lägenhetstitt

Igår efter jobbet åkte jag och r till lägenheten ju. Att stå och glo in genom fönstret är inte samma sak som att gå inte. Det kommer bli så bra när det är klart!



fredagsmorgonmys

Har tagit semester idag. Att vara ledig en fredag någon gång ibland är rätt skönt! Sitter och käkar frukost, kollar på nyhetsmorgon och har tänt lite ljus. Langar också upp en bild på trädet utanför fönstret. Det är faktiskt höst nu. Mig gör det absolut ingenting! Jag gillar alla årstider. Sommar 365 dagar om året skulle inte vara min grej. Julafton 30+ och sol. Inte riktigt min grej.



det är okej att känna


paketkalender, check!

Yesbox, Jennys paketkalender är så gott som klar och det är bara september. Bra att vara ute i god tid och köpa lite då och då, annars blir det så mycket cash som ska ut på en gång.


inbrottstjuv

Idag efter jobbet har jag smugit mig in på byggarbetsplatsen och glott in i lägenheten. Ska ju dit och GÅ IN och kolla på riktigt men kunde liksom inte hålla mig eftersom jag sett en TV-bänk på blocket som jag vill ha.. Var ju liksom tvungen att kolla in om den skulle passa.. 

 


partey

Lördagen var bästa på länge! Julia och Akkiz skulle bli firade så vi 13 tjejer åt middag där, snackade i timmar innan en hummer limo kom och hämtade oss för att ta oss till krogen.


sleepy as hell

Kom nästan precis hem från en fest. Tanken var ju att bara köra dit rickie men blev kvar i några timmar... Skönt att kunna gå på fest utan att behöva dricka en enda droppe. Att gå på fest och inte ha kul utan alkohol är bullshit från min sida!
Har hunnit gå på bio idag också. Såg Jägarna 2. Grymt bra rulle!
Ska lägga mig i sängen nu och se ett avsnitt av Skilda världar och kolla i Mio katalogen.


christmas world

Julavdelningen på Harrods var fucking amazing!


julles b-day

Ja, i lördags var det Julias födelsedag. Det ville vi fira så jag, julia och wilma bowlade och hängde på söder.
Tog sista tåget hem så det blev inte alls så sent.




RSS 2.0