Jävla gubbjävel

Det var länge sen jag blev så här arg som jag blev idag på parkeringen på vårdcentralen.

Jag står och väntar nästan 10 min på att någon p-plats ska bli ledig och när en ska åka blinkar jag in så folk vet att det är MIN plats. Tror ni inte då att det är en jävla gubbe som kommer från andra hållet och tar platsen! Jag blir så jävla arg så jag hoppar ur bilen och rycker upp hans bildörr och frågar vad fan han håller på med och förklarar att jag väntat 10 min på en plats och är sen till läkaren!! Gubbjävelns svar: sånt händer...
Jag ställer mig på en förhyrd plats och tänker att får jag böter så kommer jag jaga den där gubben tills han betalar min böter.
Jag springer förbi gubben i trappen upp till vårdcentralen och smäller till honom lite med min axel och skriker rätt ut att om ja inte hade så jävla bråttom hade jag fan slagit till dig din gubbjävel!!


Movie time

Har gosat ner mig i soffan. Nutrilett är det över med så får bli pepsi max och några godisar till breaking down.


P-walk

Är ute på en promenad i solen. Underbart väder idag!


Bild säger mer än 1000 ord

Har varit hos pappa idag på dagen. Har tittat igenom en jävla massa fotoalbum för att välja ut ett fotografi till syrrans student skylt. Rickie och Alice roade sig med annat. :)


Bowl

Sticker iväg på lite lördagsskoj. Bowling med Rickie, Emma och Chrippa.


Puman

Fyndade ett par nya träningsskor på hi sport nyss. 325 kr! Eftersom jag direkt inte är någon elit så duger dom perfekt för mig!


Boring

Ligger i soffan och kollar handboll semifinal, Danmark-Spanien. Jag är sååå sjukt sugen på godis! Jävla nutrilett! Jag kommer att börja grina snart. (Gjorde det förra helgen när jag var så här sugen).


Välkommen hem till mig (oss)


Nutrilett

Nutrilett dieten är över på söndag. Har kört den här skiten på heltid i två veckor då. Det är sjukt jobbigt men det ger verkligen resultat! Men helgen kommer bli sjukt tråkigt. Jag och nutrilett mot världen!


iPhone4

Har stått ut med min jävla-värdelösa-skit-halvtrasiga iPhone 3G i två fucking år! Har äntligen betalat av den och skaffat mig en 4a istället. Bättre kamera och kanske kan bli bättre på blogga då igen. Grymt! Missar ju CSI för det här inlägget ju! Förresten, vår soffa är så sköön!


Testing

Testar


RSS 2.0