spela eller spola? (haha)


kråkjävlar

Har suttit ute på lunchen idag. Inte speciellt varmt. Kanske 16-17 grader och blåser kallt. Käkade en parma/brie sallad. 100 kråkor i parken och fuck vad stora dom är. Dom där jävla fåglarna är ju inte ett dugg rädda för människor längre. Tror det är jag som blivit rädd.

 

helg

Fredag - Helkväll med sara. Käkade grekisk mat och kollade sex and the city 2. Har fått jätte dålig kritik i tidningar men jag tyckte den var grymt bra.

Lördag - Farsta centrum med pappa, anna-karin, systrarna jenny och alice. Kalas sen hos min kusin som fyllt år.
Senare på eftermiddagen åkte jag hem till maddisen. Käkade middag med henne, carro, sanne & filippa. Åkte hem vid halv 9. Drog hem till andré sen. Blev kvar längre än jag trodde. Grymt kul i alla fall.

Söndag - rickie, helene, mackan, dennis och jag käkade thaien till lunch. Hyrde film och köpte en jävla massa ostpopcorn. 3 påsar. Jag gick hem sen och lite senare kom r till mig. Vi kollade på film och käkade mackor.

Jävlar vilket tråkigt inlägg men jag har liksom inte riktigt tid nu. Inga bilder heller. Sug.

nu

Ligger i rickies säng och ugglar. väntar på en tvättmaskin ska bli klar som jag satte på för ett tag sen. Tänkte kolla sällskapsresan om ett tag.
Btw, jag skiter i chokladskiten. Max 2 om dagen och vanlig middag. Så jävla vidrigt.


.

Möte kl 13-16. Lagom kul.


rickie (vitast), dennis, mackan, helene, micke, sara, sussi & lisbeth


kräks

Jag gör nästan det snart. Det var så jävla vidrigt. Jävla dricka. Fy fan. Jag dör.


nytt

Idag börjar mitt ännu nyare liv. Har satt igång med träningen men tänkte pina mig ännu mer med att köra naturdiet. Jag kommer få kvälningar och det kommer spruta choklad ur öronen på mig. Tänkte bara testa en vecka för skojs skull. Kommer säkert ändå inte palla längre ändå..


onsdag

Är osugen på att skriva idag. Det suger. Det är jävligt kallt ute idag fast solen är framme. Vart tog sommaren vägen?!
Jag blir så jävla lack på mig själv. Lovade mig att hålla igen och inte svulla och grejer men ändå svullade jag igår ju. Det finns liksom inget stopp. Kan trycka i mig en påse utan problem. Bajs.


;)

Idag känner jag för att svulla. Jag och r ska ladda ner någon bra film och köpa ostpopcorn eller något annat gott.


najsigt

Jag längtar till helgen. Det här kommer bli en lugn helg. Jag behöver verkligen det. Kommer bli ap-fet av all alkohol. Får ta en paus. Egentligen var det meningen att det skulle bli utgång på fredagen för att fira dennis men jag hoppar utgången för att se SATC2 med sara istället. På lördagen ska jag umgås med femman. Lugnt och skönt. Mys.



satc 2

På fredag, på fredag! Sara och jag ska se Sex and the city 2!!


måndag

Rickie och jag var ute och promenerade igårkväll. Han var skit lack för att han tyckte det var onödig tid? Aja, det blev inte så långt då så det blev cykeln hemma. Gick och la oss rätt tidigt och kollade på Sandor slash ida.


kisspaus


bilder från lördagskvällen








lördag

Underbara väder. Underbara lördag. Idag har jag legat vid poolen med mina vänner hela dagen. På kvällen har vi varit hos andre på lite chill. dennis körde precis hem mig på cykeln. Lite vinligt men det gick ok.

Underbara väder

img_6807 (MMS)

Underbara väder


lugn fredag (på tiden).

