!!! :'(

Nu pallar jag inte ligga här längre. Har legat i sängen sen söndags och jag vill bara bli frisk!! Ska det vara så jävla svårt!! Jag står inte ut en dag till!! Jag är så jävla uttråkad!!!! Jävla fitt-feber, hosta och hals!!!

vill inte vara sjuk

Orkar verkligen inte skriva om helgen och bilderna lägger jag upp senare när jag känner mig piggare. Ligger hemma med 39 graders feber och hostar som en galning.´Både hostan och febern kom mellan lördag och söndag. Är helt död så nu ska jag sova...


fredagsmys varje fredag

Har varit och käkat lunch med pappa idag. Blev sallad i Västermalmsgallerian. Dom verkar ha minskat på salladen eller så har tallriken blivit större? Aja. Idag efter jobbet tänkte jag sola i Tullinge och sen möta upp rickie. Gå hem till pappa, käka tacos och kolla Let's dance. Det blir typ min fredag om inget annat dyker upp.


jag vill ha sommar NU!!


dött i tumba

Madeleine och Johanna verkar ha det hur najs som helt. Tillskillnad mot mig här hemma. Jobba, sova (x5), festa, sova, festa, sova.. Jag vill att det ska hända saker! Flygtrip som emelie tyckte. Det vore jävligt najs att kunna flyga.



Typ som tjejerna långt långt borta.


matmat

Har tryckt i mig en jävla massa pannkakor med grädde och sylt till lunch. Känner mig inte alls bekväm i min klänning eftersom det ser ut som jag är gravid... Aja, har ostkakan kvar till eftermiddagsfikat + att en jävla massa pannkakor som jag kan käka imorgon till lunch.


När jag ändå är inne på mat kan jag berätta att när jag har svårt att välja pålägg brukar jag köra 50/50 liksom. Ena halvan med räkost och andra halvan med korv.


ikväll

Har varit ute och gått med emelie ikväll. Typ 1½ timme. Har precis kollar på Grey's och efter det är det bara skit på tv så jag passade på att gå in i duschen. Tänkte jag släcka och vakna upp med cach på kontot igen. Jävligt najs!


god natt


war

Jag vägrar betala 1500 kr för lite hostmedicin så idag har jag startat krig. Har ringt till Folksam. Folksam har mailat allt från mitt sjukhusbesök. Ringt Storvretens vårdcentral. Kollat vilket datum jag var där efter napa, frågat vad läkaren hette och vad hon skrev ut för mediciner. Läkaren på cypern skrev ju antibiotika till mig som jag vägrade käka. Det gjorde jag tydligen rätt i sa min läkaren i sverige. Ringt till Fritidsresor och frågat hur jag kan göra. Så nu har jag skrivit världens mail och det lär väl ta några veckor innan man får svar. Vi får hoppas!!


Måste få fram all info.


godissugen

Jag vet att jag inte borde. Men jag är så sjukt sugen på något idag + att det var länge sen jag och rickie bara umgicks. Jag har laddat ner en film som madde tipsade mig om i lördags. Jag tänker fira något. Men vet inte vad. Att det är måndag igen?


helenes fel


söndag

Ligger i sängen. Nyduschad, dricker påskmust och kollar på Wipeout. Har laddat ner äntligen midsommar så den tänkte jag kolla på efter wipeout.


lördagen

Jag, helene och sara började hemma hos rickie och gick sen över till huset bredvid. Mackans place. Satt där ett antal timmar och förade innan jag och sara drog vidare till Zirre. Det var den sämsta "festen" jag varit på. Det var 100 ggr trevligare hemma hos Mackan och dom drack ju inte ens. Det blev taxi hem till rickie vid 4 kanske?
Funderar stark på at köpa en ny kamera snart. Inga festbilder...


now

Sitter at Lindbloms place. Familjen har åkt till skärholmen. Sara kommer snart och plockar upp mig. (Har fortfarande ingen bil). Tro det eller ej. Det blir bolaget idag. Men jag är rååååfattig. GE MIG TORSDAG.

Ikväll var det meningen att jag skulle på 30 årsfest men det verkar som jag har andra planer nu. Vi får se.
Låg uttråkad i sängen till klockan 8 innan jag hookade med sara och rickie. Kollade let's dance, solsidan och Law Abiding Citizen. Grymt bra film faktiskt.

Whatever, sara kommer snart. Efter det blir det i alla fall en promenad i solen. 6 grader ute hörde jag.


jag vill åka utomlands fortfarande...


mitt hår växer

Jag ser ingenting längre. Min lugg är för lång. Klippa eller växa?



