1a

Köpt den första julklappen... Till mig själv!


återträff

I helgen blir det träff med lillagruppen.


Lillagruppen tog studenten 2008

julledigt

Har äntligen fått reda på julledigheten och jag blir ledig den 22-29 och 31-1.


redan onsdag

Igår efter jobbet hämtade jag min lillasyster hemma hos moster.

Hade tänkt leka lite i snön med henne igår men det vart så sent så jag och R gick och hyrde en film.
Jag somnade väl efter 15 min och han vågade inte kolla själv, vilken fegis.

Idag efter jobbet blir det bara hem en snabbis och sen åka till körskolan.
Nu ska jag ha det där jävla körkortet!

M&M

Planerat att umgås minst två dagar med Maddisen den här veckan. På torsdag blir det Skärholmen efter jobbet och sen på lördag blir det stan, vi ska julhandla och sen det bästa av allt. Vi ska äta lussebulle och dricka julmust!



lön.

Lön idag och känns alltid lika bra med lönespec!

Den här månaden blir det att handla julklappar och det är nästan det bästa jag vet!

Gå på stan och ha händerna fulla med kassar!! :D

lör.

Ligger några dagar efter med bloggandet men när man jobbar han man ingen tid och vem orkar sitta vid en dator hemma när man redan suttit 8 timmar?

I lördags åt jag och Madde sushi för första gången i mitt liv och det verkade faktiskt vara min grej.

Medans vi väntade på Sanne blandade vi lite egna shotar och värmde upp med lite singstar.
Sanne kom och vi spelade då våghals och lite mera singstar.

Senare på kvällen kom även Sara och Johanna :)

Riktigt roligt hade jag och ingen aning om när jag kom hem men somnade på en gång i allafall.

det snöar här i stockholm idag

Mysigt!!


långkalsong

Kallt ute idag så det fick bli långkalsonger, så skönt!


ingen rubrik

Hade tänkt att jag skulle ladda upp bilder på lillasyster när vi var ute och lekte i snön i förrgår men jag var så trött igår när jag kom hem så jag orkade inte.

R kom hem till mig vid 8-tiden och då började vi kolla på "julens hjältar" men jag såg inte många avsnitt innan jag somnade.


här skulle jag vilja bo!



ser det snöar!

Igår kväll snöade det ute och vem vet om det var den enda snön som skulle komma så jag och lillasyster gick ut och åkte pulka. Men jag tror nog att hon tyckte det var roligare när vi slängde snöbollar på fönstret för då verkligen skrattade hon. Innan vi gick in gjorde vi en snögubbe också.

Bilder kommer sen.

tid för mig själv

Har haft skit mycket att göra idag, men det är bara skönt, dagen går så fort då.
Idag ska jag bara vara hemma. Fotbad och Greys Anatomy.



specialnummer

Glömt att berätta att jag har köpt Amelia jul, ett måste liksom!


aj!

Börjat använda vinterskorna nu och jag har lyckats få skavsår under foten, fan vad ont det gör!


sömnproblem

Andra natten jag har svårt att somna. R breder ut sig och snarkar (även fast han opererat bort halsmandlarna). Inte nog med det så är det varmt också. När jag inte kan sova blir jag stressad och irriterad över om den andra har somnat för mig så jag gör allt för att spela lite ledsen så han ska få dåligt samvete och klia mig på ryggen. I natt ska jag sova hemma, i min säng!


!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag hatar den här dagen! Jag vill hem! Vill inte vara kvar!!!!!!!!!

MM

Jag tyckte väl att jag kände igen polisen som kom in här för 10 min sen. Det var ju han polisen som vann Robinsson för några år sen. :)


första i år

Medans Maddisen lägger upp bilder från sommaren passar jag på att berätta hur glad jag blev igår när det snöade. Hoppade upp i Rs famn och skrek "titta det snöar!". Han vet att jag älskar vintern så han bara garvade åt mig.

5 dagar kvar, igen...

5 dagar kvar till helgen. Vill ha helg nu. Frös när jag fick till jobbet och fryser på jobbet. Ge mig min säng!


zinken

Hem till Emelie, förade med henne, Malin och Melanie. Vidare till Söder, Zinkensdamm. Cider, rockband, mer cider, spela trummor, ännu mer cider och sen taxi hem till R.