Snaps uteservering efter jobbet med rickie, ludde och mackan. Tog ett glas rosé och dom stor stark. Sen var deras pengar slut? Lite smått onödigt. Hem mot tumba. Käka middag hos rickie. Satt ute på altanen med rickie, helene, ludde, dennis, mackan och sigge hela kvällen. Några badade. Myggen kom och vi drog in.
Nu chillar jag hemma själv. Tänkte glo sandor slach ida. Tack och hej.


mälarpaviljongen

Underbara fucking väder. Jag njuter.

Igår var jag och emelie ute och gick. Det var varmt. Ap-varmt. När jag kom hem till R hoppade jag direkt i poolen. 23 grader. dennis och mackan var också där. (som vanligt). helene och ludde kom sen över eftersom jag lovat ludde och raka/klippa honom. Jag klippte rickie och helene ludde.
Blev mycket snack om anayya. Jag tror allvarligt talat att placet heter anayya nu och inte ayia napa. Det har liksom fastnat. Kollegor på jobbet undrade om jag hade några planer för sommaren och berättade att jag skulle till anayya. Anayya? Jag menar ayia napa. Aja, whatever.

Idag ska jag och min far käka lunch på mälarpaviljongen. Mys.
Glider hem vid tre idag eftersom jag tänkte glassa lite vid poolen. Har hört rykten om att ryssvärmen är påväg bort? Skit.


 

vi kommer äga anayya


markus & dennis

ludde & helene


emelie & ante

rickie & jag


sol

Låg och glassade vid poolen igår efter jobbet. Rickie var till och med i och badade. Tydligen är det redan över 20 grader i poolen. Fortfarande för kallt för mig.


hellu

Kul pojkvän man har. Jag gick ner för att kolla greys och lät han kolla på efterlyst som han ville. Kom upp efter greys och då hade snubben somnat. Kul kul..

Fuck vad najs väder det är. Det liksom luktar sommar, det är grönt, sol och jävligt varmt. Sorry för tjatandet men jag tror nog aldrig jag njutit av värmen så mycket som jag gör i år.

Skippar cykeln nu. Tog på mig shorts och linne. Spotify i lurarna och gick en timmes promenad.


blond igen.


hockey, hockey..

Igår efter jag käkat middag hemma tog jag en promenad hem till rickie. helene, dennis och mackan kom också över. Det blev hockey som vanligt. sverige vann. vad mer ska jag säga? Det är sommar!


jag vill ta studenten igen


gettin' over you


onsdags

Så här såg det ut i onsdags när jag, Grillmästaren grillade fläskfilé och haloumi hos R-boy.



 

!

Anaja (Ayia napa) resan är betald. Det kommer bli grymt.


summer

Var ute och promenerade med emelie igårkväll. Gick i t-shirt klockan halv 9 och det var inte ett dugg kallt. Det måste vara sommar nu. Underbart.


<3

Ringde maddis för en liten stund sen. Vad konstigt det var att slå hennes nr och att hon faktiskt pratade med mig i telefon. Var ju flera månader sen sist. Hon är verkligen hemma.

vi i alanya 2007


från arlanda i lördags


carro & sanne

jag på donken

johanna & maddisen på arlanda


fler bilder från förra helgen







svinkallt i poolen..?


dennis & ante badar


4 dagar

Fyra dagars ledighet. Fyra dagars ledighet från bloggen.
Ska försöka få ihop mina dagar med ett kort inlägg.


Onsdag - disco hos rickies granne. Så där lagom kul. Singstar fanns i alla fall.

Torsdag - Fotboll? Minns faktiskt inte. Kvällen blev det i alla fall hockey och film med rickie, mackan och dennis.

Fredag - Fotboll. Helt 100. Hem till rickie efter med emelie, mackan, dennis, akkiz & ante. Första doppet i poolen. Islängd. Kanonkul. Kvällen drog jag hem till hagen med rickie, dennis och emelie. Ganska kul. Var inte så taggad.

Lördag - upp tidigt. Arlanda stad, väsby centrum, arlanda flygplats med Sanne och Carro. Skulle ju överraska Maddisen och Johanna kl 3 när dom kom hem från sin asien resa. Äntligen hemma!!
Efter det drog jag hem till pappa för att käka middag och umgås med familjen. Hem till rickie sen. Umgicks med rickie, mackan och dennis innan jag och R drog hem till mig för att glo film och sen sova.