önödig info

Igårkväll gick jag och emelie en långpromenad. Två timmar faktiskt. Ingen av oss ville gå hem + att det var ju inte ett dugg kallt ute. Typ 4 grader. Fett najs!

Har käkat dubbel-tacos idag. Först tex mex buffé till lunch i restaurangen på jobbet och sen nu till middag.

Jag har tappat min skinnhandske också. Så jävla irri. Någonstans mellan mig och rickie. Det tar ju typ 15 min att gå. Fattar liksom inte vad någon ska med EN handske till när den andra är hemma?! (Letade igår när vi var ute).


btw rakade och klippte rickies skalle igår. Vart jävligt bra faktiskt.


torsdag

Redan torsdag. Ikväll ska jag träffa rickie. Har inte träffat honom sen i måndags. Ovanligt för att vara oss.
Förhoppningsvis får jag med mig emelie på en promenad. Idag är det ju inte ens kallt så det ska nog gå bra.
Aja, 5 i 2. Fika dags. Ska trycka i mig min 100 g choklad som jag köpte igår. Hoppas folk vill smaka.



jag vill bli blond, åka utomlands och dricka pilsner


saknar er <3



fuck!

Jaha, nu har man fått brev från Folksam att jag ska betala någon jävla självrisk på 1500 kr. Hade jag vetat i ayia napa att det kostar 1500 kr för lite hostmedicin skulle jag aldrig besökt det där jävla sjukhuset. Orvar!!


skabbkissie

Ju mer jag läser hennes blogg desto mer hatar jag henne. Det liksom kokar i mig. Hon bor ju precis vid mitt jobb och jag hoppas att aldrig ska behöva se henne. Äckliga Kissie!!!


UGLY!!!


solarieöarna

Idag tänkte jag sola med sara efter jobbet. Har blivit lite för mycket rickie på sistonde. Not good!!!!


sara & jag, nyår (drunk as a mutha fucka)


?

Imorse hade jag ont i halsen. fuck fuck fuck. Jag vägrar. Halstabletter nästa.
R-boy är ju sjuk och jag vägrar bli det. Jag vill inte!

Igår var jag med om något sjukt. När jag skulle hem ifrån jobbet. Bussen kommer. Folk kliver på och kärringen framför frågar om den går till T-centralen. Nej det gjorde den inte och hon hoppade av. Busschaufören stänger dörrarna och struntar i att det är folk bakom fitt-kärringen som ska hoppa på.
Imorse var det sjukt kallt på bussen. Det var så man var tvungen att ha både vantar och mössa. När jag skulle kliva av vid fridhemsplan hade det blivit is på golvet i bussen. SL skärpning!

:S

Jag är fucking happy och den här har totalfastnat...


fettigt hår bort nu

Har varit ute med emelie i typ 1½ timme. När jag kom hem blev det slutet på sjuka programmet daiting in the dark. Tre avsnitt och jag tycker fortfarande det är skit. Detta smaskande när dom hångar. Kräks!
Aja, nu blir det duschen och sen DH.


ut i kylan

Nu blir det snacka-skit-promenad med muffen. (Emelie). BYE!


:D

Jag är inte TPL längre. Läste på nätet att man kan bli deprimerad av våren. WTFP?! VEM?! Jag är fucking happy. Våren är på G, jobbet, polare, rickie, familjen. Allt är bäst! Me LOVE!!


:O

Dom säger att jag är en blandning mellan elefant och krokodil. Stora öron och stor mun?!


kom hem

Jag trodde det skulle vara lugnt. 3 månader skulle gå fort. Men fuck heller. Det känns tomt här hemma utan maddisen.


utomlandsresan, alanya 2007


första tatueringen


studenten 2008


två nya bilder från facebook


jag, wilma, dennis och mackan

benner, jag och wilma


..

Två bilder från i fredags. (JAG MÅSTE KÖPA NY KAMERA).


jag och emelie

stackars sanne blev suggig :/


måndag

Igår kväll låg jag och sara i min säng typ hela kvällen. Kollade på tv. Jag var helt död. Varför utsätta sig själv för sånt? Ingen alkohol nästa helg. Det lovar jag!

Måndag igen och jag lovar att det här är sista gången jag tjatar om mitt jobb men jag älskar att vara här.


idag ska jag äta sushi till lunch.


tuttar, det tuttar upptaget (lördag)

Vaknade upp idag med blåmärken på både armar och ben. Bula & skit ont i armen.
Jag ramlade igår på väg hem. Sjukt jävla halt.

