fish

Jag har skaffat fiskar. Inte på riktigt. Men vilket ansvar jag känner över mina fiskar. Dom får inte dö.


twiligt

Ikväll ska jag till heron med sara. Vi ska käka middag och gå på bio. Ska in en snabbis på media markt och kolla på ett minneskort och väska till min nya kamera som kom för några dagar sen. Najs.


sola säkert

Handla solkrämer på Kicks igår. Ta tre betala för två. Sånt gillar vi.


rickie får 30 sun kids & jag får 10 bronze ;)


nednäkning

24 dagar till semester, 18 arbetsdagar till semester, 30 dagar till födelsedag och 48 dagar kvar till cypern.




min helg

I torsdags var jag och rickie på heron. Käkade grekisk mat och såg beck - levande begravd. En av dom bättre beck filmerna faktiskt.

Midsommar var jätte trevligt. Gick upp vid 9 och la mig direkt vid poolen och låg där nästan hela dagen. Tog lite pauser för sillunch, fotboll och middag. Min kamera har inte kommit än så jag har inte tagit några bilder. :/

Dan efter midsommar åkte jag in till snaps med rickie, kim, ludde, dennis och mackan. Satt där ett par timmar tills jag och R åkte hem. Käkade godaste grekiska maten på medis.



bolaget

Var på bolaget på lunchen för att köpa "speciella" cider som JÄMT är slut i tumba. Typ rekordelig sommarcider..
Det slutade med att jag köpte för imorgon och lördag! Jag kommer aldrig orka bära det hem...




stackars mamma!

Mamma har ungefär samma otur som mig. Hon har otur rätt sällan fast ganska stor otur då. Jag har rätt ofta och smågrejer. Igår ramlade hon på cykeln...


cash is king

Lönen finns på kontot. Har precis överfört en hel del pengar till mitt sparkonto. Riktigt grym lön faktiskt.
Det kommer säkert bli en lugn dag på jobbet. Många är nog lediga idag eftersom det är midsommar imorgon.


btw

Klickade hem en kamera nyss. :)


lalala

Stockholm, stockholm stad i världen... Stockholm stockholm världens stad!
Vad jag älskar den här staden. Speciellt på sommaren när det är fint väder. Typ som idag. Satt ute på lunchen och tryckte i mig en glass.
Efter jobbet ska jag hem till pappa. Vi ska käka grymt god mat. Pasta, avovado, pesto pch grejer. En av mina favoriter. Jag lånar bilen hem till rickie sen. Vi ska ju på bio imorgon och då lånar vi hans bil eftersom jag inte har någon... Segt! :/






nada

Ligger hemma och gör typ nada. Var nyss hos r och hämtade min dator och lite grejer. Jag är grymt sugen på någonting. Typ cola. Fuck vad gott.


ikea

Igår efter jobbet blev det IKEA med rickie. Han har ju bytt rum så han ville skaffa lite nya grejer. Typ påslakan, lampa, dörrmatta (egen ytterdörr), rullgardin, kuddar, lakan och sånt.




lycka till!




moviestar

När jag kommer hem från jobbet ska jag fortsätta kolla på dear john.


lö lö lördag

I lördags var jag ute och åkte cab med emelie, helene och ackiz. Drog förbi wilmas jobb och sen till en pizzeria i huddinge och käkade. Jag drog hem sen eftersom mamma och jocke skulle ha 80 års fest hemma. Jag och rickie var där typ tills klockan 8. Då drog jag hem till rickie och hade "inflyttningsfest".


mackans inflyttningspresent. Ett träd..


cab

Var på bio i fredags och så killers. Faktiskt riktigt rolig film. På väg hem åkte taket av och vi körde cab. Grymt najs men fuck vad kallt det var.


wilma & sara


jag


en frussen emelie


flytthjälp inställd

Ska snart till heron med emelie, wilma och sara. Ska se the killers.
XOXO.


cooler than me


kepap

Jag är så jävla hungrig alltså. Grymt sugen på kebabrulle.


chillpill

Jag har lite planer ikväll faktiskt men ingen alkohol inblandat. Jag ska möta wilma en snabbis efter jobbet, hem och käka middag, cykla till rickie, hjälpa honom att byta rum och sen vet jag inte. Blir nog så att jag cyklar hem sen och chillar hemma bara. Kolla på en film, dricka cola och käka något gott.



2 helger kvar till country festivalen. Årets grej!


fredags höjdpunkt

Rap attack med vakna med the voice. En av höjdpunkterna varje fredag.


bröllop

Jag bryr mig faktiskt inte. Eller jo klart att jag bryr mig. Tycker bara att allt är lite överdrivet. Busskort med viktoria och daniel på. Hallå?! Snälla.. Om vi "vanligt" folk är trötta på det här bröllopshysterin så kan jag förstå hur V & D känner sig. Kan det bara inte vara över så vi, dom kan börja leva igen.