Söndag - Gjorde inte speciellt mycket. Var hemma hos rickie med helene, ludde, dennis och mackan. Kollade hockey och sen sova.     

lurad

Igår ikväll kunde jag inte alls somna. Rickie snarka. Fick fettoångest över min Iphone igen. Jag vill inte ha den längre. Vill ha tillbaka min gamla mobil med comviq.
Ringde telia nyss och det enda jag kan göra är försöka sälja skiten med abonnemanget eller sitta och betala 298 kr själv varje månad. Nästan så att jag sitter och betalar skiten bara jag får comviq så mina vänner vill ringa mig igen. Pucko jag.


mums mums?


Sanne frisören

img_6807 (MMS)

Jag och Carro sitter hemma hos Sanne nu. Ja eller Carro lager stuvade makaroner och köttbullar. Jag ser ut som en utomjording. Gör blonda slingor. Måste nog klippa också. Minst 2 cm säger Sanne. Hur kan hon göra så mot mig? ;)


78 dagar kvar tills..

..jag fyller år. Jag önskar mig två saker. Blir nog säkert fler men just nu är det två.



Svårt att missa va? ;)


ryssvärme?

Det är riktigt varmt ute idag. Härligt. Ville ju chilla ikväll men har ändrat mig nu tror jag. Blev sugen på en kall öl i solen i stället. Snaps kanske?
Ryssvärme låter jävligt konstigt. Ryssland för mig är ett kallt land. Snö och ryssar med pälsmössor och pälsjackor. Aja, whatever. Det är varmt och soligt. Jag döper om det till Grekvärme istället.


skål


3 dagar kvar. Kan ni fatta?!

På lördag kommer DOM hem. Jag börjar faktiskt bli lite småpirrig. Vad ska jag säga? Hur ska jag bete mig? Jag kommer börja grina. Åååh, vi kommer bli samlade igen. Vi i femman. Min trygghet.


tjalala!

Fredaaaaag!!! Eller onsdag. Det känns som fredag och det är som fredag för mig. 4 dagars ledighet. Underbart.
Det snackas fest ikväll men jag tror jag avstår faktiskt. Jag är mer sugen på chilla. Glo grey's och kolla på någon bra movie med R och friends. Skippa discot någon gång!

Käka gröt till lunch och sen lyxa till det med lite dyr bränna. Solarieöarna.
Har jeansleggings på mig idag. Kommer nog vara småirri hela dagen. Varför utsätta mig för sånt? Hata jeansleggings.

 


bjuder på en härlig bild på mig och maddisen sommaren 2009
(såg ut som tomater efter den dagen).


^^

Sitter på jobbet och har jävligt boring. Kolla igenom alla bilder på min iphone. Hitta två bilder när dennis plattar mackans hår. Roligare än så blir det inte.

 

 






hmmm..........

Idag måste jag ta bort mitt nagellack. Jag kräks när det ser ut så här! Kanske messa emelie och se om hon är sugen på en promenad? :)


lovar på allt!

Idag börjar jag mitt nya liv. Inge mer benne på helgerna, dricka mindre och börja träna på riktigt igen. Varit seg nu i två veckor. Men idag börjar jag på riktigt!!!


resa

Har faktiskt bokat en utomlandsresa i sommar. Tro det eller ej men det verkar bli Ayia napa igen. 16 augusti. Vi blir faktiskt 8 pers så det kommer bli hur najs som helst om vi nu kommer iväg.


;D

Jag har köpt en lägenhet med R-boy! Känns faktiskt riktigt konsigt just nu. Men fuck vad najs det kommer att bli!


.

Jag tycker synd om min mamma.


hjärtegullisar

Snart kommer tjejerna hem. Dom har varit borta i 100 år känns det som fast ändå har tiden gått jävligt fort.
På lördag (förhoppningsvis) om inte det där jävla molnet kommer tillbaka är dom hemma. Vill krama och pussa sönder dom!! Ska bli kul och se hur rubbade dom har blivit. Maddisen kanske har med en liten thai i resväskan?



helg igen...

