efter det åkte jag med rickie till ICA och handla grönsaker och dip. Beck-filmen som var igår tycker jag är dålig så vi kollade på Solstorm istället. En annan svensk kriminalfilm.


live

För mig tar det en timme till jobbet. En timme hem. Jobbar 8 timmar och sen en timmes lunch. Mitt liv är så. Jag älskar det. Jag älskar mitt jobb. Det är något jag gillar att skryta om. Det är så det är. Jag är uttråkad när jag kommer hem. Är van med att ha fullt upp. Härliga tider!!



Jag tycker om emelie. <3


nu tar jag helg! Fuck off!


be happy

Bland det värsta jag vet är folk som ständigt tycker synd om sig själv. Bittra människor som klagar över allt! Jävla idioter som drar ner andra i deras skit. Jag är inte sån. Kommer aldrig bli sån!

Tips från coachen: Om man är så jävla TPL, ta tag i skiten och försök göra något åt det.




dagens visa


HP

Bio ikväll med rickie. Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Hört att den ska vara grym. Är sugen på sushi också. Sjukt länge sen! Har liksom inte varit sugen sen typ somras? Jag spydde sist jag åt det i somras...


ungefär just nu

Ska snart dra hem till rickie. Det blir sen middag. Typiskt. Konferensen var väl helt okej. Är helt slut! Fast det kändes ju som man satt vid skolbänken igen... Förstår aldrig hur jag skulle kunna klara av att börja plugga igen?


back

Hemma igen efter konferensen. Jag är sjukt trött. Ikväll ska jag umgås med rickie. (Ovanligt). Han skickade nyss ett sms att det blir hämtkäk och film ikväll. Najs!


sr10

Nu är det tydligen så att jag kanske ska på sweden rock i sommar. Vilket jävla skämt! Alltså jag har ju aldrig varit på en festival. (Kom inte och säg att country festivalen räknas). Men allvarligt talat. Sweden rock. Det är ju verkligen inte jag. Aja, vi får se...


blabla

Sitter hemma och gör inte ett jävla skit. Ska väl försöka packa ihop lite grejer snart eftersom jag drar på konferens imorgon.


höhö

Nu drar jag iväg för att hämta min pärla som är inne på någon verkstad idag. Felsökning visst. Ska direkt hem sen och sätta på min bästa. När jag är slutkörd och svettig blir det direkt hem till rickie och käka tacos.

 


i-landsproblem

Flaskan näst längst till höger är mest orange. Den borde ju liksom vara "mest" fanta då eller gammal kanske? Problem man hade igår på ica...


bättre sent än aldrig...









daniel adams-ray <3


lördag

Passade på att träffa erik eftersom han var i sthlm. Vi var på söder och sen helt plötsligt spottade vi hand och jag satt på sista tåget hem. Somnade och vaknade upp i östertälje. Jag var helt ensam och grät så ludde snällt kom och hämtade mig. Det var ungefär allt jag minns från kvällen.


idol sucks

I fredags låg jag i rickies soffa och kollade på ett värdelöst idol (tove var bäst) och försökte sen kolla på en film men det var helt omöjligt. R satt vid datorn och skrek och slog i bordet. Förstår allvarligt inte hur man kan bli så där av ett jävla dataspel?
Det slutade i alla fall att jag tog mitt pick och pack och drog hem. HA!


måndag igen...

Har precis tryckt i mig en macka med lördagskorv och avocado. Sjukt jävla gott. Ska fortsätta kolla på fotbollsgalen.


friday

Flexar ut tidigare idag. Det är ju trotts allt fredag och vilka är egentligen kvar på jobbet efter klockan 3 då? Aja, kontors-mupp som jag är förstår mig inte på andra jobb. Rickies jobb bla.. Jag vet när jag ska vara ledig i jul. Men rickie kan komma typ en vecka innan jul. Små byggföretag. Jag är trygg här. Hos staten.
Fuck vilket boring inlägg. Friday som rubrik. Aja, ikväll blir det nog bara lite mys framför idol och fredags mix.

  


strumpfitta

Det finns en sak eller flera saker som jag har svårt för. Men i alla fall en är att ha hål i strumpan. Så fort jag ser att det är påväg att bli hål så slänger jag den på en gång. Men den här strumpan måste jag ha missat. Hur kunde jag missa det här hålet? Fan! Det är så sjukt jävla oskönt. Kan nästan känna tråten i halsen för jag får panik och vill hem...


dags att klippa nageln kanske.. HÖHÖ!


bättre förr

Ärligt talat. Idol 2010. Jag försöker och försöker men det blir aldrig så bra som jag vill. Aldrig som förra året. Förra året hade jag två riktigt bra favoriter som jag verkligen verkligen höll på. Erik och Tove. I år är det Olle men det kommer aldrig bli samma sak som förra året. Sucks!


bilder från lördagen








just nu

Tog en bild på innegården och det är fan storm nu alltså. Kollar sl.se varje jävla minut och håller tummarna att tågen går som dom ska. Lär ju inte direkt göra de...


min fredag

I fredags åkte jag runt lite med helene innan vi plockade upp akkiz i tumba. Vi åkte hem till mig. Käkade lite middag, plockade ihop lite grejer och åkte hem till rickie. Där satt vi tre och kollade på idol. Efter idol drog vi till uttran på lite chill.




den enda bilden som togs var en på akkiz


storm

Igår var det 9 minus när när drog till jobbet och idag är det snöstorm. Herregud. Jag är svintrött och vill bara hem. Sätta på mig myskläder. Krypa ner i sängen och sätta på en bra film. Typ kaspar i nudådalen som jag och rickie har börjat kolla på nu. Har hunnit av att beta av en hel del julfilmer faktiskt.


jävligt dålig bild men hade bråttom till jobbet igår...


härligt

Mamma är i kiruna. Fatta det. Tror nog aldrig jag kommer komma så långt upp i sverige.
Hon skickade i alla fall en fin bild till mig.


maskerad

I lördags var det halloween fest i Uttran. Kameran hade jag med mig men hittar den inte. Måste ha lagt den på ett bra ställe när jag kom hem.


favvosen

Igår hade amelia jul premiär. Eller kanske inte premiär. Tidningen liksom släpptes. Den kom ut i butik igår. Det kanske passar bättre. Aja, jag köpte i alla fall den SÅKLART. Den är min favorittidning. Kan liksom fälla en tår när jag läser den för allting är så mysigt. Julen är mys. Inse det julhatare!


:D

Köpt två biljetter till harry potter och dödsrelikerna del 1. en till mig och en till rickie.


fritz

Min farfars födelsedag igår.
Saknar dig.


biobiobio

Förra tordagen var jag på bio med rickie, helene och ludde. Såg himlen är oskyldigt blå. Vilken härlig film. Rekomenderas.


tassimo

En sån här ska jag ha när jag blir stor. Vare sig jag tycker om kaffe eller inte...


måndagkväll

Efter middagen åkte jag förbi ica en snabbis och köpte baguette. Tänkte ha lite mys hemma hos rickie. Tog med mysteriet på greveholm och rickie suckade högt. Stackaren.


helg.

Ursäkta dåligt bloggande. I fredags var jag på ikea med en magsjuk emelie och i lördags skulle jag, helene och emelie bjuda akkiz på restaurang. Mongolia. Efter det blev det en tripp till vårsta pizzan och sen hem till freddy och party vidare. Söndagen käkade jag, rickie och helene thaien och kollade på black jack.



RSS 2.0