Aja, började på dan ute på rickies altan. Kvällen fortsatte sen i bremora. Emelie skulle firas. Riktigt trevligt! Sen var det något jävla pucko som tyckte krogen var en bra idé. Mot stan. Tog sista tåget hem. Tillbaka till vårsta och hem till Freddy på chillfest. Kom hem vid halv 6 och idag är jag fan riktigt slut.


jag, wilma, dennis och mackan


tack och godnatt

Har typ för ett tag sen kommit hem efter en kväll på stan med mina två vänner emelie och sanne. Middag i kunghallen och 3D bio. Alice i underlandet. Riktigt bra film faktiskt.


Utkast: Mars 12, 2010

Emelie och jag var ute och promenerade igår ikväll. Säkert 2 timmar. Bilen har pajat igen så jag försökte starta den igår bara för att och då gick larmet. Fan vad det lät. Emelie filmade.
Skönt att komma ut och umgås med henne och snacka av sig lite. Psykos på jobbet, desperata killar och allt möjligt.


:/

Inget elakt mot dig erik. Bruden är too mutch. Sorry.


fuck u igen tacosbruden 20 kr!!

Nu ger jag upp. Jag går ut med det i bloggen. Jag bryr mig inte. (Jag vet att mina vänner älskar mig när det gäller sånt här). Jag kan vara riktigt elak ibland. Me like.

Ta t ex tacosbruden 20 kr som förstörde min helg när hon hon hennes boyfriend bodde hos mig.
FAN DET VÄRSTA JAG VARIT MED OM!!!

1. Hon blev lack när hon losade på bowling
2. Hon hade aldrig käkat avocado
3. Allmänt ful dialekt
4. Vi var sugna på en pilnser efter finalen men bruden börja böla på tunnelbanan och ville åka hem.
5. Dom tyckte jag skulle stå för hela middagen. "Här har du 20 kr eftersom vi inte betalade något för tacosen".
6. "Ska du laga middag ikväll?" Fuck off!
7. Jag kunde inte ens prata med hennes boyfriend utan att hon blev sur. Litar hon inte på honom eller? Vart det inte hon som varit otogen?!

Aja, nu har jag sagt mitt. Och jag älskar mig själv. TACK!!!

       

dissar

Final i melodifestivalen och det känns som jag är den enda i hela världen som ej följt skiten. Skit är det ju också. Jävligt många skitbidrag. Kolla han Andreas Jonsson som är med varenda jävla år och lyckas jämt ta sig till final men som suger hästballe. Snälla dö! Aja, bara för att inte vara helt lost när folk snackar så lyssnade jag nyss finalbidragen och det är väl lika dra att skicka han Salem Al Fakir. Allt annat är ju skit. Även han. Dissa melodifestivalen!



stress

Vilken morgon det varit. Sjukt mycket! Mellan några kunder hann jag i alla fall reservera två biljetter till mig och emelie. Vi ska se Alice i underlandet på fredag. Ska jobba vidare nu. Se ya bitches!


najs väder

Det är grymt fint väder i stockholm idag! Var ute på lunchen och gick ett tag i parken. Skönt att slippa frysa. Jag hatar att frysa. Hellre svettas jag. Ikväll ska jag nog inte göra någonting förutom att träna (Åt inget skit på hela dagen igår fast jag hade chocklad & ostbågar kvar) och kolla på tv. Desperate Housewives & Cougar town. Säkert blir det så att jag glor på Daiting in the dark. Helt värdelöst program!



jason derulo - in my head


ge min vår!!

Igårkväll var jag ute och gick med emelie i kanske 45 min utan att frysa en enda gång!! Hur najs är inte det?! Känns faktiskt lite vår i luften. SNÄLLA GE MIG FUCKING VÅR!!!!


Sol sol sol


tumba gymnasium

Imorse tog jag en annan väg till bussen. Förbi min gamla skola. Känns som det var 100 år sen jag gick i skolan. Jag saknar varma vårdagar i solen, luncherna i centrum, lillagruppen, svulla på zoltans lektioner, green peace, zack, räkan mm.


Lägg märke till att det faktiskt är ljust ute och klockan är halv 7.


jag & madde    madde & elias




anders, johan & hanna                           lopez & kossi


madde & jag


från m&js hejdå kväll

 


!!!

Nu ska jag fan ta den här träningen på allvar igen. Fattar fan inte vad problemet är? Att jag jämt typ ska tycka jag varit skit duktig när jag tränat och trycka i mig en chipspåse. Nu ska det fan svältas!! Beach 2010!!


min helg

Fredagkvällen började med att möta upp Helene, Emelie & Wilma vid bolaget. Handlades ett jävla massa. Hem till rickie. Till bolaget igen. Hem till rickie igen. The guys hade stått för middagen så vi väntade bara. Åt tacos. En jävla massa tacos. Spelade ölspel och bongade. Det började trilla in lite fler folk. Lagom med folk. Dansade, ramlade, däckade. Vaknade vid halv 4 och började parta igen. Ångest!

