det är lugnt med mig

Hemmakväll med familjen lindblom (alla utom rickie). Druckit vin och pratat. Kändes skönt med en lugn fredagkväll. Var tvungen att säga nej till krogen eftersom det är löningshelg och det lär nog vara en jävla massa folk som lätt kan ramla in i min arm. (Nojjig jag vet). Laddar inför rickies mammas 50 årsfest imorgon istället.
Har mer liksom börjat acceptera läget. Snart en vecka och 5 veckor kvar. Tiden går fort. Har lärt mig sätta på BH själv, slå in armen i en jävla massa plastfolie och påse så har kunnat duscha. Sätta upp håret och köra bil vänta.


Vad roligt livet är! Ligger i soffan och g...

img_5703 (MMS)

Vad roligt livet är! Ligger i soffan och glor one tree Hill..


ensam är stark?

Mamma har hjälp mig att sätta filie och påse över armen, satt på min BH. Rickie har hjälp mig att sätta upp håret... Hur ska det här sluta? Jag vill verkligen inte mer. Okej det finns dom som har det värre än mig men jsg orkar inte tänka på dom just nu. DET ÄR MIG DET ÄR SYND OM JUST NU!
Jag fick i alla fall sövas när jag skulle opereras och lite borta efter jag vaknat frågade jag efter bild som jag faktiskt fick. Har två stift i armen som ska sitta där i två veckor...


prutt

Är hemma nu efter en natt på karolinska. Mitt liv suger! I alla fall 6 veckor till... Tycker så jävla illa om min vänsterhand så gjorde den lite färgglad..


handikapp!!!!!!!

Ramlat i rickies hall idag och knakade till i hela armen så det blev akuten idag igen... Läkaren tyckte det var onödigt att göra något åt det eftersom jag ska opereras typ imorgon. Är inte ett dugg sugen på operation heller... Skära upp och sätta in en skena... VAKEN!

Vänsterhänt och gipset på den armen så är stort sätt hanikappad. Kan inte klä på/av mig, duscha, sminka mig, öppna /stänga saker, köra bil, sova bredvid rickie och mera skit saker som aldrig är något problem... Min tumme är helt fuckad!! Jag grinar typ hela tiden!!! Det här är en jävla mardröm!!!


synd om mig

Är helt sjukt hur jävla ont jag har! Mördar smärtor alltså!! Kan knappt inte röra tummen.. Skriver inte mer nu för kommer börja grina vilken sekund som helst...


olyckan

Halv 6 imorse glider jag in på akuten och klar där 6 timmar senare...

Ramlade i natt på väg hem från bella och hela jävla andleden var helt sne och hängde liksom.
Diggar mackans och luddes kommentar att det är nog bara en stukning...


Mamma kör mig och emelie till akuten och dom konstaterar ganska snabbt att handleden är bruten och nu sitter jag här med gips. Ska opereras i veckan och kommer ha gipset i 5 veckor...



ut med den feta och in med den smala

Inviger rickies nya tv med lite Big brother. Visste inte ens att han hade tänkt köpa en tv. (Han gillar inte ens att kolla på tv). Aja, snabb-trip till media markt och köpte en LG42 tum. NAJS!


ny dator btw... (passar ej med inlägget)

Har haft en riktigt najs kväll. Jag och R beställde hem lite käk från bennevento. Jag har badat, rakat benen med rickie rakhyvel?, filat naglarna och har precis tryckt i mig 5 små kexchoklad blåbär. AS GODA!
Fan så här ser man ut när man håller sig vaken till 23.00 på kvällarna och går upp 5.30 mån - fre... Jag är död!


love bb

Måste BB gå kl 22.00?! Jag orkar liksom inte hålla mig vaken utan somnar typ jämt så där 10 min innan det börjar... Katerina och Martin. Favoriterna. Katerina är huset jobbigaste kärring och måste bara vinna. Martin är ju Hörbys snyggaste och hade förmodligen varit Tumbas också. Najs med lite godis bara...


dsi

Börjar jag spela något spel blir jag helt jävla beroende på en sekund. Har fastnat för min syrras nintendo ds supermario. Spelar typ hela tiden. Inget annat (förutom Bigbrother) är intressant.


diva

Den här lilla valpen tillhör numera familjen lindblom. Världens sötaste valp!


lilla lady....

Efter mycket om och men verkar det som att jag faller för grupptrycket och drar på lite party i alla fall...


jag är så våååt

Det får bli ett inlägg utan bilder eftersom jag inte hittar sladden just nu...