Syskonen Vickan och Daniel.


right now..

Har precis kommit hem från jobbet. Gick till årstaberg idag. Ligger just nu och kollar VM. Grekland - Nigeria.


nedräkning


wallander

Rickie och jag var ute och cyklade igår. Som ett gift par. ILLA! Jag är ju inte alls en sån där och nu har jag blivit en sån. Det är för jävligt.

När vi cyklat färdigt drog vi hem till mig och kollade på senaste Wallander.


mindre än två månader kvar


Anayya 2010


booring

När jag blir rik ska jag bli av med allt hår på kroppen. (utom huvudet) Jag orkar inte med stubb, jag orkar inte raka och det gör för ont och epilera. (Smärtan påminner faktiskt om samma som när man tatuerar sig).
Igår var jag tvungen. Det såg för jävligt ut och det är väl ändå sommar.


städhjälp

Mamma har tröttnat på att städa så hon har anlitat någon firma som kommer och städar hemma hos oss. Hon hade hittat saker som jag letat efter i typ 100 år. Emelies örhänge som försvann, min kam och ett nagellack. Fattar inte hur hon kunde hitta när jag verkligen letat överallt?!


grattis i efterskott älskling

Pinsamt värre. Rickie fyller år den 10 februari och jag hade inte köpt något present. Började med att jag hade taskgit med cash och sen har jag liksom inte vetat vad jag ska köpa och sen typ förträngt det.
Han hade tjatat att han behövde nya badshorts så nu beställde jag ett par från zoovillage.


kompott

Igår gick jag till årstaberg efter jobbet. Tog typ lite mer än en timme. Hade skrivit ut en karta från eniro så jag skulle hitta. Det var lättare än jag trodde. Tog pendeln tillbaka till centralen och mötte upp rickie där.
Gled hem till mig. Käkade middag och gjorde blonda slingor på syrran och kollade VM.


snikpod

Min ipod hade fuckat sig. Det gick liksom inte att lägga till låtar eller radera. Jag trodde den hade gett upp. Återställde skiten och då funkade den igen. Låtarna försvann. Orvar. Låg nästan hela eftermiddagen igår och bara la till nya låtar och spellistor. Har också fixat asgrymma högtalare till ayia napa. Men mamma sa att hon hade några andra högtalare på sin avdelning så jag ska ta mig dit bort senare idag och kolla vad det är för något.


sommarlov

Hel och styvsyskon har sommarlov. Orättvist. Tänk om man typ kunde få vara så där 9-10 år igen. Kolla på sommarlovsmorgon, cykla och bada och käka glass. Vara ledig i 10 veckor.


sunday

Har umgåtts med sara idag. Vi käkade thaimat, snackade skit och kollade på resor.

R kom hem från sweden rock idag. Känns faktiskt skönt att ha han hemma igen. Men det känns som att han varit borta i typ 1 dag.


tummen upp för en bra söndag.


Han var rätt så trött. Men inte så sliten som jag trodde. :)


god dag

Hängde med helene och ellan igår. Vi var på någon slags fest i urskogen typ. Det sög så max körde oss tillbaka till tumba. Blev åk sjuk, trött och drog hem.


doping

Har varit på dop idag. Lillasyster alice döptes i tullinge kyrka. Jag läste en dikt. Stolt.

Ligger och kollar på VM. Argentina - Nigeria. Om dom ska fortsätta med dom där jävla tutorna slutar jag kolla alltså. Fuck vad dom förstör. Bajs.




diss

Jag är inte irriterad på rickie. Eller jo. Han är ett klantigt jävla as och nu kommer jag gå och störa mig på att han inte har några batterier på sin mobil tills han kommer hem på söndag. Jag vill absolut inte att han ska ringa mig 24/7 men jag hade iallafall räknat med något sms eller samtal om dagen. Det är väl inte för mycket begärt? 



 

snälla gör en hel låt. älskar!


raining man

Regnet öser ner i sthlm. Lite mysigt faktiskt. Jag ska ju inte göra något speciellt ikväll. Fixa och greja hemma bara tror jag. Tänkte kolla på harry potter faktiskt. Det var länge sen. Kanske drar på wildchild efter. Ikväll blir det tacos till middag. Var 100 år sen eftersom jag nästan alltid käkar hos rickie på fredagar nuförtiden.


sjung om studenten...

Efter jobbet mötte jag upp emelie. Vi käkade glass vid sergelfontänen och glodde på alla studentflak. Blir irriterad på folk som klagar över flaken. Att det går sakta och lalala. Snälla. Man tar studenten en gång. Kan man få vara lite rund om fötterna och ha jävligt kul? Funderar starkt på att hyra ett flak. Dra ihop ett gäng och låtsas att man tar studenten.


