linn

Grattis syster yster att du kom in på ditt första val! Jag är verkligen stolt över dig!


underbara helg!

Min helg har varit toppen! Fredagen åkte jag hem till pappa. Åt middag där och kollade på fotbollen. Senare på kvällen vid 9-10 kanske åkte jag hem till emelie och satt där med henne och malin ett tag innan jag åkte hem och sov.

Lördagen gick jag upp rätt tidigt. Åkte hem till rickie. Solade och badade med madde och emelie.
Sen senare på kvällen skulle jag få umgås med mina bästa vänner hemma hos mig. Vi grillade och snackade skit.
Halv 10 tog vi oss mot lida, country festivalen. Kvällen gick grymt fort och helg plötsligt var jag hemma hos sov.

Söndagen spenderades hemma hos rickie med sara och emelie. Hur underbart skönt som helst!

fortsätter tjata om thailand...

Nu har jag bestämt mig. Jag sticker i vinter bara så ni vet. På obestämd tid!






aviiiiiiiiiiiiiiiiis

Sitter och pratar med min kusin som är i thailand med min familj och jag blir så avis när hon berättar hur bra dom har det. Tydligen så har dom haft jätte fint väder även fast det är regnperiod. Jag skulle också vilja sola, bada, läsa en bok och äta thaimat varje dag. Jag vill också!!!!!!!!



Syrran, jag och kusin i thailand 07/08

midsommar i bilder











:(

Familjen har stuckit till Thailand och blir borta i 3 veckor. Rickie och jag är själva i huset och det är verkligen tomt. Jag saknar min mamma redan ska ni veta.

sno.C

Jag kom på vad jag ska göra medans jag väntar på Sara. Jag ska titta på OC. Har ju alla säsongerna hemma och den sista har jag inte ens öppnat. Jag och Rickie började kolla för ungefär 2 veckor sen men jag har fortsatt kolla när han inte har varit hos mig så hoppas han inte blir allt för ledsen i ögat när jag berättar att jag redan ligger på andra säsongen.


göra ingenting.

Torsdag idag. Eller ska man säga fredag? Flexar ut lite tidigare idag, känns skönt. Senare ikväll ska jag hämta en inte så jätte full Sara. (Hon har champagneprovning). Vi ska bara umgås ikväll, göra ingenting. Imorgon, midsommar blir det kanske landet för våran del. Jag velar fortfarande. Aja, det blir säkert bra hur det än blir.


dnul anörg

Nu kan jag skryta hela mitt liv att jag vågade åka Extreme och Insane. Insane var helt insane! Var i chock flera timmar efter. (Fällde även några tårar). Toppen dag på Grönan med toppen tjejerna!!








snik

Har inte haft någon lust alls att blogga. Magen strular = 3 läkarbesök på en vecka.
Jag har tagit en paus från mitt förhållande.
Bajs på allt så jag ser verkligen fram emot att få umgås eftermiddagen på grönan med emelie, malin och sara.

tröööööööööööööööött

I onsdags var det tullinges tur att få springa ut men gud vad jag tyckte synd om dom ich mig själv när jag vaknade och spöregnade ute... Men det sprack faktiskt upp senare under dagen och Emelies mottagning var toppen bra.
Var lite smått sugen på skivan på kvällen men bestämde mig i alla fall för att inte gå. Sängen lockade mer.

Idag fredag är det sjödals tur (känns aldrig som det tar slut) Ska inte på något utspring men ska däremot på mottaning hem till min barndomsvän Sofie. Får se om jag hakar på slutskivan eller om det blir en hemmakväll bara.

trötter!

Igår eftermiddag solade jag och Sara hemma vid poolen. Hur skönt som helst. Sen åkte Sara hem och jag åkte och åt på thaien med Emelie och SH. Sen åkte jag hem till Rickie igen och tog ett kvälldop med honom innan vi åkte hem till mig och kollade på film.

Nu ligger han och sover i min varma säng och jag får anstränga mig här för att inte somna. Jag är helt slut!

RSS 2.0