Det var min lördag kväll.

jag vill ha...




.

Om jag dör på tibia så skiter jag i dig...


blablabla

Igår efter middagen åkte jag och R hem till Sanne. Träffade hennes pojkvän för första gången, trevligt! Kollade på Idol och sen blev det mest prat. 12-tiden var vi hemma hos mig och R somnade på en gång medans jag kollade på någon film som slutade vid 3.

Han vaknade först imorse, första gången typ. Han ville ha frukost men jag ville sova. Jag gav mig som vanligt.

Sen åkte vi i alla fall ner till Systemet och handlade lite gott till kvällen. Hoppas på något roligt. :)


Lillasyster och R busade och jag fick inte vara med.

begravning

Begravning igår. Trodde inte att det skulle vara så jobbigt med tanke på att jag inte stod honom så nära men det vart jobbigt. Fyra år sen min farfar dog och under hela tiden i kyrkan satt jag och tänkte på honom. På något sätt blev jag nästan arg för att han inte finns längre. Vill ju det. Saknar dig.
Lillasyster är bara fyra år så jag fick ta hand om henne medans mamma och styvpappan pratade med dom andra. Hon skröt för en annan pojke där att jag var hennes Michaela. Min lilla prinsessa!




träna, bregravning, tatuering

Ska hem till pappa idag efter jobbet. Har lovat mig själv att börja träna på riktigt nu så ikväll måste jag köra lite på crosstrainern! Snart är det jul och då finns det verkligen inget stopp, allt åker ner liksom...

Imorgon är det torsdag men för mig känns det som fredag eftersom jag är ledig på den riktiga fredagen.
Jag får ju direkt inte ligga hemma och sova utan jag ska upp ganska tidigt för jag ska på begravning.

Efter jobbet imorgon ska jag förbi tumba tattoo och boka tatueringstid. Egentligen så vill jag inte men jag måste typ. Jag är skit rädd! Jag har redan en tatuering, måste jag ha en till? :/



Nytatuerad, Alanya 2007

jag vill ha!


tack för maten

Rickie skulle bjuda mig på middag igår men det slutade med att jag fick bjuda på drickan och allt det andra i alla fall.
Skit trött efter middagen så vi la oss och sov, tänkt från början att bara vila en timme men ingen av oss vaknade utan det blev 3 timmar i stället.
När vi sovit klart kollade vi på "Ett päron till farsa firar jul". Rickie pallade bara med en film medans jag ville se en till. "Tomten är far till alla barnen" När man var mindre och såg den fattade jag aldrig vem som var pappa till vem och lalala. Men igår för första gången så fattade jag precis allt!



jag förstår varför dom tog den bilden...

Jag och Madde sammarbetar tydligen med student 2009.


kärring!

Första gången någon kund har blivit sur på mig. Fan jag gör ju bara mitt jobb som alla andra och fall om hon kanske inte visste det så är det här polisen och det finns regler!
Var en trevlig kund efter henne som sa innan han gick att jag inte skulla lyssna på otrevliga människor.

Tack, det behövdes! :)

SMMF

10 min kvar till lunch. Stuvade makaroner med falukorv blir det idag. Maträtten är faktiskt väldigt underskattad.
En av mina favoriträtter! Gott!



pad thai

Idag blir jag ensam hemma på kvällen och då kommer Rickie och håller mig sällskap. Han ska bjuda mig på middag.
Thaimat har jag bestämt. Syrran beställde padthai i fredags och det var faktiskt lika gott som i Thailand så det vill jag hai dag.



horssen

Så fort lillasyster är kaxig hemma har jag börjat köra med att man måste vara snäll annars får man inte julklappar av tomten.
Men i alla fall.. I morse så erbjöd hon sig att hon kunde smörja in mamma och då hade mamma sagt "åååh vad du är snäll" Då hade lillasyster svarat "Aaa jag vet och det tycker tomten också"

Säger bara vad gulligt!!