Lördagen började med att jag och r käkade kebabrulle. Jag åkte hem för att fira min lillasyster som fyllde 6. Tillbaka till Tumba. Plockade upp Wilma. Hem till rickie. Började dricka igen?! Spelade Ölspelet, bongade och sjöng. Tog taxi till statiol, psykadchaufför helt galen, köpte pizza, tog ny taxi hem. SOV!


helg





grattis i efterskott lillasyster jenny


f great weekend

Den här helgen har varit GALEN med stora bokstäver. Flera besök på bolaget, parmiddag med tacos, massor av ölspel, bonga, dynga, dansat, däckat, totalgalna taxichaffisar mm.


storasyster och lillasyster tid

Klockan är snart två och vi har redan hunnit vara och badat i drygt två timmar och varit på donken. Trodde det skulle vara sjukt mycket folk på badhuset eftersom det är sportlov men det var inte alls mycket folk. Ett tag hade vi barnpoolen för oss själva. Bebispoolen är najs eftersom den är så varm. Kanske snorungarna som kissar?

Nu är vi hemma igen och ligger som döda fiskar i soffan. Helt slut!



hemmaplan

Har äntligen kommit hem. Hem till min säng. Även fast rickie köpt nytt lakan och jag trivs som fisken i vattnet så är alltid hemma bäst.

Det blev varken laga vindrutetorkare eller bio. Jag somnade i soffan hos pappa. Rickie väckte mig 8. R ska spela dator och jag ska passa lillasyrran imorgon så jag sover hemma. Jag har saknat min säng.

Nu blir det Läckberg-film, festis och sen sova.


gammal bild på mig och syrran. Ville bara uppmärksamma sanne och världen min utväxt.


torsdags myyys

Typ fredag idag. Jag har tagit semester imorgon. Ska umgås med min lillasyster hela dagen. Vi ska till äventyrsbadet i södertälje.

Ikväll efter jobbet ska jag till pappa för att han ska försöka hjälpa mig att laga vindrutetorkarna på bilen.
Efter det tänkte jag och rickie gå på bio. Se Alice i underlandet 3D men jag vet inte om jag pallar faktiskt.


oldshit

Tänk om man haffade någon rik snubbe på typ 30+ eller något. Då får man ju allting på ett dukat bord liksom. Eller ännu bättre. Någon rik på 90+ som ändå ska stupa liksom. Gifta sig snabbt som fan. Ärva pengar och leva lyx. Då skulle jag slippa sitta där jag sitter och säga "Kundcentrum Michaela"


snälla vänner på jobbet

Jag har tjatat länge om en OS mössa och imorse när jag kom till jobbet hade en av mina arbetskamrater virkat en åt mig. Inte exakt samma färgerna men det är ju tanken som räknas. :)


få bilder från lördags




min lugg växer sanne!

Efter IKEA bjöd rickie mig på middag. Utan att jag behövde säga något. Tack som fan! Kap khun kaa!
Tryckte i mig en avocado sallad. (Ni som inte testat avocado gör det). Rickie kebabrulle var rätt mycket godare.
Jag har bestämt mig att ta tag i skitträningen nu.


nu på jobbet. skit trött

PS. Det där med att testa avocado var ett skämt. DS.


ikea idag

Jag har länge lackat på rickies olika lakan att dom är för små för sängen men han har tydligen inte fattat det. Så varje kväll den senaste tiden när jag bäddat om sängen (gör det varje kväll. hatar smulor) så har jag gjort att det bara gått att vika in på min sida så han ska få känna hur det känns när lakan blir knöggligt och vaknar av att man ligger på en äcklig madrass.
Han ringde mig för ett tag sen och frågade om vi inte kunde åka till IKEA idag för att köpa nya lakan. Ja tack!

Hoppas han bjuder på middag också för att pain in the as nätter jag haft när jag har legat på äckelmadrass och han spelar data så man blir helt bländad av skärmen.


<3


igår måndag och lite idag..

Igår lagade jag och R middag. Eller jag. Rickie jävla lardass gjorde typ nada.
Tränade igår fast jag egentligen inte orkade (tryckte i mig chips efter). 

Ikväll blir det nog att träffa emelie. Har inte sagt det till henne än men det blir nog så. 

    


grymt god mat. Pasta med kyckling, soltorkade tomater, babyspenat, vitlök och matlagningsgrädde.


måndag

Blev sent igår. Efter finalen blev det en film så jag somnade typ vid 3 kanske. Jag vill träna idag men är så sjukt jävla trött. Fuck jag måste!!

Langar upp en bild från i lördags när lillasyrran flyttade in i mitt rum.


RSS 2.0