Hade bestämt mig för att gå till liljeholmen idag efter jobbet även fast det snöade lite.
Men det roliga var att det liksom blev värre på typ Västerbron. Trodde allvarligt talat att jag aldrig skulle komma över för hade världens jävla motvind och det snöade/regnade som fan! Jag var helt jävla dyngsur och höll på att krysa ihjäl. Hade ingen känsel över huvudtaget i benen... Värsta av allt är att buss-jäveln är inställd pga vagnbrist. Vad fan är det för något?! Kassa jävla SL! Får sätta mig på tvärbanan och ta tåget hem istället. Luktade säkert lika illa som en blöt hund. Obehaglig man är...


fettisdag och fettisonsdag

Igår tryckte jag i mig en halv semla hos rickie. Kardemunna måste vara den vidrigaste kryddan som finns! Åt det liksom för grejens skull.. Det där med traditioner gillar jag!
Syrran hade inte fått någon igår så jag köpte en till henne, kevin och frida. På ett riktigt konditori. Ingen jävla ICA skit, ta två för 15 liksom...!


lillasyrran och granntjejen

god natt!

Andra dagen i rad jag går från jobbet. Känner mig så jävla bra just nu! (Måste bara få lite solbränna).
Jag har typ inte gjort ett skit idag. Jobbat, käkat middag, badat, kollat på one tree hill och nu blir det big brother. JAG ÄR BEROENDE AV DEN SKITEN!!


slarver

Tanken var ju liksom att jag skulle gå till årstaberg idag efter jobbet och ta tåget. Efter typ 20 min kommer jag på att jag lagt ur bilnycklarna på jobbet och går till liljeholmen istället och tar bussen hem. Så jävla typiskt mig! Hittade i alla fall reservnycklarna hemma så R fick köra ner mig till tumba c för hämta hem bilen.


hade ju räknat med sol idag men istället var det jävligt grått. Ungefär lika grå som jag är just nu...


stan-mys

Emelie, akkiz och jag satte oss på Ojojoj för att dricka lite goda drinkar (som vi gjorde) och avslutade kvällen i vårsta.



Två små apor hoppade i sängen...

img_3745 (MMS)

Två små apor hoppade i sängen...


Två små apor hoppade i sängen...

img_3745 (MMS)

Två små apor hoppade i sängen...


skål!

Möter upp emelie och akkiz nu för lite mys på stan.


det suger!

År 2007. Vad hade man för problem då? Ingenting! Man var 18 och gled omkring på en räkmacka och sjöng till Sean Kingston. Nu har jag problem! Mitt liv! Jag måste göra något åt det här. Fick någon slags livsgläde igår när det var så fint väder.
Jag måste bli någonting, jag måste börja plugga! Får ångest..


boooring

Jag vill bli blond! Typ så HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket! Men det funkar ju liksom inte så... Btw, mitt liv är tråkigt just nu. Jag vill göra så mycket mer än bara det här. Det suger att man ska behöva bli vuxen så himla snabbt...


jävla snö äckel, ge mig vår!

Bläddrade tillbaka ett år i bloggen för att se när våren kom 2010. Börjar få lite panik. Jag orkar inte med det här längre. Jag har klickat hem lite prylar från h&m idag. Vår och sommarkläder!
Hittade en bild som togs för typ 4 månader sen. Jag ska aldrig bli glad över snö igen.


beach 2011

Mår mycket bättre idag. Ingen feber men halsen verkar fortfarande... :/
Aja, idag börjar mitt nya liv. Passar på att börja nu när man varit sjuk och inte så matglad direkt.
Det här smakar skit fast bättre en chokladdrickan som jag körde med förut. Det här är i alla fall smultron/vanilj.


kräkas?


:'(

Jag vill börja grina! Min dator. Den är helt paj!


:@

Så där, nu tar jag livet av mig!!! Min nya dator har gått sönder och jag snåla jävel tar aldrig försäkring!!!


hey!

Så där.. Nu verkar bloggen funka igen!

Jag har liggsår och är så jävla uttråkad.
Tog en paus i från sängen idag. Satte igång lite skön music och gick igenom alla mina nagellack. Passade på att måla mina troll naglar också.

Har haft solglasögon prämiär idag. Var skit najs väder så var ute och hackade is på tomten i bara t-shirt.


min helg

Helgen då... Helt sjuk!

I fredags drog vi ner till Alvesta. Jag, rickie och 6 polare. Festen var ju redan i gång när vi kom fram men tog ju inte lång tid för oss att komma igång. Slutade tyvärr i kaos. Men kul innan var det.
På lördagen tog jag mitt pick och pack och drog till Växjö. Erik, hans flickvän, deras kompis och jag röjde. Vi spelade beer-pong, tog roliga bilder med debbies systemkamera, kastade chips, shottade och så där lagom prutt-fulla tog vi oss in till stan? och sen vette fan vad som hände men kul har jag för mig att det var eftersom jag har hört rykten om att vi tog ungefär 300 bilder...

Dagen efter var mindre rolig. Har nog aldrig varit så dålig att jag behövt spy! Sov hela vägen till sthlm i alla fall...



tycker synd om mig

Tanken var ju liksom att berätta om helgen men är FÖR trött och sjuk för det just nu... Ligger hemma med världens halsont och 39 graders feber.. :(

Ska kolla Big brother nu och sen one tree hill säsong 2 som rickie köpte igår till mig.



RSS 2.0