007

I söndags var pappa, Linn, Rickie och jag på bio. Bond fick det bli.
Jag gillar bara att gå på bio när det är en stor salong. Är det en liten kan jag lika gärna kolla hemma liksom.


fre-lör

Fredagen spenderades framför idol med syrran. Kvällen slutade tyvärr med att vi vart osams. Hon bölade och låste in sig på rummet. :/

Rickie ringde mig vid typ 5-tiden och frågade om han kunde komma. På jobbet fick jag skavsår i munnen av allt prat och när han kom fick jag istället skavsår i öronen, fan vad han snackade. Jag ville sova!

Lördag skulle släkten komma, pappa skulle firas. Jag och kusinen sjöng singstar medans Rickie låg och sov.
Jag och Sara bestämde senare på att dra till Tb's. Förade först hemma hos Rickie sen vid 12-tiden drog vi vidare mot Tb's. Klockan 2 delade jag och Rickie taxi med Elin och Chippen till Tullinge. Somnade på en gång!

en evighet!

Jag hatar att vänta på saker som man längtar till. Kan tiden gå långsamare? Knappast!
Hur många gånger tittar man på klockan om dagen. Kanske när man väntar på bussen, lång tid det är kvar till lunch, när klockan börjar närma sig 16.00, när tåget kommer, långt kvar till ett tv program och när man börjar bli trött. Fick det till 6 gånger. Okej, det blir nog lite mer men i alla fall.. När man väntar på något speciellt blir det väl 1 miljoner gånger i timmen.

Jag står inte ut med den här eviga väntan!

!!!

Okej, jag tar tillbaka det jag sa om att jag inte längtade så mycket till helgen. Jag längtar skit mycket tills jag får gå hem. Har fan skavsår i munnen efter allt prat. Snackade skit med en kund i säkert 15 min.

Ge mig 16.00!!

systeryster

Jag som alltid brukar vara så glad på fredagar känner inte alls det idag. Eller klart att det ska bli skönt men jag har ju varit sjuk tre dagar den här veckan så jag har ju redan fått sova. Den här helgen ska bli lugn. Ikväll blir det systerkväll, ska umgås med Linn. Äta thaimat, hyra film och äta godis hoppas jag på. :)



8 timmar sent

Fan jag som hade planerat att blogga imorse men det typ ramlade in kunder hela tiden och telefonen ringde så jag hann liksom inte. Tänkte i alla fall skriva att varje morgon när jag går till bussen är jag skit rädd! Inte finns det väl några våldtäktsmän ute klockan 6 på morgonen i mitt villaområde? Men när jag väl kommer fram till busshållsplatsen tycker jag att det är mysigt att det är mörkt, frost och kallt men just det där att vara ensam skrämmer mig. VILL ALDRIG VARA ENSAM!


tidig...

Har ju legat hemma i tre dagar nu så då har man hunnit med att kolla på massor av filmer. Har börjat lite smått med julfilmer Det är ju trotts allt bara 24 dagar kvar till första advent.

Ensam hemma 1
Ensam hemma 2
Sunes jul
Mysteriet på Greveholm
Kaspar i Nudådalen
Love actually


bara november

Var på ICA med Rickie igår och julmust hade dom redan börjat sälja. För mig är det för tidigt för att dricka julmust. Har liksom som en regel att inte dricka före första advent. Rickie var i alla fall bestämd att han skulle minsann börja snart. Mupp!
Men från ingen stans... Jag är grymt sugen på lussebullar, pepparkakor med ädelost, julmust, glögg, julskinka och massa annat gott!


Pepparkakor med ädelost, prova!

platsgran

Jag hatar platsgranar, det är verkligen så jävla fult! Sen när man går in på rusta för att kolla lite säljer dom rosa platsgranar! Herregud, värre än värst liksom!!!


måndag-tisdag

Legat hemma och spytt, magsjuk!

lördag

Fest hos Moa, Supertrevligt!


fredag

Tb's i fredags med Maddisen, Sanne och Johanna. Eller okej, det var vi som åkte dit tillsammans med på Tb's fanns typ halva tumba. Var ungefär som en hemmafest.
Börjar känna mig som en av dom som hänger där varje helg, inte okej!


RSS 2.0