även fast rickie blir utsedd till dagens loser är jag happy ändå. Han får skylla sig själv att han tar med sig mobil utan batterier och dricker sprit. Håll dig till ölen. Tips från din flickvän.


greys

Rickie bjöd mig på middag igår. Benevento. Jag käkade fläsknoisette med bea och pommes. Gott.
Drog sen vidare till rickie. Hjälpte honom att packa. Fattar inte varför killar har så jävla svårt för det? Han bara stod där som ett ? och visste knappt inte vad han skulle ha med sig. Aja, jag cyklade i alla fall hem sen och kollade på Greys. Grymt bra avsnitt så jag kollade på nästa veckas avsnitt också.


PF

Rickie har dragit till sweden rock. Rätt najs faktiskt. Skönt att få vara ifrån varandra ibland faktiskt.


planer idag?

Nada. Jag ska nog inte göra ett skit. Som vanligt typ. Ska gå till liljeholmen efter jobbet som vanligt. Hem, käka middag, cykla till rickie, säga bye bye till honom, (Drar till sweden rock imorgon) hem och sen ha egen tid. Jag älskar egen tid.


igårkväll

Hade så jävla boring igårkväll. Tog fram cykeln (första gången på flera år) och cyklade till storvretshallen. Nästan hela skiten hade ju brunnit ner. Kul. R och jag gjorde varma mackor sen på kvällen och kollade på TV bara.


fire!

Det brinner. Himlen är helt svart.


svintrött

Är skit trött idag. Har inte pallat sminka mig eller något. Var meningen att jag skulle på studentmottagning idag också men jag pallar inte. R kommer hem till mig sen och då blir det väl mys. Han drar ju till sweden rock imorgon.


sommarplåga 2010?


helgen

Fredag - började hemma hos min barndomsvän Rebecca på hennes mottagning. Mycket trevligt! Mötte sen upp sara och drog till snaps. Emelie, ante, dennis och antti var där. Lite senare kom carro. Drog vidare till kungsan för att möta maddisen och joel men stannade inte alls länge. Drog vidare istället till zansibar. Stannade inte länge där heller. Jag och sara drog hem mot tumba istället.

Lördag - rickie, helene, ellan och jag käkade på bennevento. Hade en jävla huvudvärk så jag sov några timmar sen på eftermiddagen. På kvällen gick jag och rickie över till mackan. Dennis, ludde, helene och ellan var också där. Spelade ölspelet och badade jacuzzi.

Söndag - gjorde inget speciellt faktiskt.



ger upp

Jag tror fan att jag gör det alltså. Skaffade mig ett comviq nr och en till mobil för att det skulle bli billigare för mig men imorse påväg till bussen tappade jag mobilen i marken så hela jävla displayen gick sönder. Fuck off.


mysmys

Fredag och jag har absolut inga planer för kvällen. Jo, ska på studentmottagning efter jobbet. Rebecca min barndomsvän tar studenten idag. AVIS! Sen har jag faktiskt ingen aning. Jag ska nog bara chilla som förra fredagen. Käka ostpopcorn och glo film kanske? 

 


fick hem en ny bikini från H&M igår.


happy f

Åååh, vad glad jag blev. Helt underbart skönt. Slipper skiten nu att ha 50% tjänst och jobba mertid varje dag. Utan är heltidsanställt nu + att det blir inget långt möte idag. Utan kan gå hem som vanligt och ta en timmes promenad.



bra låt


stora tjejen

Idag har min lillasyster varit på skolbesök. Börjar 6års i höst. Hon har verkligen blivit så stor. Min lilla skitunge.
Igårkväll var hon och jag ute och tränade på att cykla. Hon är så nära nu. Hon förtjänade en glass efter.


vad liten hon var här.


blää

Fortfarande ledsen och irriterad på rickie. Det värsta är att han verkar inte bry sig? :/ Allt löser sig säger han bara... Aja, det är i alla fall riktigt najs väder idag och ska försöka att inte hänga läpp.

:@

Min pojkvän är ibland så jävla dum. Vi har ju köpt en lägenhet och för att kunna köpa en måste man ha pengar och det verkar inte han fatta. Han ska vara ledig imorgon från jobbet (timlön) bara för att han ska på studentmottagning idag. Jävla pucko. Aja, tänker inte sura mer. Ska kolla på film och käka ostbågar.


studentsången

Jag blir helt gråtfärdig. Idag tar 3orna i min gamla skola studenten. Det var 2 år sen för mig. Jag känner mig gammal. Jag vill också vara så där nervös, pirrig och överlycklig. Jag har en Dvd hemma från min student men vet inte hur man gör för att lägga upp skiten på bloggen. Riktigt rolig. Full som en kastrull.


student-as

Hörde på radio imorse att det är typ 10 skolor i stockholm tar studenten idag. Även fast är 2 år sen vill jag igen. Bästaste dagen! 29 maj 2008.


2 juni - 6 juni, restaurangernas dag kungsträdgården


smaka på stockholm


RSS 2.0