Helgen är slut. Jag är helt död. Har inte sovit många timmar den här helgen. Men vem bryr sig? Den här helgen har varit den bästa på länge!
Fredagen var grymt roligt. Ett crazy gäng at my place. Grillades, sjöng singstar och dansade. Låter kanske inte så jävla roligt. Men alla var taggade och det var hur najs som helst.

Lördagen skulle rickies brorsa firas. Blev middag på Patricia med rickies familj. Vidare till götgatan för dricka mer pilsner. Jag och rickie drog hemåt för att göra tumba osäkert men hände inte så mycket. Mötte upp dennis, drog till rickie och sen hem till mig.

Söndag blev det Benne till frukost/lunch, vidare till bremora för att spela fotboll, hem till rickie med dennis och mackan. Kollade hockey och käkade ost popcorn. Bra avslut på helgen.





sara, wilma, helene, jag, emelie & akkiz

ps. langar upp fler bilder senare. ds


utslag

Drick aldrig flatline (brännmaneten). Det är den värsta shoten jag druckit. Den är så jävla stark att det bränner i hela munnen och runt läpparna. Sambuca, tequila & tabasco. + Att jag blev helt jävla rödflammig i hela fejjan. Nej tack!



nej tack!!!


bilder från förra helgens utgång







smile

Har tjatat en längre tid att jag är så jävla TPL men måste faktiskt säga att det har vänt. No more TPL.
Veckodagarna rullar på. Gör en hel del efter jobbet och inte bara hem och tränar och glor tv. Helgerna fulla av akitiviterna. Skit samma om man sitter vid en fotbollsplan eller något. Man gör någonting. Man umgås. Dessutom är det vååååår!


jag vill också åka utomlands som helene & ludde!!


ny bikini

Var ute på lunchen idag. Fick bort till Västermalmsgallerian för att kolla in nya Gina. Inte alls så jätte mycket folk och städat var det också. Inte en massa kläder som ligger överallt! Fick faktiskt med mig en ny bikini. Najs.

 

 


naked?

Ligger i rickies säng och kollar på tv. Har varit ute och gått med emelie idag. Tro det eller ej men var på bolaget idag också. Självklart inte till idag. Hade inget att göra när jag väntade på bussen så gick in dit för att kolla om det fanns något nytt. Det fanns det också. 4 nya sommarcider som fick komma med hem. Får bli på fredag när det ska grillas at my place. Me like.


btw min lugg växer...


snart

Jag ska faktiskt gå ifrån jobbet om 10 min. Ska ta en långpromenad till Liljeholmen. Käka glass ska jag också göra. :) Hihi

bilder från saras blogg


jag & paulina






elli & sara


sara & hanna


valborgshelgen (inlägg utan bilder)

Fredag, Sara 21 & Valborg. Började hemma hos Sara med släkt, vänner, middag och sprit.
Jag och Hanna drog oss sen vidare hem till Rikard Ersson. Party party. Riktigt trevligt faktiskt. Många gamla klasspolare som var där. Mycket att snacka om.

Lördag. Hängde med rickie, ludde & mackan. Vi käkade benne, kollade avatar, plockade upp dennis på vägen till tullinge för att mackan var tvungen att sola. Hem till R sen igen. Duschade och drog över till mackan för att föra lite innan utgång. Vi var en hel del som var ute faktiskt. Kul.
Vid tre ville jag hem eftersom Ojojoj stängde då men inte dom andra. Dom skulle vidare på efterfest i Årsta. Följde med och kom hem 8 på morgonen. Hatar efterfester!

Söndag. Upp tidigt för att dra på visning med rickie. Tycker direkt inte att det var som en visning eftersom det inte fanns någon lägenhet att kolla i. Det var en fet ritning bara. Anmälde oss till en lägenhet och drog därifrån. Flyttar 2011.


RSS 2.0